Bespaar 15% op dit moment op Apple AirPods – waarom wachten op Black Friday?

We zijn iets meer dan een maand verwijderd van Black Friday nu, maar dat betekent niet dat je niet kunt grijpen een aantal fantastische aanbiedingen als u het juiste moment. Zoals deze super kortingen op de nieuwste Apple Airpods. Besparingen tot 15% kunnen zien dat je het schommelen van de draadloze knoppen veel sneller dan u misschien gepland had als je al van het bedrijf af voor de deal van je leven.

Walmart is op dit moment biedt de AirPods voor slechts $144 ( met de standaard laden geval) en $169 (met het draadloos opladen van het geval) in de VS. Ondertussen, het verenigd koninkrijk ziet de prijzen beneden € 140.99 en slechts € 169 respectievelijk.

Al sporting eerste-generatie AirPods? Amazon is ook het verdisconteren van de draadloze oplader geval door zelf in de VS en de UK. U kunt pick-up nu voor $69 bij Walmart / £69 bij Amazon te geven aan uw bestaande knoppen van een nieuw leven.

Met Apple ‘ s H1-chip onder de motorkap en hands-free toegang tot Siri, de nieuwste generatie van de AirPods pack a punch in een gestroomlijnde usability dan hun voorgangers. Zet simpelweg de draadloze hoofdtelefoon toppen in je oren en geniet van een naadloze integratie met al uw Apple-gadgets op het dubbele van de omschakeling toerental – niet meer wachten om verbinding te maken met een nieuw apparaat, de tweede generatie AirPods eenvoudig te wisselen.

Dat H1 chip dient zijn doel, ook. Apple oorspronkelijk gepland voor het dubbele van de tijd van de bespreking van hun eerste generatie knoppen, maar in werkelijkheid krijg je ongeveer een uur per dag extra – niet slecht voor drie uur in plaats van twee. Je zal echter merken dat de boost in uw oproep prestaties, in wezen het verminderen van de tijd die het duurt voor je te verbinden en verbeteren van zowel inkomend geluid en uitgaande van de spraak-kwaliteit. Plus, 30% lagere latency houden dingen vlot en pittig.

Er is nooit een betere tijd geweest om het scheppen van een AirPods deal. Dit uitstekende prijs komt net na de release van iOS 13, opende AirPod functionaliteit te iMessage en andere derden messaging-apps als gedeelde luisteren, een handige nieuwe functie waarmee u kunt een paar maken van twee sets van de AirPods een enkel apparaat.

AirPods prijs bezuinigingen VS

AirPods met wireless charging case | $199 $169 bij Walmart
De tweede generatie Apple AirPods zijn beschikbaar voor $30 minder dan de originele prijskaartje via Walmart. Dat is een geweldige besparing voor de nieuwste Apple scala aan draadloze oordopjes, in het bijzonder de variant die heeft het draadloos opladen voor uw zaak. De meest recente generatie AirPods bieden een naadloze integratie met al uw Apple-apparaten, en dankzij de H1-chip, snelle schakeling en lage latentie prestaties. Als je hebt al een Qi-laders rond het huis, dit is de deal voor je.
Bekijk De Deal

AirPods met standaard-laadetui |$159 $144 bij Walmart
Als u op zoek bent naar een nog goedkopere optie dan het draadloos opladen variant aangeboden, Apple AirPods zijn ook te koop met de standaard laden geval. Dankzij het model vernieuwen, AirPods zijn nu uitgerust met de snelle H1 chip dat maakt het schakelen tussen al je Apple-apparaten naadloos en snappy. Plus, genieten van hands free Siri en iMessage integratie met iOS 13. Eenvoudig opladen van de zaak door uw lightning-kabel en geniet van alle voordelen van Apple ‘ s nieuwste draadloze oordopjes.
Bekijk De Deal

AirPods wireless charging case |$79 $69 bij Walmart
Als u al zak je een paar van de eerste generatie AirPods, zorg ervoor dat u check out deze geweldige deal op de wireless charging case zelf. De bijgewerkte geval kunt uw oordopjes een nieuwe huur van het leven, als je al hebt Qi charging pads thuis.
Bekijk De Deal

AirPods prijsverlagingen – VERZENDING

AirPods met wireless charging case | £199 £169 bij Amazon
De nieuwste generatie van Apple ‘ s AirPods is beneden € 169 bij Amazon op het moment, een verbazingwekkende £30 besparing op de draadloze oplader model. Met de naadloze integratie in het Apple ecosysteem, en een update van de H1-chip zit in het nieuwe model, het schakelen tussen de apparaten eenvoudiger dan ooit. Plus, met voice-activated Siri en handige nieuwe functies van iOS 13, er is nooit een betere tijd geweest om dat Qi lader aan op het werk.
Bekijk De Deal

AirPods met standaard-laadetui | £159 pond 140.99 bij Amazon
Apple AirPods met de standaard laden geval komen in iets goedkoper dan die van het draadloze opladen verscheidenheid, een besparing van bijna 20 pond! Als je niet opgewonden over het opladen van uw zaak, draadloos en gewoon wilt genieten van alles wat de nieuwste generatie van de AirPods te bieden heeft, zult u willen controleren deze deal uit. Luister naar al je Apple-apparaten met een snelle omschakeling tussen elk en een lage latency, hoge prestaties, gesprekken met dank aan de nieuwe H1-chip.
Bekijk De Deal

AirPods wireless charging case |£79 £69 bij Amazon
Als u tevreden bent met uw eerste-generatie AirPods, deze prijsverlaging op de draadloze oplader geval kan worden net wat je nodig hebt nieuw leven in te blazen uw draadloze hoofdtelefoons. Gewoon pop in de zaak betreffende een Qi charging pad en sap-up van uw voeding voordat u eropuit trekt om ervoor te zorgen dat uw oordopjes zijn altijd ingeschakeld en klaar.
Bekijk De Deal

Als u op zoek bent om uw complete ecosysteem, check out deze Apple Horloge aanbiedingen, of het vinden van de beste iPhone-11 deal die bij u past. De Holding voor de volgende generatie van de AirPods? Ontdek de nieuwste AirPods 3 nieuws. Als je niet helemaal klaar om te kopen vandaag de dag, dan voel je vrij om een bookmark onze AirPods prijzen en aanbiedingen gids.