Beste business monitor van 2019: top toont voor het werk

Beeld-in-beeld
4K of niets…
De prijs is ook iets waar je aan moet denken – vooral als u op zoek bent om te vullen een hele kantoor. We gingen verder en vermeld een aantal van de beste business monitor die we konden vinden, en elk van hen is uitgerust met hun eigen specifieke sterke punten, waardoor ze beter geschikt voor bepaalde doelgroepen dan anderen.
Groot van formaat en resolutie maakt dit de ultieme business monitor

Beste business monitor op een rij:

  1. De Dell UltraSharp UP3218K
  2. Asus Designo Curve MX38VC
  3. BenQ PD3200U
  4. Philips Brilliance 499P9H
  5. Asus MB169B Plus
  6. BenQ GW2270H
  7. Acer V276HL
  8. LG 25UM58-P
  9. AOC U2879VF
  10. Acer XR341CK
Dat betekent dat de beste business monitor biedt lichte, heldere kleuren en een hoge resolutie. Bij het zoeken naar de beste zakelijke monitor wilt u iets dat zal helpen uw productiviteit te verhogen. Dat kan betekenen dat het hebben van een groot scherm en een hoge resolutie, waardoor u veel ruimte op het bureaublad om een aantal programma ‘ s tegelijk open hebt. Terwijl de meeste breedbeeldschermen hebben een 16:9 apsect ratio ‘ s, wilt u misschien overwegen is een ultra-wide monitor. Deze hebben een beeldverhouding van 21:9 (of zelfs hoger), waardoor je veel meer ruimte om te werken, zonder te hoeven offeren ruimte op het bureau door het hebben van meer dan één beeldscherm.

1. De Dell UltraSharp UP3218K

Scherm grootte: 25 inch | Aspect ratio: 21:9 | Resolutie: 2,560 x 1.080 | Helderheid: 300 cd/m2 responstijd: 5ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio: 1M:1 (DFC) | Kleur ondersteuning: SRGB 99% | Gewicht: 11.9 ponden

Als je werkt in de creatieve industrie waar de kleur en afbeelding van de nauwkeurigheid van het grootste belang is, zoals fotografie of video ‘ s bewerken, moet u een monitor ondersteunt een breed scala van industrie standaarden. Enorme 8K resolutie
Geweldige beeldkwaliteit
Heel erg duur
8K misschien niet nuttig voor veel mensen
De Dell UltraSharp UP3218K is de beste business monitor die we ooit hebben geprobeerd, maar het zal niet voor iedereen. De grote 32 inch scherm en 8K resolutie maakt het perfect voor fotografen en video-editors, en het bedrag van het scherm onroerend goed dat met hoge resolutie biedt maakt het een uitstekend hulpmiddel voor de productiviteit. Het scherm is professioneel gekalibreerd dus het ziet er geweldig uit de doos, maar wees gewaarschuwd: dit is een zeer dure monitor. Afhankelijk van uw bedrijf, dit zal ofwel een briljante kopen, of een dure dwaasheid.
Asus Designo Curve MX38VC
2. Asus Designo Curve MX38VC Hele wijde wereld Scherm grootte: 37.5-inch | Aspect ratio: 21:9 | Resolutie: 3,840 x 1.600 | Helderheid: 300 cd/m2 responstijd: 5ms G2G (grijs-naar-grijs) | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio: 1,000:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljoen kleuren | Gewicht: 9,9 kg Een hoop pixels Qi draadloos opladen Geen HDR Ultrawide monitoren zijn rond voor een tijdje: ze hebben voortdurend het op mensen’ de beste monitoren lijst voor een paar jaar nu, in feite. Deze brede beeldschermen zijn redders in nood als het op productiviteit aankomt, en ze zijn alleen maar toegenomen in populariteit. De Asus Designo Curve MX38VC, echter, neemt het naar het volgende niveau. Niet alleen heeft deze monitor heeft een enorme 3,840 x 1.600 resolutie, maar met USB-C compatibiliteit en een Qi draadloze lader ingebouwd in de basis, het gaat om een werkplek metgezel die je niet wilt leven zonder. Het is een beetje prijzig, en is niet voorzien van HDR, maar dat is een waardig offer, vooral voor professionals.

3. BenQ PD3200U Een grote 4K scherm voor op je bureau Scherm grootte: 32 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 350 cd/m2 responstijd: 4ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast verhouding: 1000:1 | Kleur ondersteuning: 100% sRGB/Rec. 709 | Gewicht: 12.5 kg Met 4K-resolutie
Groot scherm
Moet een groot bureau
Als je een design professional op zoek naar een monitor op dat biedt u nauwkeurige kleuren, een scala van functies, professionele kalibratie en een fatsoenlijke prijs, dan is de BenQ PD3200U is zeker het overwegen waard. Op 32-inch dit is een groot scherm, maar het betekent dat de UHD resolutie van 3,840 x 2.160 niet de dingen te moeilijk om te zien of gebruiken. Het heeft een no-nonsense design, veel functies, zoals een donkere kamer modus en een modus die maakt met behulp van CAD-programma ‘ s gemakkelijker te bekijken, en de prijs is ook zeer verleidelijk. Als u een bureau groot genoeg is om het te houden, de BenQ PD3200U kan de beste business monitor voor u.

4. Philips Brilliance 499P9H Een waanzinnig-breed productiviteit monitor Scherm grootte: 49-inch | Aspect ratio: 32:9 | Resolutie: 5120 x 1440 | Helderheid: 450 cd/m2 responstijd: 5ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio van 3000:1 | Kleur ondersteuning: SRGB, NTSC, Adobe RGB | Gewicht: 15.30 Interessant alternatief voor de twee schermen
Mooie feature set
Zeer groot
Erg duur
Als u op zoek bent naar een uitstekende productiviteit monitor biedt u enorme hoeveelheden ruimte om op te werken, zonder beroep te doen op meerdere monitoren, dan wil je een ultra-wide monitor. De Philips Brilliance 499P9H neemt ultra-groothoek tot een extreme, het aanbieden van een groot 32:9 aspect ratio over 49-inch scherm. Het geeft je een enorme bureaublad om op te werken, waardoor het een uitstekende keuze voor mensen die werken met meerdere programma ‘ s tegelijk open hebt. Het is een enorme monitor die niet passen op ieders bureau, maar het kan ook bespaart u ruimte, omdat het betekent dat je niet hoeft te hebben van meerdere beeldschermen alle aangesloten op uw PC in een keer.
Asus 5. Asus MB169B Plus Draagbaar en veelzijdig Scherm grootte: 15.6-inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 1.920 x 1.080 | Helderheid: 200 cd/m2 | Response-tijd: n/a | kijkhoek: 160/160 | Contrast ratio: 700:1 | Kleur ondersteuning: n/a | Gewicht: 2.1 kilo Licht
Handige beschermhoes
Heeft een USB 3.0-poort
Arme helderheid
Wanneer u denkt over een monitor, je niet alleen rekening houden met het scherm, maar ook de kabels en staan. In dit laatste betreft, de MB169B Plus is anders – het is een draagbare USB-powered monitor wat betekent dat u kunt stroom via een enkele USB 3.0-kabel. Het onderscheidt zich dankzij een slim case, dat is een verstelbare standaard en een beschermhoes in dezelfde tijd. Met een full HD resolutie en een 15,6-inch scherm grootte is, zal blijken te zijn een onmisbare accessoire voor wie op zoek is naar extra onroerend goed te werken als de weg van hun bureau, of een presentatie monitor voor een klein team. Houd in gedachten dat je moet in staat zijn om een paar van uw PC moet u dat wenst.
benq
6. BenQ GW2270H Een goede allrounder met een moderne uitstraling Scherm grootte: 21,5 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 1.920 x 1.080 | Helderheid: 250 cd/m2 responstijd: 5ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio: 20mM:1 (DFC) | Kleur ondersteuning: SRGB 91% | Gewicht: 7.5 kilo Twee HDMI-poorten
Betaalbaar
Geen luidsprekers
Geen USB-hub
BenQ biedt de meest betaalbare full HD monitor met een HDMI-aansluiting en het hoeft niet eens zo slecht. Het bedrijf omarmde de Bauhaus “minder is meer” – filosofie te leveren “een viering van de minimalistische levensstijl. Dat zijn hun woorden, niet de onze. Het heeft een aantal opvallende kenmerken al; één die minder flikkering (PWM technologie) en een laag blauw licht-modus die u kan helpen bij hoofdpijn en slaapstoornissen. De stand ontwerp geeft het een goed gevoel en de drie poorten (waaronder twee HDMI-bedrijven) zijn waardig van een vermelding, net als de garantie van twee jaar en de VESA-wandmontage optie.
Acer
7. Acer V276HL Een goede prijs en een enorme Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 1: 6:9 | Resolutie: 1.920 x 1.080 | Helderheid: 300 cd/m2 responstijd: 6ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio: 100M:1 (DFC) | Kleur ondersteuning: N/A | Gewicht: 13 kilo