UFC 244 live stream: het horloge Masvidal vs Diaz overal op zaterdag

Het is ook vermeldenswaard dat om naar te kijken UFC 244 in haar geheel, moet u een ESPN+ abonnement en de toegang tot ESPN 2. Het begin van de voorlopige kaart zullen op beide ESPN+ en ESPN 2 terwijl de voorlopige kaart beschikbaar zal zijn om naar te kijken uitsluitend op ESPN 2. Je hebt om terug te schakelen naar ESPN+ om te kijken naar de hoofd card als de PPV zal alleen beschikbaar zijn in het netwerk streaming service.
160

UFC-244 – wanneer en waar?
In Masvidal vs Diaz, we hebben twee vechters beide willen de kans om te winnen van de nieuw-opgerichte en slechts één keer “BMF” titel om te bepalen wie de baddest battler in de UFC is.
(Image credit: de Toekomst)

-Andrei Arlovski vs. Jair Rozenstruik

Voor degenen die niet erg vindt om in slaap te vangen alle actie in UFC 244, BT Sport ook een live stream van Masvidal vs Diaz op de BT Sport app en op de website.
Heb je abonnement of bundel gesorteerd, maar zelf buiten de VS is dit weekend? Scroll de pagina en neem een kijkje op ons advies voor het gebruik van een VPN om te kijken naar de UFC 244 live stream van buiten uw land.

-Katlyn Chookagian vs. Jennifer Maia

Live stream UFC 244 van buiten uw land

Virtual Private Networks zijn ook handig als u bezorgd bent over een streaming veilig op het web, dankzij de codering die ze gebruiken om te verbergen uw gegevens in. En het beste niet inloggen uw persoonlijke informatie. We hebben getest honderden van Vpn ‘ s en kan u adviseren Express VPN (het wordt zelfs geleverd met een 30 dagen geld terug garantie).

P2P Verkeer

-Lyman Goed versus Kans Rencountre

Balans van opties en het gemak van gebruik

Hoe om te kijken naar UFC online in de VS uitsluitend op ESPN+

Nu Diaz de ‘West Coast Gangster’, zal zijn kans op de ‘East Coast ‘Goon’ Masvidal bij de UFC 244 op zaterdag in Madison Square Garden. Te zoeten met de deal, de “BMF” de titel zal worden uitgereikt door niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson.
Als je niet al een abonnement, dan de weg te gaan lijkt een UFC Bundel, kost je .98. Dat is niet alleen goed voor je kopen in de UFC 244 PPV, maar daarnaast krijg je ook een jaar lang een abonnement op ESPN+ (dat zou normaal kost alone).

Proefperiode

Voorlopige Kaart
60

Zoals met de meeste grote ticket vechten evenementen (denk boksen en WWE, ook UFC 244 wordt gestreamd uitsluitend in Australië door Main Event. Het zal live worden uitgezonden in de loop van de zondagmiddag, met een dekking kick-off op 1pm) AEDT.

Live stream UFC 244 in het verenigd koninkrijk

UFC was oorspronkelijk gepland voor een weltergewicht kampioenschap strijd tussen Kamaru Usman en Colby Covington voor de main event van UFC 244. Echter, de onderhandelingen tussen de twee brak en de promotie in plaats daarvan besloten de fans te belonen met een match dat is het brouwen sinds Diaz riep Masvidal na het verslaan van Anthony Pettis in de co-main event van UFC 241.

Browsen Particulier

Gelijktijdige verbindingen

Begin Van De Voorlopige Kaart
Voor degenen die al een ESPN+ abonnement, kunt u nog steeds kopen en toegang tot UFC 244 op zijn eigen.

Live stream UFC 244 PPV in Australië

Het kost u .95 te kopen in de strijd, die u kunt openen via Foxtel of Opus.
79

De UFC 244 kaart in volledige


Het begin van de voorlopige kaart zal beginnen om 6.15 uur en met de voorlopige kaart begint bij 8 pm ET. De belangrijkste kaart zal beginnen een paar uur later om 10 uur ET, dus dat is 7 uur PT, 2 uur GMT of 12 uur AEST.
BT Sport heeft de exclusieve uitzendrechten voor de UFC in het verenigd koninkrijk en Ierland. Echter, het goede nieuws voor de abonnees is dat in tegenstelling tot het verleden UFC evenementen, de kaart zal niet worden PPV, met alle actie die wordt weergegeven zonder extra kosten op BT Sport 1.

Onbeperkte bandbreedte

-Julio Arce vs. Hakeem Dawodu

Compatibele apparaten

Onbeperkte Bandbreedte

-Vicente Luque vs. Stephen Thompson

Torrenting en P2P-verkeer
-Makwan Amirkhani vs. Shane Burgos
Alles – de #1 best-VPN –
Simpel gezegd, dit is onze keuze als de #1 VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. Check out Express VPN en krijg 3 maanden GRATIS op een jaarabonnement.
-Jorge Masvidal vs. Nate Diaz
Hotspot Shield

-Gregor Gillespie vs. Kevin Lee