Hier is je eerste blik op een echte PS5 (of de dev kit, tenminste)

Check out de oorspronkelijke gelekte afbeelding hieronder:
Met de Sony waarschijnlijk een volledig jaar van de lancering van de PlayStation 5, er is genoeg tijd om zijn team te maken iets minder alien-op zoek.
De hierboven maken, met dank aan Let ‘ s Go Digital, is gebaseerd op een spy shot ontvangen door de Zone van de Tech, die laat zien wat de vermeende om een echte, werkende PS5 development kit in zijn natuurlijke habitat – de kantoren van een anonieme PlayStation 5-ontwikkelaar.

Interessant, rubber voeten lijken te zijn op de bovenzijde van de console, wat suggereert dat de ontwikkelaars worden gestimuleerd om ofwel flip de console voor stress-testen en het gemak, of om ze te stapelen bij het werken op de veeleisende games.
(Image credit: Zone van Tech)

Dev kit design

Aan de rechterkant zijn er 5 USB poorten (USB 2.0 en vijf waarschijnlijk USB 3.0-poorten – de laatste poort die wordt bedekt door een kabel), evenals een USB type B-poort. Een kleine cirkel boven zou wel een camera ingebouwd in de console, volgens eerdere octrooiaanvragen worden ingediend.
Dev kits zijn speciaal ontworpen om robuuste en ter ondersteuning van een console werken onder extreme belasting, zodat de ontwikkelaars duwen hun creaties aan de maximale frituren zonder de hardware die ze mee bezig zijn. Het is ook ontworpen, in dit stadium, om te helpen bij het vinden van eventuele gebreken in de laatste PS5 consument hardware industrieel ontwerp.

We weten haar naam weten we de specs en nu kunnen we eindelijk weten wat de PS5 eruit ziet. Of, op zijn minst, een bevestiging van wat de development kit eruit ziet.
Het beeld, als legitiem, al-maar bevestigt de vele geruchten en gelekte renders over de PlayStation 5 van de hardware-ontwerp, dat sport een ongebruikelijke V-vormige holte en overmatig te ventileren.
Via Zone van Tech / Let ‘ s Go Digital
Zelfs als we aannemen dat dit is een PS5 dev kit voor echt in het wild, het moet alleen echt worden gebruikt om te speculeren over wat het uiteindelijke design van de consument console zal worden, dan overweegt het geheel indicatief op de machine te komen.
Wat doet de afbeelding tonen ons? Er is een aantal knoppen: On/Standby, Reset, Uitwerpen (voor de double-layer-100GB-het lezen van Blu-ray drive), Initialisatie en het Netwerk van de initialisatie, alle op de front links. Er zijn ook een aantal status-led ‘ s, de nummering van ‘0’ tot en met ‘7’, die waarschijnlijk betrekking hebben op de CPU-kernen bezig, maar zou ook een statuslampje voor controllers aangesloten.