Noise-cancelling AirPods konden lanceren voor oktober is uit, zegt rapport

De AirPods Pro zal naar verluidt kost 0, die converteert naar ongeveer € 200 / AU0 – hoewel VERZENDING prijsstelling is waarschijnlijk de wedstrijd in de VS, dus het zou kosten £260 ook.
Via MacRumors
Een vorige verhaal door de outlet zegt dat de volgende AirPods model zou beschikken over een nieuwe metalen ontwerp om te helpen met warmte – afvoer- dus er zou een nieuwe uitstraling en vorm en de AirPods voorbij de technologie verborgen.
Een inkomende AirPods Pro versie werd aangehaald in een rapport van China Economic Daily, die zei dat de nieuwe AirPods werden verwacht te starten voor het einde van oktober, wat betekent dat de vordering kan worden bewezen (of ontslagen) zeer snel.
Een nieuw onderzoek zegt dat een upgrade van de AirPods model – de AirPods Pro, op de wijze van de iPhone 11 Pro – kan worden over te release op de markt.

Neem een (prijs) wandeling

Dat is een behoorlijke stap omhoog van de 2019 AirPods’ 9 / £159 / AU9, die reeds vrij duur voor de echte draadloze oordopjes, wanneer er zijn zeker goedkopere opties beschikbaar – sommige met vergelijkbare prestaties. Maar als je op zoek bent naar een Apple-model, of actieve noise-cancelling is wat je na de upgrade AirPods Pro kan je je inzet in de komende weken.
het is vermeldenswaard dat de huidige generatie AirPods kreeg een prijs dwars door retailers deze week, wat zou kunnen wijzen op een nieuw model op de weg kort.
We hebben al veel gehoord van speculatie en geruchten rond de AirPods 3, hoewel het Pro-model zou waarschijnlijk zitten naast het basismodel voor diegenen die meer premium features. China Economic Daily zegt dat de AirPods Pro zal komen met actieve noise-cancelling, die is uitgeleend geloof door de vermelding van “met of zonder noise-cancelling” audio-instellingen in de code voor de iOS 13.2 beta.