Beste OLED-Tv ‘ s 2019: de beste OLED-televisies die vandaag beschikbaar zijn

Er zijn geen grote verschillen met vorig jaar, maar de toevoeging van de 2e Generatie a9 processor, de verwerking van de foto is echt top-notch. Je krijgt ook Dolby Visie en Dolby Atmos ondersteuning (premium video-en audio-technologieën) maar niet van de concurrerende HDR10+ video standaard.
De LG C9 one touch OLED-scherm is zeer makkelijk te raden. Als de upgrade naar de C8, die stond boven aan onze lijst van vorig jaar, de C9 OLED blijft LG ‘ s winning streak als de best presterende OLED-tv voor de prijs.
Zeker, er zijn duurder Oled ‘ s die er zijn, maar als je na een bovenblad dat rechtvaardigt de vraagprijs, de C9 is de televisie die u wilt.
Geen HDR10+
Prachtig design
Akoestische Oppervlak+ audio
In elk hoofdstuk hebben we geprobeerd om te kiezen een bereik van Tv ‘ s die betrekking hebben op een scala van verschillende prijs-punten en eigenschappen. En met elke geselecteerde model dat we hebben uitgelegd waarom we kozen voor het in – en eventuele gebreken kan hebben.

Beste OLED-Tv ‘ s in een oogopslag

  1. Beste algemeen: LG C9 OLED-Serie
  2. Sony Bravia AF9 OLED
  3. Panasonic GZ2000 OLED
  4. LG E9 OLED-Serie
  5. Philips OLED-803
  6. Hisense O8B OLED

Beste OLED-Tv ‘ s van 2019: gerangschikt

John Archer bijgedragen oorspronkelijke rapportage van dit artikel.
Prachtig ontwerp

1. LG C9 OLED-Serie

55-inch: LG OLED55C9 | 65-inch: LG OLED65C9 | 77-inch: LG OLED77C9

LG ‘ s nieuwe a9 Gen 2 processor is hard aan het werk hier, zorgen voor haarscherpe details en vloeiende bewegingen in het boek – met de typische diepe zwarttinten en rijke, levendige kleuren verwacht van een OLED-display. Je hoeft niet veel dichter bij het filmische zonder daadwerkelijk gaat naar een bioscoop.

Top-klasse upscaling
Savvy kopers op zoek naar Black Friday en Cyber maandag voor de kans om een addertje onder het gras een OLED-scherm op de goedkope – en we worden een opsomming van de grootste kortingen in onze Black Friday TV deals gids in de komende weken.
Geen Freeview Spelen, of HDR10+
Dynamische, levendige foto ‘ s
Waarom kopen de A9G OLED? De 2019 model blinkt uit als het gaat om schaalvergroting, met SD-en HD-beelden kijken als gepolijst en gedetailleerd zijn als je kan hopen op de A9G ‘ s 4K-display, terwijl de OLED-paneel weet te trekken, ongelooflijke kleur en het contrast van de prestaties.
Image Credit: LG
De LG E9 OLED zeker heeft het ontwerp van de karbonades. Haar slanke glazen display zonder enige lastige benen of rand om het scherm van de rand, en het effect is verrassend. Dit is een OLED-paneel dat bijna lijkt te zweven, zonder enige lastige behuizing zoom de afbeelding in.
Net als andere Oled, de C9 komt niet overeen met de hoge helderheid van premium Lcd ‘ s (C9 pieken op 780 neten), maar meer dan compenseert met zijn pittige, levendige foto. En waar de C9 mist de 4.2 luidsprekers van de E9 OLED – of de lagere prijs van de LG B9 OLED – de schuine TV-standaard is een behendige manier van vissen uitgang van de luidspreker in de richting van de kijker.
We hebben herzien van de nieuwere Philips OLED-804 dat zal komen aan niet-AMERIKAANSE markten eind 2019, maar voor nu is de 803 is de meest verleidelijke Philips OLED je nu al kunt kopen.
Wanneer alles is gezegd en gedaan, het is moeilijk te rechtvaardigen zijn de E9 over de C9, gezien de vergelijkbare verwerking van de foto en een uitstekende smart TV platform, webOS – nu met Alexa integratie en een verbeterde menu-systeem voor een eenvoudigere navigatie. Maar als je wilt een OLED-set met het uiterlijk aan te passen, en een boost voor audio, de E9 zal een prachtige aanvulling voor uw woonkamer.
LG is toonaangevend zijn OLED-Tv ‘ s – geen verrassing, gezien het technisch LG-en-klare panelen worden gebruikt in rivaliserende sets van Sony, Panasonic, en dergelijke. Maar waar de C9 triomfen is in het aanbieden van een premium OLED foto tegen een lagere prijs dan veel van de OLED-sets die er zijn, verbreding van de gebruikersgroep dan een paar hoge-inkomensgroepen.
Mist helderheid van het LCD vs Techradar Techradar

(Image credit: Sony)
2. Sony Bravia A9G OLED-TV De A9G Master Series is een OLED nemen op de beste 65-inch: Sony Bravia 65A9G | 55-inch: Sony Bravia 55A9G