Nu hoeft u slechts één wachtwoord voor alles dankzij TalkTalk

Geweldig nieuws…je zult het alleen moeten onthouden van een wachtwoord in de toekomst, dankzij de nieuwe Password Manager TalkTalk is nu ook als onderdeel van de SuperSafe Boost app met alle breedband deals.
De app zal automatisch vullen inloggegevens, zodat u niet hoeft te onthouden of zelfs het invoeren van uw gegevens. U hoeft slechts één hoofdwachtwoord te onthouden om alle anderen te beveiligen. Het voordeel hier is dat alle wachtwoorden worden gegenereerd door de applicatie, wat betekent dat u de super veilige wachtwoorden en meer gemak. Deze login gegevens zijn werk op de Mac, iOS, Android en Windows.
Phil Amy, commerciële & product director bij TalkTalk, zei: “We zijn toegewijd aan het leveren van onze klanten met de beste online beveiliging, daarom hebben we versterkt ons SuperSafe Boost met bescherming voor nog meer apparaten en toegevoegd in ons nieuwe Wachtwoord Manager app. Met het gemak van alleen hoeft te onthouden een veilig wachtwoord, we hebben het nog gemakkelijker voor onze klanten veilig online kunnen zijn.”

Blijf veilig met uw breedband deal

De app store al je logins en wachtwoorden, zodat account openen is eenvoudig, terwijl je slechts één wachtwoord gebruiken, en het is al bewaard super veilig dankzij een TalkTalk en F-Secure team-up.
De SuperSafe Boost app functies omvatten antivirus, anti-diefstal, browsen en bancaire bescherming. Er zijn ook ouderlijk toezicht om kinderen veilig te houden tegen ongeschikte inhoud, voor het beheren van hun scherm-tijd en bepalen welke apps kan installeren.
En TalkTalk de breedband deals zijn echt redelijk, ook. Ze beginnen bij slechts £17,95 per maand. Maar veruit de betere waarde biedt zijn aan vezels, waar kunt u het voor een zeer betaalbare £22.45 of een upgrade uitvoeren naar de super snelle 67Mb vezels voor slechts € 24.95.