De Nokia 8.2 (5G) zou een van de eerste Snapdragon 735 telefoons

Het praten van camera ‘ s, we verwachten dat dit ook gaan voor een multi-camera-instellingen zoals de Nokia 7.2, door het brengen van een 64MP primaire camera, een ultra-groothoek zoomlens en een diepte sensor. ZEISS optiek moet ook volgen.
#5G is over de uitrol van een veel sneller over de hele wereld—en in een veel meer apparatuur—met dank aan onze #Snapdragon 7-Serie Mobiele Platform met geïntegreerde #5G, net aangekondigd op #IFA19. https://t.co/NeSr5Yk7dp pic.twitter.com/ZK9dBjTi9zSeptember 6, 2019

(Image credit: de Toekomst)
Op de Qualcomm 5G-top in Barcelona, HMD Global woordvoerder zei dat ze op zoek zijn naar een halvering van de prijs van 5G smartphones in 2020 te verhogen van de snelheid van adoptie. Het andere gesprekken over Nokia ‘ s plannen voor de toekomst ook.

Sommige geruchten suggereren dat de telefoon zal Nokia 8.2, dat is logisch. De Nokia-8 serie heeft gebruikt Snapdragon 7-serie chipsets in het verleden, en zijn geplaatst net onder de Nokia vlaggenschepen zonder is bijna net zo duur. Gezien het feit dat de Nokia 8.1 is als gevolg van een vernieuwing in de komende maanden, en is een van de meest populaire smartphones door HMD Global, de Nokia 8.2 kan de vennootschap betaalbare 5G handset.
Zelfs MediaTek heeft aangekondigd haar intenties van betaalbare 5G smartphones voor 2020 en zal concurreren met Qualcomm ‘ s aankomende rooster van de chipsets op de mid-range smartphones, waardoor 5G nieuwe prijs segment.

Details zijn nog schaars over de aankomende Nokia mid-ranger, maar het moet volgen hetzelfde glas en metalen sandwich ontwerp dat de meeste Nokia-telefoons sport. In plaats van een inkeping, zal kiezen voor een hole-punch display of een pop-up module voor de camera aan de voorkant.
Nokia en Qualcomm gedaald een paar hints die wijzen in de richting van een 5G-compatibele Nokia smartphone die zal worden onthuld, ergens volgend jaar.
Nokia 8.1