Hier is de reden waarom de nieuwe HP Spectre x360 moet je volgende laptop

Als u op zoek bent naar een nieuwe laptop, is de kans groot dat je er een wilt die teken alle dozen – ontwerp, prestaties, functies en een batterij die het draaiende houdt. U bent waarschijnlijk gaan om het gebruik van de laptop voor zowel werk als entertainment en geen andere laptop komt in de buurt van de HP Spectre x360 13 – vooral als je wilt om het te doen helemaal in stijl.
Er is een IR-camera en een vingerafdruklezer waarmee gebruikers snel inloggen op de laptop. De privacy camera kill switch zorgt ervoor dat vertrouwelijke momenten zijn precies dat, terwijl de HP Ervoor Bekijk privacy scherm stopt met anderen snuffelen op je werk.

1. Borderless meeslepende kijkervaring

De nieuwe Spectre x360 bereik van laptops zijn uitgerust met een 13,3-inch IPS-micro-edge display, wat resulteert in dunne [SR, lid 1] kant rand. Het scherm heeft een 4K-display en heeft ondersteuning voor pen-en aanraakinvoer. In combinatie met de HP Audio Boost technologie aangedreven door Bang & Olufsen, de Spectre x360 13 is een fantastische laptop te kijken naar video ‘ s en films op.


Aangedreven door Intel® Core™ i7-processor, de nieuwe HP Spectre x360 ziet er modern, voelt premie in de hand en is krachtig genoeg om back-up in uw dagelijkse taken. Het is momenteel verkrijgbaar bij amazon.ae

2. Dun en licht

Aangedreven door Intel® Core™ i7-processor, de nieuwe HP Spectre x360 ziet er modern, voelt premie in de hand en is krachtig genoeg om back-up in uw dagelijkse taken. Het is momenteel verkrijgbaar bij amazon.ae

4. Snel en veilig

Aangedreven door Intel® Core™ i7-processor, de nieuwe HP Spectre x360 ziet er modern, voelt premie in de hand en is krachtig genoeg om back-up in uw dagelijkse taken. Het is momenteel verkrijgbaar bij amazon.ae