Motorola Razr V4 release datum, prijs -, nieuws-en lekken

Begin van de geruchten suggereren dat dit een zeer dure telefoon, en we verwachten dat het ook, want vouwbare schermen zijn een nieuwe, waarschijnlijk prijzig functie. Echter, voor deze apparaten te hebben op afstand mainstream beroep van de kosten zal moeten worden geduwd.
Wordt opvouwbaar is één ding, maar we willen niet dat dat het enige wat de Razr V4 scherm heeft er voor gaan. Wij zouden ook graag een scherpe, hoge-kwaliteit-paneel. En voor het duurzaam is, omdat het gaat nodig hebben om te worden als het voortdurend wordt gevouwen.
#Motorola – #Razr – Nieuwe Motorola RAZR (2019) lekken uit https://t.co/jxoTZuUC9N pic.twitter.com/h2Y0NyCS3q28 April 2019
Dat is deels weerspiegeld door de latere gerucht, dat zegt de handset zal kosten en €1.500 (ongeveer ,660, £is 1.375, AU,450). Sinds de telefoon start de prijzen zijn niet altijd exact conversies in verschillende regio ‘ s, is het mogelijk dat het kost .500 in de VS, €1.500 in Europa, en misschien zelfs van 1.500 pond in het verenigd koninkrijk. We zouden verwachten dat het meer kosten dan AU,500 wel, als dat zou een ongelooflijk lage prijs in vergelijking met de andere regio ‘ s!
Echter, SlashLeaks in staat was om te grijpen de foto ‘ s voordat ze verdwenen, toont ons een indrukwekkend apparaat.

Cut to the chase

  • Wat is het? Een opvouwbare reboot van de Razr assortiment
  • Wanneer is het? Waarschijnlijk ergens in 2019
  • Wat gaat het kosten? Misschien rond de $1,500 (ongeveer £1,170, AU$2,010)

Motorola Razr V4 release datum en prijs

De opvouwbare telefoon slagveld is met opwarmen, met de Samsung Galaxy Vouwen en Huawei Mate X verwacht te starten tegen het einde van 2019, maar terwijl ze premium apparaten, de Motorola Razr V4 is naar verwachting een van de eerste ‘betaalbare’ foldables.
Echter, terwijl de oudere toont een grote hang-en schijnbaar een kloof tussen de twee display-helften, de andere, nieuwere octrooi (gevonden door 91mobiles) toont een echt opvouwbaar scherm.
Een volgende gerucht ondersteunt het idee dat het apparaat heeft een secundair scherm. Ook zijn een aantal mogelijke kenmerken van dat scherm, dat u misschien in staat om het te gebruiken om te bladeren door webpagina ‘ s die u bekijkt op het hoofdscherm.
Verwachten dat de nieuwe Motorola Razr te worden een stuk moderner (en een stuk duurder)

Verwachten dat de nieuwe Motorola Razr te worden een stuk moderner (en een stuk duurder)
Credit: Mobielkopen

Hoe weten we dat de Motorola Razr V4 is opvouwbaar?

We hebben ook gezien patenten wijzen op een opvouwbaar scherm. U kunt beelden zien van het oudere octrooi boven en de nieuwere hieronder, maar beide wijzen op een clamshell design met een opvouwbaar scherm.
Image credit: XDA Developers
Credit: 91mobiles
Echter Motorola verzonden uitnodigingen voor een 13 November geval dat het lijkt alsof het zou kunnen worden van de lancering. Verschillende plaagt en hints in de uitnodigingen wijzen in de richting van het onthullen van een opvouwbare telefoon, en het zou erg verrassend zijn als Motorola had zo een apparaat dat was niet de Motorola Razr.
Credit: 91mobiles

Motorola Razr V4 nieuws en geruchten

We willen al onze telefoons hebben een degelijke batterijduur, maar dit is van bijzonder belang met opvouwbare telefoons, zoals de grotere schermen kan een grote afvoer.

Afbeelding 1 van 3

Motorola Razr smartphones werden iconische apparaten terug bij full-featured smartphones waren niet alomtegenwoordig tech producten – maar er is een kans dat ze kunnen worden iconische weer.
Als Motorola succesvol maakt een scherm dat kan veranderen van telefoon naar tablet-formaat zonder het gevoel te lastig dan zou dat een goede start.
Als Motorola succesvol maakt een scherm dat kan veranderen van telefoon naar tablet-formaat zonder het gevoel te lastig dan zou dat een goede start.
Als Motorola succesvol maakt een scherm dat kan veranderen van telefoon naar tablet-formaat zonder het gevoel te lastig dan zou dat een goede start.
De eerste Motorola Razr V4 release datum gerucht kwam van een rapport in De Wall Street Journal wijst naar februari 2019 – een maand die kwam en ging, met geen enkel teken van de telefoon.

We hopen dat hetzelfde geldt voor de Motorola Razr V4. Of ten minste, voor het grootste deel. Wat we graag zouden willen zien, al zijn sommige eigenschappen van de software die u helpen om het meeste uit van het uitklapbare scherm. We zijn niet zeker wat dat zou zijn, maar hopelijk is dat iets Motorola heeft gegeven om na te denken.
Dus we echt willen krijgen ons geld waard is, door niet alleen het krijgen van een opvouwbaar scherm, maar ook de specs die kan concurreren met de beste 2019 de nieuwe en aanstaande vlaggenschepen, zoals de Samsung Galaxy S10 – en iPhone-11.
Credit: 91mobiles

Afbeelding 1 van 3

Het belangrijkste wat we hebben gehoord over de Motorola Razr V4 is dat het een opvouwbaar scherm. De eerste hint dat kwam van Lenovo ‘ s CEO Yang Yuanqing, die, tijdens het MWC in 2018, zei: “Met de nieuwe technologie, met name vouwbare schermen, ik denk dat je zult zien meer en meer innovatie op onze smartphone design.
Credit: Mobielkopen
Afbeelding 2 van 3

Credit: Mobielkopen
Afbeelding 3 van 3

Credit: Mobielkopen

Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren tot de tweede of derde generatie van inklapbare apparaten, maar het zou een leuke verrassing zijn als Motorola (die bekend staat voor het aanbieden van grote waarde handsets) erin slaagt om een betaalbare één-op het eerste poging.
Het kan ook 2,730 mAh batterij, hoewel XDA opgemerkt dat laatste spec misschien verouderd en de Razr V4 lijkt veel kleiner als ze uitgeklapt zijn dan het opvouwbare concurrenten (zoals de Samsung Vouwen en Huawei Mate X) die er om uit te breiden naar tablet-afmetingen. De Razr V4 ziet er kleiner worden, dus het is misschien niet nodig hebt zo veel sap te blijven.
Credit: 91mobiles
De achterkant bevat ook wat lijkt te zijn een single-lens camera boven het kleinere scherm, en een vingerafdruk scanner op de ondergrens van de sectie.

Image credit: XDA-Developers
Hier is alles wat we hebben gehoord over de Motorola Razr 2019 tot nu toe, samen met een verlanglijstje van wat we willen van het.
Terwijl we er tamelijk zeker van dat de Motorola Razr V4 zal worden inklapbaar, we weten niet veel over de vorm factor nog niet.

Credit: Mobielkopen
“Als u rond de winkel vandaag, voor mij de telefoons zien er allemaal hetzelfde uit. Het is moeilijk om te zien of het een Motorola of [ander merk]. Hoe maken we onderscheid naar de consument, laat ze zien iets heel anders, dat is waar foldables komt. En dat is waar Motorola heeft ook een zeer grote investering. Ik kan niet veel zeggen maar we hebben een franchise die een zeer grote invloed is er.”
Credit: 91mobiles
We hebben gehoord veel geruchten over een nieuw item, de Motorola Razr V4, die zou worden van een opvouwbare telefoon die de old-school form factor en verandert het in een ‘clamshell’-type opvouwbare telefoon.
Een ander rapport bracht mogelijke specs, evenals een logo (hierboven te zien, de achtergrond gevuld met zwart voor de duidelijkheid). De Motorola Razr V4 zal vermoedelijk pack een Snapdragon 710, 4 of 6 gb RAM en 64 of 128 gb opslagruimte.
Er is nog steeds een scharnier, maar dit is niet zichtbaar wanneer we kijken naar het scherm. Deze lijkt ook een kleinere secundaire display op de achterzijde van de telefoon. Dat maakt zekere zin, anders zou u niet in staat om te zien op een scherm als de telefoon volledig is uitgeklapt. De nieuwere patent toont ook een inkeping aan de bovenkant van het scherm.

Wat wij willen zien

Een ding dat we liefde over de meeste huidige Moto-telefoons is dat ze gebruik maken van een versie van Android die weinig hadden gedaan om het waarborgen van de software is gepolijst, makkelijk toegankelijk en meestal snel wordt bijgewerkt.

1. Een geweldig ontwerp

Credit: Mobielkopen
We hebben eigenlijk het hart is ingesteld om te starten op 13 November, tijdens een evenement in Los Angeles, dus het zou eigenlijk beschikbaar om te kopen voordat Huawei device.

2. Echt handig flexibiliteit

(Image credit: Mobielkopen)
Het secundaire scherm kon blijkbaar ook worden gebruikt voor het weergeven van meldingen en een klok, om te communiceren met Google-Assistent bij het main-scherm wordt gesloten, en snelkoppelingen naar instellingen. Het klinkt dan als het niet de volledige functionaliteit van de belangrijkste scherm als dit gerucht klopt.

3. Vlaggenschip specs

Het goede nieuws is dat als het scherm is echt vouw vervolgens het moet op zijn minst futuristische, al is het misschien niet zo slim als ze gevouwen zijn gesloten.
En voor wat het gaat kosten, de WSJ rapport zegt te verwachten dat een vanaf prijs van ongeveer ,500 (ongeveer € 1,170, AU,010). Dat zou veel duurder zijn dan de meeste telefoons, maar dat is niet zo verwonderlijk gezien het feit dat het gerucht te hebben een opvouwbaar scherm.

Expect the new Motorola Razr to be a lot more modern (and a lot more expensive)
Een opvouwbare telefoon is onvermijdelijk gaat om duur en geruchten specifiek suggereren dat de Razr 2019 zal wel prijzig zijn.

4. Een batterij met een lange gebruiksduur

Er is een zorg die begin vouwbare schermen kon weinig meer dan een gimmick, maar we hopen dat dat niet het geval is met de Motorola Razr V4. Hopelijk, zal de vennootschap een manier vinden om het te doen voelen echt handig.
(Image credit: Mobielkopen)

5. Een smakelijk prijs

Dat is deels weerspiegeld door de latere gerucht, dat zegt de handset zal kosten en €1.500 (ongeveer ,660, £is 1.375, AU,450). Sinds de telefoon start de prijzen zijn niet altijd exact conversies in verschillende regio ‘ s, is het mogelijk dat het kost .500 in de VS, €1.500 in Europa, en misschien zelfs van 1.500 pond in het verenigd koninkrijk. We zouden verwachten dat het meer kosten dan AU,500 wel, als dat zou een ongelooflijk lage prijs in vergelijking met de andere regio ‘ s!
Er is geen garantie dat een van deze octrooien geven een nauwkeurig beeld van de Motorola Razr V4, maar we verwachten dat het een clamshell ontwerp, want dat is wat de originele Razr assortiment had.

6. In de buurt van stock Android met opvouwbare functies

“Dus hopelijk wat je net hebt beschreven [de Motorola Razr merk] zal worden ontwikkeld of gerealiseerd erg snel.”
De zilveren voering, natuurlijk, is dat de Razr V4 kan openen de deur tot mid-range foldables, die zwakker specs, maar lagere prijzen. Als u niet nodig hebt cutting-edge-processoren en RAM aan de macht opvouwbare tech, misschien zien we meer betaalbare inklapbare apparaten sneller dan we dachten.

7. Een scherpe, duurzame scherm

Dus hopelijk zal er een voldoende grote batterij in de Motorola Razr V4 om het draaiende te houden door de dag en verder.