Star Wars Jedi: Gevallen Om: gameplay, release datum, trailers en nieuws

Terwijl Asmussen gaf aan dat hij geïnteresseerd zou zijn in een vreemde hoofdpersoon, hij zei dat het team wilde er zeker van zijn dat “er was een echte mens aansluiting op het teken”.
Het team direct toegelaten te worden fans van de Software of de spellen, maar gezien Jedi: Gevallen Bestelling in ontwikkeling voor de Sekiro release van de overeenkomsten kan niet veel meer dan toeval. Game director Stig Asmussen, zei dat hij en zijn team hadden een blik op de vorige Star Wars-games om te bepalen wat werkte in hen en hoe die leuke elementen kunnen naar voren worden gebracht. De Jedi Knight games, bijvoorbeeld, werden uitgekozen als goede voorbeelden van lightsaber combat omdat ze “echt verkocht de dodelijkheid van de lightsaber” en diende als betere inspiratie dan de aard van de zwaar op de hand combat gevonden in Force Unleashed.
En dat lijkt te zijn Cal! Een jongere slechts gedeeltelijk door zijn opleiding, Cal is gedwongen onder te duiken, werken de bouw en proberen te houden in een laag-profiel als de Jedi-jacht Keizerlijke Inquisitie blijft het opsporen van eventuele resterende overlevenden.
Na een ontmoeting met een aantal verzetsstrijders, hij kerft zijn weg door een deur en komt in een brandende raffinaderij, met zijn lightsaber als een fakkel in de duisternis. Er ontstaat een strijd hieronder en Cal moet bereiken een troep van Stormtroopers , dus kracht-duwt een boom hieronder om een pad voor hen.
Zo geweldig als de Schakelaar wordt geen dergelijke plannen.16 April 2019

Cut to the chase

 • Wat is het? Een nieuwe single-player Star Wars-game van de makers van Titanfall
 • Wat kan ik spelen? PS4, Xbox Één, en PC
 • Wanneer kan ik spelen? 15 November 2019

Star Wars Jedi: Gevallen Order release datum

Star Wars: Battlefront II. (Image credit: EA)
EA is niet van plan te vrijkomen van de Gevallen Om de on-Schakelaar
Al snel na het spel van de officiële onthullen, fans waren benieuwd of Star Wars Jedi: Gevallen Om ooit zal maken van zijn manier om te Schakelen. Nou, volgens EA community manager Jay Ingram, er zijn geen plannen om dit te doen momenteel.

Star Wars Jedi: Gevallen Om de trailers en verhaal

Het hebben van een buitenaardse hoofdpersoon in een Star Wars-titel heeft zeker de potentie om een nieuwe en interessante kijk op het universum, dus het lijkt een schande dat de kans was voorbij. Vingers gekruist dat het iets is dat opnieuw onderzocht in de toekomst. Dat gezegd zijnde, Gevallen Order heeft een goede indruk gemaakt tot nu toe en hoopt dat zijn hoge vooruit van het spel de lancering in November.
De minimale specs nodig om te spelen Star Wars Jedi: Gevallen Om niet al te slecht, en de meeste oudere gaming Pc ‘ s moeten in staat te schrapen door zonder een probleem.
[embedded content]
Het is nu bevestigd dat de ontwikkeling op Jedi Gevallen Bestelling is geëindigd en het spel is gegaan goud. Ontwikkelaar Respawn, deed de aankondiging op Twitter.
In een nieuwe trailer uitgebracht in September 2019 fans kregen een beter idee van wat te verwachten van het belangrijkste verhaal in de Jedi Gevallen Bestelling. We wisten al dat het hoofdpersonage in het spel, Cal, is op de vlucht voor het Rijk, maar in de trailer is het duidelijk dat ze proberen te stoppen met zijn missie om trawl de galaxy en ontdek iets, dat in verband met de Jedi Order.
[Update: PS4 Pro en Xbox One X zullen spelers in staat zijn om te verkennen een aantal modi die het verbeteren van hun ervaring. Lees verder om meer te weten.]
Een story trailer vrijgegeven in September gaf een nog beter idee van wat te verwachten van het spel is de belangrijkste verhaal, waaruit blijkt dat Cal is niet alleen op het uitvoeren van het Rijk, hij is actief racing hen om naar een item in verband met de Jedi Order.
Hier is wat je nodig hebt:
Het ziet er visueel indrukwekkend… behalve voor de Wookies. Ze zag eruit als een plastic figuren uit de jaren ‘ 70. Een beetje meer vrij stromende, wandel-tapijt Wookie haar houd, EA!
De single-player mode op de eerste plaats komt – en er zal geen microtransactions
Respawn mede-oprichter Vince Zampella getweet over de aankomende wedstrijd, beschrijft het als een ‘SP’ (single-player) verhaal.
De galaxy-breed première zag het hoofd van Respawn Entertainment, Vince Zampella en game director Stig Asmussen (wiens werk bevat God of War 3), de onthulling van de langverwachte details van Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling.

Star Wars Jedi: Gevallen Om de gameplay

Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling is online te zien – check it out
We weten al dat op 13 April kregen we onze eerste goede blik op Respawn Entertainment ‘ s Star Wars Jedi: Gevallen Om, als onderdeel van de jaarlijkse Star Wars Viering evenement in Chicago.

Je neemt de rol van Cal Kestis, een voormalig Jedi padawan (AKA, een student van de Kracht). Het spel is ingesteld in de periode tussen Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith – het noodlottige moment wanneer de kwade Keizer Palpatine uitgevoerde Order 66, die zag dat de Jedi een hinderlaag gelokt en vermoord door hun eigen ondersteunende Clone Trooper soldaten. Enkele overleefden en werden gedwongen onder te duiken.

Je kan ook kijken naar het EA Play 2019 gameplay onthullen voor het spel hieronder, maar let op dat je gaat te hebben om te springen in het rond de 30 minuten merk en het overslaan van de te bouwen gedeelte, dat is in principe slechts 30 minuten van een EA logo!
Respawn heeft bevestigd dat Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling verbeterde modi op PS4 Pro en Xbox One X. Deze krachtigere consoles zal geven spelers de mogelijkheid om te kiezen tussen “Performance” en “Kwaliteit van de Modi”. De voormalige bieden frame rates tot 60, terwijl de laatste zal de lock-frame rates op 30 om te bieden verbeterde visuals. Wat de oplossingen in beide modi zal worden is nog niet bevestigd. Het is ook opgemerkt dat, terwijl de verbeterde “Prestaties” modus zal gericht zijn ten alle tijden te raken 60fps, het zal niet altijd aan voldoen en soms duik hieronder.

Star Wars Jedi: Fallen Order

De timing van het verhaal, na de Wraak van de Sith, ook betekent dat er een vertrouwd gezicht of twee te draaien. Schurk Één Zag Gerrera, aka acteur Forest Whitaker, was aanwezig, net als een bot dat leek K2SO. Je zult moeten vechten deze, hoewel.

Deluxe Edition (Image credit: EA)

Wandelen door een tech-gevuld jungle gang, de gameplay is op het eerste lijkt niet anders dan Uncharted 4, met een tool waarmee je swing uit balken, en een muur-running ala Respawn is andere spel, Titanfall. Cal is vrij lenig, kunnen klauteren op de muren en klimmen als hij was Assassin ‘ s Creed Ezio. Hij beweegt weightily.
Hier is alle details:

U kunt controleren Ingram ‘ s antwoord op een fan tweet hieronder:

Cal verwerft upgrade punten als hij verslaat vijanden, en lijkt ook in staat zijn om side missies als hij gaat buiten de gebaande paden en verkent niveaus in detail. C
Het ziet eruit als een multiplayer component niet beschikbaar op alle in het spel – verwonderlijk gezien EA ‘ s richten zich in de afgelopen jaren op games die groter zijn dan een enkele sessie. Nog meer verrassend is het feit dat er geen microtransactions op alle, ooit, in de Gevallen Jedi. Het is goed nieuws, gezien de industrie valt over te brokken van games fragmentarisch deze dagen, maar wees niet verbaasd zijn als dat betekent dat er een agressieve DLC-systeem voor in de plaats.

Hoofdpersoon potentiële

[embedded content]


Zo ver, niveaus, hoewel de uitgestrekte, lijken vrij lineair – je bent zeer veel gelegen langs een pad van de ene actie scene naar de andere, hoewel de dicht-ontworpen niveaus te voorkomen dat het wordt weergegeven te veel als een serie lange gangen, rug aan rug. Elke scène heeft veel van AI interacties tussen Npc ‘ s, ook zult u zien stormtroopers tegen de inheemse, giant-kever-achtige wezens van Kashyyyk, en de timing van uw aanval tegen hen zou kunnen helpen om te swingen de odds in uw voordeel.
Check out EA ‘ s aankondiging tweet hieronder voor een kans om te spelen het:

Het is ingesteld na de Wraak van de Sith
We weten niet het specifieke moment in het spel is ingesteld, maar we hebben gehoord dat het zal plaatsvinden op een bepaald punt tussen de Afleveringen 3 en 4, na het einde van Revenge of the Sith, maar voordat Luke Skywalker ‘ s verschijning in Een Nieuwe Hoop.
Kom regelmatig terug voor de laatste Jedi: Gevallen Om news

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7/8.1/10
 • CPU: AMD FX-6100-of een Intel Core i3-3220
 • RAM-GEHEUGEN: 8GB
 • Grafische kaart: AMD Radeon HD 7750 of Nvidia GeForce GTX 650
 • DirectX 11
 • HDD: 55GB

EA heeft nu bevestigd Star Wars Jedi: Gevallen zal de Bestelling release op 15 November 2019, net op tijd voor Kerst en de langverwachte release van Star Wars Episode IX: de Opkomst van Skywalker.
Check het uit beide trailers hieronder:

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7/8.1/10
 • CPU: AMD Ryzen 7 1700-of Intel Core i7-6700K
 • RAM-GEHEUGEN: 16GB*
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX Vega 56 of Nvidia GeForce GTX 1070
 • DirectX 11
 • HDD: 55GB

Star Wars Jedi: Gevallen Om nieuws en geruchten

Dat gezegd hebbende, de aanbevolen specs zijn een beetje… verhevener. Als u wilt om het spel te draaien op de aanbevolen spec, je blijkbaar nodig hebt 16GB RAM (*oorspronkelijk EA zei dat het zou worden 32GB voordat het nummer terug), een AMD Radeon RX Vega 56 of Nvidia GeForce GTX 1070 GPU en een AMD Ryzen 7 1700-of Intel Core i7-6700K.
Kan bekende Jedi verschijnen?
Spel als “een overlevende Lijf”, technisch betekenis van een Jedi-leerling in plaats van een volwaardig meester van de Kracht, Cal kon doen met wat extra training. Gezien het tekort aan woon-mentoren links naar de trein, het is mogelijk Obi-Wan Kenobi of Yoda – of minder hoge-profiel Jedi, zoals Quinlan Vos – zal verschijnen in een ondersteunende rol.
Ik vind je gebrek aan geloof storend
2018 was een beetje van een braakliggende jaar voor Star Wars, Star Wars: Een Solo Verhaal worstelen in de bioscopen en de negatieve speler reactie van EA Dice ‘ s Star Wars: Battlefront 2 – grotendeels in reactie op een gangbaar gebruik van microtransactions – nog steeds in de recente geschiedenis.
We zijn er trots op dat #JediFallenOrder is gegaan goud! We kunnen niet wachten om te beginnen aan dit avontuur over de Melkweg met ons op 11/15. Moge de Kracht met u zijn! pic.twitter.com/93gHxxzEGc18 oktober 2019

Terwijl de officiële alleen onthullen gaf ons een blik op een story trailer, het was meer dan genoeg om ons hyped voor de aankomende wedstrijd. E3 2019 gaf ons een veel meer vlezige kijk op het spel, waaronder enkele lightsaber-gevoed gameplay – voordat de ontwikkelaar liet een uitgebreide demo aan het einde van de maand.
In ontwikkeling door Respawn Entertainment (de studio achter Apex Legendes en Titanfall), Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling werd aangekondigd tijdens de E3 in 2018 maar we hebben niet een goede kijk op het spel, tot vroeg in 2019, tijdens een speciaal paneel op de jaarlijkse Star Wars Celebration in Chicago, voordat EA tilde de dekens volledig op de E3 2019.
PS4 Pro en Xbox One X verbeteringen
De trailer toont Cal gebruik te maken van zijn Force-krachten om zich te verdedigen tegen malafide troopers, en om een vriend uit te vallen van een ongeval. De trailer suggereert het spel zal een aantal luxe set-stukken en omgevingen, en wees naar een heel verhaal gedreven ervaring om van te genieten.
We waren Chewbacca vaderland Kashyyyk, waar Jedi Cal probeert voor een kickstart van de wedergeboorte van de Jedi order. Maar de arme, Wookies worden geknecht door het Rijk! Zo Cal heeft om te proberen om hen te helpen.
[embedded content]
Weg Goud
Als je pre-order van de Deluxe Edition vooruit op de lancering van de game, krijg je twee exclusieve in-game lightsaber kleuren plus een exclusieve gevest, naast skins voor uw droid en sterren schip. EA en Respawn zal ook een boek van digitale kunst in de Deluxe Edition en een paar behind-the-scenes video ‘ s.
Retail box art
EA heeft geopenbaard dat de retail box art voor zowel de Standaard en Deluxe edities van Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling.

Een Padawan genoemd Cal? Bevestigd
Volgens geruchten informatie van een Star Wars marketing dag (die uiteraard zijn weg naar Reddit) het verhaal vindt plaats ongeveer vijf jaar na Revenge of the Sith en volgt overlevende Padawan Cal (via GamesRadar). Dit gerucht ook stelt dat een van de belangrijkste van het spel plot punten zal draaien rond de Cal ‘ s mentor figuur – een vrouw genaamd Ceres. Beide deze namen zijn nu bevestigd.

Die Sekiro Vergelijkingen
Maar gelukkig voor de fans die er niet bij konden de tocht naar het evenement, EA is online te zien het.

Houd op je gezicht: er is een nieuwe Star Wars-game op de weg, en het is genaamd Jedi: Gevallen Bestelling. En nu hebben we de eerste concrete details over het, dankzij E3 2019 en een uitgebreide gameplay trailer die daalde in juni.

Standard Edition (Image credit: EA)

Zo ver dan gaat het goed. Dit is een klassieker uit het tijdperk van Star Wars-game, geeft u een voorproefje van een van de meest geliefde periode in Star Wars geschiedenis. In plaats van de oorspronkelijke onthullen de suggestie dat Cal zal een zwakke newbie Jedi, hij gaat redelijk ver gevorderd in zijn opleiding. En, het is allemaal kanon – deze tekens worden weer gegeven in het bredere Star Wars-universum.
[embedded content]

Vaardigheid punten zal gaan in uw kracht vaardigheden, zodat u een upgrade van kracht trekt en duwt, dubbele sprongen en kracht vertragen trucs. U krijgt een droid, ook, BD1, om u te helpen op uw weg, het aanbieden van de mogelijkheid tot hacken van terminals, het genezen van uw speler en beheren van uw hologram-kaart en wordt uw buddy. U zult niet in staat zijn om aan de Donkere Kant maar – Cal ‘ s goed tot de kern.
Terwijl fans van de galactische franchise hebben gezien officiële tie-ins in de vorm van Star Wars Battlefront I en II, de nieuwe naam krijgt een andere tack, gericht op een single-player ervaring meer in lijn met 2008 is The Force Unleashed – en we hebben de betonnen nieuws en wilde speculatie kon je hieronder.
Nieuwe story trailer

Jedi: Gevallen Bestelling heeft onlangs trok enkele vergelijkingen Van Software Sekiro met betrekking tot de strijd. In plaats van te worden verstoord door deze, hoewel, Respawn Entertainment heeft gezegd dat vindt het “badass” en “een beetje troost”. In een recent interview met Edge Magazine (via GamesRadar), lead combat designer Jason de Heras verklaard dat “Het bevestigde voor ons dat u zich niet hoeft te beperken alles wat de speler doet, laat ze een beetje meer keuzevrijheid, en dan laat de AI geef ze een tik op de vingers of een stomp in het gezicht. Het was een positieve zaak voor ons om te weten dat er een spel was dat gelijk was aan die van ons. Zeer vergelijkbaar.”
Dit plaatst het na de Galactische Keizerrijk gejaagd op de 10.000 sterke Jedi bijna aan het uitsterven, terwijl slechts een kleine fractie van de Jedi leven (aka Bestelling 66). Met de belofte dat het spel zal worden ingesteld ‘in de donkere tijden’, klinkt het als onze Jedi hoofdpersoon kan meer prooi dan jager.
EA Play 2019 liet ons ook een 15 minuten durende segment van de gameplay van het spel, op ongeveer 3 uur in het spel.
En de Deluxe edition:
“Deelnemen aan het hoofd van Respawn Entertainment, @VinceZampella, en Game Director Stig Asmussen […] te wees de eerste om te leren over deze vakantie’ s langverwachte actie-adventure game, #StarWarsJediFallenOrder.”1:30 PM CT op 13 April! En ja, er zal een livestream. https://t.co/tLPDJVZ7Wf22 Maart 2019
Cal lijkt ook nog de mogelijkheid om de focus van de kracht en de tijd vertragen, waardoor hij neem het op tegen gevaarlijke vijanden, zoals de vlammenwerper stormtroopers met een beetje meer gemak, evenals het vermijden van gevaren voor het milieu, zoals de draaiende messen. Een koele moment had hem lange tijd, en de kracht trek een stormtrooper naar hem toe in de tijd om het te gebruiken als een menselijk schild tegen de zeer dezelfde blaster bout had afgevuurd op Cal momenten eerder. Dezelfde techniek kan worden gebruikt halt toe te roepen aan een vijand die even in zijn tracks – zeer Kylo Ren.

Jedi: Gevallen Bestelling is overgedragen aan een andere studio, zij het een die is nog steeds een dochteronderneming van EA. Maar Respawn oogstte veel respect als de studio achter Titanfall en Titanfall 2, twee veelgeprezen sci-fi actie games die pit spelers het tegen elkaar op in de gigantische mechanische pakken, en die kwamen beiden met een sterke singleplayer-en multiplayer-aanbod.
In een recent interview met Game Informer, game director Stig Asmussen aangeboden enig inzicht in het besluitvormingsproces achter Cal Kestis wordt gekozen als het hoofdpersonage in het spel. Er was een punt in een vroeg stadium van de ontwikkeling van de game, Asmussen geopenbaard, wanneer een vreemdeling hoofdpersoon werd overwogen, maar werd al snel met korting ‘ omdat we voelden ons net—no pun intended—dat zou vervreemden van een heleboel mensen.”

De ontwikkeling is in volle gang
“Het is heel ver mee in de ontwikkeling, en hebben de tijd doorgebracht met het onlangs mezelf, het speelt spectaculair goed,” EA CEO Andrew Wilson onthuld tijdens een driemaandelijkse bellen (via Alpha-Zoeken). “Dit spel echt vangt de fantasie om een Jedi, en we hebben veel meer te delen snel.”
Standard Edition (Image credit: EA)

Star Wars Jedi: Gevallen Om speelgoed -bevestigd
Disney heeft aangekondigd dat Star Wars Jedi: Gevallen Om de merchandise zal beschikbaar zijn in oktober 2019 suggereert niet alleen dat de game uit zal brengen, rond die tijd, maar dat het bedrijf verwacht dat het een titel (of een serie) met een lange levensduur in Star Wars fandom. We weten nu dat Star Wars Jedi: Gevallen zal de Bestelling release in November, een maand na de toys release.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Hier zien we onze eerste glimp van de lightsaber actie. Cal kunt force pull-en push-troepen, alsmede het gooien van zijn lightsaber naar hen voor een ranged aanval. Bestrijding is vergrendelen op gericht, niet in tegenstelling tot Dark Souls voor één-op-één gevechten, maar lijkt massaal meer vergevingsgezind. Er lijkt ook de afwerking van animaties die worden geactiveerd wanneer u vond een slechterik te lage gezondheid. Lightsaber combat, gelukkig, het ziet er gewichtige en gewaardeerd – dit zal een tactische bestrijden spel, in plaats van een hack en slash, met de klassieke mogelijkheid om slash blaster bouten terug op een vijand.