De beste iPad 2019: is de iPad Air, Mini of Pro het beste voor u?

Er zijn altijd nieuwe iPads komen ook de iPad 10.2 een recente toevoeging aan onze lijst – lees verder om te ontdekken waar er plekken.

En met de komst van iPadOS de software is veranderd, waardoor het nog beter dan het was bij de lancering.
De iPad Pro 11 is de beste iPad je nu al kunt kopen. Het kan duur zijn, maar het is Apple ‘ s meest krachtige tablet en bevordert de 2-in-1 ontwerp ethos als u in het voorjaar voor de dure nieuwe keyboard cover folio.
Deze bordjes draaien op iPadOS, Apple ‘ s besturingssysteem ontworpen voor tablets, een update die maakt de beste iPad nog beter voor zowel werk als ontspanning.
Toon Meer Aanbiedingen
Wil kopen van de beste iPad voor u in 2019? Goed je hebt een hoop werk op je bord: Apple ‘ s tablet-lijn is een beetje verwarrend, met een breed scala van nieuwe en oudere leien met een verscheidenheid van vergelijkbare (of identieke) namen.

Beste ipad op een rijtje:

  1. iPad Pro 11
  2. iPad Pro 12.9
  3. iPad 10.2
  4. iPad Air 10.5
  5. iPad Mini (2019)
  6. iPad Pro 10.5 (2017)
  7. iPad Pro 9.7 (2018)
  8. iPad (2017)
  9. iPad Pro 12.9 (2017)
  10. iPad Mini 4

Beste ipad 2019: is de iPad Pro, Mini -, Lucht-of base-de beste iPad kunt u nu?

Afbeelding 1 van 3

Potlood en toetsenbord dure extra ‘ s
Afbeelding 2 van 3


Afbeelding 3 van 3

Potlood clips op, eindelijk

1. iPad Pro 11

Krankzinnige hoeveelheid energie voor een tablet

Het is zeer waarschijnlijk iPads, en eventueel iPad randapparatuur te worden verdisconteerd, zodat bookmark onze Black Friday 2019 homepage en kijk terug dichter bij de tijd voor de beste deals.


Lees de volledige review: iPad Pro 11
Software grenzen laptop ervaring
Dus als je een expert tablet fan op zoek naar een nieuwe high-powered lei, of een nieuwe aspirant-tech eigenaar op zoek naar je eerste iPad, onze lijst van de beste iPads zal u helpen vinden van de beste gadget voor uw budget en behoeften.
Of u nu op zoek bent naar de iPad Pro line, premium tablets met de kracht van een computer; kleinere bordjes zoals de iPad Air en iPad Mini met verschillende maten en specificaties, of de base iPad – lijn, er zijn veel verschillende opties voor u open, wat bemoeilijkt het proces van het vinden van de beste iPad.
Alles over de iPad Pro 11 is het de beste ervaring is als je op zoek bent naar de beste Apple tablet – je hoeft alleen maar te slikken door de hoge prijs – maar het is geen MacBook vervangen.
Echter, het niet hebben van een hoofdtelefoonaansluiting. Als u wilt de standaard aansluiting van 3,5 mm in een computer-achtig apparaat, zult u in het voorjaar voor een echte computer.
We verwachten dat een aantal van de beste iPads met korting voor Black Friday 2019, eind November deals bonanza dat ziet de prijzen op tech en andere producten gekortwiekt. Er is ook Cyber maandag 2019, Black Friday ‘ s tech-gericht finish.

De beste iPad je nu al kunt kopen Toon Meer Aanbiedingen
(Image credit: de Toekomst) Afbeelding 1 van 3
Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar Afbeelding 2 van 3
Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar Afbeelding 3 van 3
Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar 2. iPad Pro 12.9 De beste grote iPad Gewicht: 632g | Afmetingen: 280.6 x 214.9 x 5,9 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 12.9-inch | Resolutie: 2048 x 2732 pixels | CPU: A12X Bionic | Opslag: 64GB/256GB/512GB/1TB | microSD-slot: Nee | Batterij: 9,720 mAh | camera Achterzijde: 12MP | camera Voorkant: 7MP Enorme display
Ongeëvenaarde muziek kwaliteit
Lage levensduur van de batterij
Op korte afstand voor het Gezicht van ID
De iPad Pro 12.9 (2018) is een groot monster – monster op de goede manier, als het moeiteloos verplettert de helft van de dingen die je nodig hebt in je leven – afscheid mobiele telefoon, laptop, kleuren pad, muziek mengtafel, games console. Het is de ultieme creativiteit en workflow tool, met zijn grote scherm, handige randapparatuur en snappy iOS.
Het is de snelste verwerking van de macht die we ooit hebben gezien in een mobiel apparaat, vier krachtige luidsprekers en een levendige scherm en, afhankelijk van het model dat u krijgt, meer opslag kracht dan je ooit nodig hebt.
Het hoeft niet de beste batterij al, dus het gaat niet om u te duren te lang. Je zou niet in staat om het te gebruiken voor lange periodes van tijd met het kijken van films op een reis of het mixen van uw muziek, en hij laadt traag ook.
Al met al, de iPad Pro 12.9 (2018) is een van de beste iPads je nu al kunt kopen, maar als je het niet nodig de enorme scherm, het geringer, goedkopere iPad Pro 11 bespaart u een paar dollar en meer draagbaar.
Lees de volledige review: iPad Pro 12.9

Toon Meer Aanbiedingen
iPad 10.2
(Image credit: de Toekomst)
3. iPad 10.2 Apple ‘ s basic iPad krijgt een iets groter scherm Gewicht: 483g | Afmetingen: 250.6 x 174.1 x 7,5 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 10.2 inch | Resolutie: 1620 x 2160 pixels | CPU: A10 Fusion | RAM: 3GB | Opslag: 32/128 GB | microSD-slot: Nee | Batterij: 8,827 mAh | Rear camera: 8MP | camera Voorkant: 1,2 MP Iets groter scherm
Werken met de Smart-Toetsenbord
Marginaal beter dan de iPad 9.7
iPad Voorzien is van een superieure voor schetsen
De iPad 10.2 brengt Apple ‘ s basic tablet bereik een stap dichter bij de iPad Pro line – of ten minste de laatste iPad-Lucht – met de toevoeging van Slimme Toetsenbord ondersteuning en een iets groter scherm, kweken van 9.7 inch tot 10.2 inch.
De iPad 10.2 kreeg ook een power-boost, met een extra gigabyte aan RAM-geheugen in vergelijking met de iPad 9.7 (2018), hoewel het vast met dezelfde A10-chipset.
Het heeft ook in grote lijnen hetzelfde ontwerp, wat betekent dat grote bezels en een home-knop. Dus als je wilt een van Apple ‘ s meest gestroomlijnde leien, dit is het niet.
Maar met een sterke levensduur van de batterij, goede prestaties en een tamelijk lage-prijs – althans door Apple normen – er is veel te leuk hier, vooral als je wilt een aantal van Apple ‘ s beste iPad-functies op een beperkt budget.
Lees de volledige review: iPad 10.2

Toon Meer Aanbiedingen

(Image credit: TechRadar)
4. iPad Air 10.5 Het beste compromis voor studenten Gewicht: 456g | Afmetingen: 250.6 x 174.1 x 6,1 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 10.5-inch | Resolutie: 1668 x 2224 pixels | CPU: A12 Bionic | Opslag: 64GB/256GB | microSD-slot: Nee | Rear camera: 8MP | camera Voorkant: 7MP Briljant-op zoek gelamineerde scherm
Goedkoopste Smart Keyboard iPad
Maakt gebruik van de 1e Generatie Apple Potlood
Traditionele constructie niet wow
De iPad Air, met een 10,5 inch scherm, is het ultieme compromis tussen de entry-level iPads en de meer krachtige, maar duurdere iPad Pro 11. Het zit op de originele iPad prijs in de meeste landen, dus het is goedkoper dan de iPad Pro 10.5 (2017) dat hij vervangt, en hoewel het niet een ‘Pro’ – tablet in naam, het is een enkele high-end functies die het een overtuigend laptop aan te vullen.
Het is een van de goedkopere iPad-modellen die compatibel is met Apple ‘ s Smart Keyboard Cover, wat betekent dat u niet moet omgaan met lastige Bluetooth toetsenbord verbindingen te krijgen van het echte werk op dit ding.
Ook heeft Apple de A12 chipset, geleend van de iPhone XS. Het is ongelooflijk snel. Studenten zullen in staat zijn om notities te nemen en te reageren op e-mail op deze tablet, maar artiesten een hekel aan de eerste generatie Apple Potlood.
Lees de volledige review: iPad Air

Toon Meer Aanbiedingen Afbeelding 1 van 3
Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar Afbeelding 2 van 3
Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar Afbeelding 3 van 3
Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar 5. iPad Mini (2019) Het enige kleine tablet moet u overwegen Gewicht: 304g | Afmetingen: 203,2 x 134.8 x 6,1 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 7,9-inch | Resolutie: 1536 x 2048 pixels | CPU: A12 Bionic | Opslag: 64GB/256GB | microSD-slot: Nee | Batterij: 5,124 mAh | Rear camera: 8MP | camera Voorkant: 7MP Perfect draagbaar formaat
Verrassend krachtige specificaties
Bezel-zware uitvoering
Maakt gebruik van de oudere Apple Potlood Soms met een tablet wilt u gewoon een beetje plus-sized telefoon en de iPad Mini (2019) past bij dat wetsvoorstel. Het is een dinky apparaat met een aantal indrukwekkende specificaties, trots Apple ‘ s nieuwste processor en een fatsoenlijke levensduur van de batterij.
Wat maakt de iPad Mini (2019) geweldig is het feit dat u kunt gebruik maken van de Apple Potlood naast het draaien van de iPad Mini in een kleine notebook in uw zak.
De iPad Mini is een van de beste kleine tabletten die u kunt krijgen op de prijs, dus als u op zoek bent naar een eenvoudig totable zak powerhouse, kun je niet veel beter dan dit kleine monster.
Lees de volledige review: iPad Mini (2019)

Toon Meer Aanbiedingen Afbeelding 1 van 3
Afbeelding 2 van 3
Afbeelding 3 van 3
6. iPad Pro 10.5 Een iPad Pro-ervaring in een nu-lagere prijs Gewicht: 469g | Afmetingen: 250.6 x 174.1 x 6,1 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 10.5-inch | Resolutie: 1668 x 2224 pixels | CPU: A10X Fusion | RAM: 4GB | Opslag: 64GB/256GB/512GB | microSD-slot: Nee | Batterij: 8,134 mAh | camera Achterzijde: 12MP | camera Voorkant: 7MP Grote sprekers
512 GB versie
– Scherm voegt veel kosten
Nog niet helemaal een laptop vervangen
De iPad Pro 10.5-inch versie is een all-star-tablet die inmiddels is vervangen door de iPad Pro 11. Er is goed nieuws voor de Pro 10.5 hoewel, als dit betekent dat het nu goedkoper is – hoewel het ook niet meer verkocht, direct van Apple.
De lichte Promotie Retina HD scherm is het beste verkoopargument. Het voegt een indrukwekkend laag van vloeibaarheid voor dagelijks gebruik – als het niet strikt noodzakelijk is – en de kleinere panelen betekent dat je veel meer weergegeven in een voetafdruk niet veel groter is dan in 2016 is 9.7. Het is een iPad voor de professionals, maar ook een media munchers zullen dol zijn op het gebruik.
Het maakt gebruik van de Apple Potlood en diverse tablet-gerichte functies zoals de dock Control Center en Instant Markup met de stylus. Als je investeert in de aanbevolen Smart-Toetsenbord, kunt u deze koppelen aan een Pro-niveau iPad zonder te springen door alle hoepels van Bluetooth.
Lees de volledige review: iPad Pro 10.5

Toon Meer Aanbiedingen
Best iPad: iPad 9.7 2018 Image Credit: TechRadar 7. iPad 9.7 Een grote Apple iPad voor de typische consument Gewicht: 469g | Afmetingen: 240 x 169,5 x 7.5 mm | OS: iPadOS 13 | schermgrootte: 9,7-inch | Resolutie: 1536 x 2048 pixels | CPU: A10 Fusion | RAM: 2GB | Opslag: 32/128 GB | microSD-slot: Nee | Batterij: tot 10 uur | Rear camera: 8MP | camera Voorkant: 1,2 MP Betaalbaar
Werkt met Apple Potlood
De onderwijs-ambities zijn overhyped
Smart Keyboard Cover onverenigbaar
Dit is een goede Apple iPad voor de gemiddelde consument en voor het onderwijs, ook al is het niet de meest krachtige beschikbaar. Het is nog steeds van grote waarde. Dat gezegd hebbende, de nieuwere iPad 10.2 is het verslaan voor de meeste gebruikers, en heeft het voordeel van die nog steeds verkocht wordt direct van Apple, die dit model niet.
De iPad (2018) vervangt de zeer vergelijkbaar 2017 model, slotting hieronder de Pro en Air bereiken met een betrouwbare tablet die nog niet veel veranderd in de jaren – maar Apple voelt zich duidelijk het hoeft niet te knoeien met succes.
De basic iPad werkt met de Apple Potlood, biedt u de goedkoopste manier om doodle op het 9,7-inch glas – hoewel je niet kunt krijgen de Smart Keyboard met deze niet-Pro-model, voor dat je zult moeten nieuwere 10.2-inch.
Het heeft ook dezelfde luxe metalen unibody als de rest van Apple ‘ s iPad bereik, maar met name het ooit-zo-iets dikker dan de iPad Air of iPad 2 Pro op 7,5 mm.
Met de Touch-ID fingerprint sensor, iPadOS 13 onder de motorkap en tot 10 uur levensduur van de batterij bij het surfen op het web of kijken naar video ‘ s, het is een geweldige media-speler en een sterke tablet keuze als u niet van plan bent om het te gebruiken zwaar voor de productiviteit.
Lees de volledige review: iPad 9.7 (2018)

Toon Meer Aanbiedingen
(Image credit: de Toekomst)

(Image credit: apple)
8. iPad 9.7 (2017) Een eersteklas, betaalbare iPad die nog steeds voert Gewicht: 469g | Afmetingen: 240 x 169,5 x 7.5 mm | OS: iPadOS 13 | schermgrootte: 9,7-inch | Resolutie: 1536 x 2048 pixels | CPU: A9 | RAM: 2GB | Opslag: 32 GB/128 GB | microSD-slot: Nee | Batterij: 8,827 mAh | Rear camera: 8MP | camera Voorkant: 1,2 MP Goede kwaliteit van het scherm
Krachtig voor de prijs
Apple Potlood extra kosten
Ontwerp ongewijzigd
De iPad (2017) met de vermelding van een naam shift voor Apple ‘ s tablets, zoals de Cupertino, Californië bedrijf is gedaald van ‘Lucht’ in het voordeel voor de cleaner naam. De iPad vanaf 2017 is inmiddels vervangen door de iPad (2018) en iPad 10.2, maar het is nog steeds een solide kopen als je op zoek bent naar een betaalbare Apple slate.
Het enige echte probleem is de nieuwere iPads zijn niet zo veel meer, dus tenzij je op een krap budget, de nieuwere versies zijn een beter kopen, vooral omdat dit model niet steeds verkocht worden door Apple.
Lees de volledige review: iPad (2017)

Toon Meer Aanbiedingen Afbeelding 1 van 3

(Image credit: Apple) Afbeelding 2 van 3
Afbeelding 3 van 3
9. iPad Pro 12.9 (2017) Een oudere, echt grote iPad Gewicht: 677g | Afmetingen: 305.7 x 220.6 x 6,9 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 12.9-inch | Resolutie: 2048 x 2732 pixels | CPU: A10X Fusion | RAM: 4GB | Opslag: 64GB/256GB/512GB | microSD-slot: Nee | Batterij: 10,875 mAh | camera Achterzijde: 12MP | camera Voorkant: 7MP Grote, grote tablet-scherm
Enorme kracht
Te duur als een laptop voor de vervanging van sommige
We hebben echt als de iPad Pro 12.9 (2017) voor haar grote omvang en – andere dan de nieuwere iPad Pro 12.9 model – het is het dichtste ding hebben we een 2-in-1 touchscreen MacBook. Het gebeurt gewoon te lopen iPadOS 13 in plaats van macOS. Het is een van de beste productiviteit en entertainment tablets rond dankzij de 12,9-inch scherm, vier luidsprekers en de dock en een multitasking webinterface. Apple heeft een vernieuwde de Control Center-interface te maken app switching nog makkelijker, en deze tablet is compatibel met de Apple Potlood en Slimme Toetsenbord.
Het grootste zwakte? De iPad Pro-12.9-inch prijs en de grootte is niet geschikt voor iedereen. Maar Als je het kunt veroorloven en willen het grootste formaat iPad beschikbaar, zul je hou van deze – het is een laptop-vervanger voor een heleboel mensen die er zijn.
Lees de volledige review: iPad Pro 12.9 (2017)

Toon Meer Aanbiedingen
iPad Mini 4
(Image credit: TechRadar)
10. iPad Mini 4 Gedateerd maar degelijk Gewicht: 299g | Afmetingen: 203,2 x 134.8 x 6,1 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 7,9-inch | Resolutie: 1536 x 2048 pixels | CPU: A8 | RAM: 2GB | Opslag: 16/32/64/128 GB | microSD-slot: Nee | Batterij: 5124mAh | Rear camera: 8MP | camera Voorkant: 1,2 MP Goed scherm
Strak design
Gedateerd chipset
Geen 3D Touch
Grote schermen zijn niet voor iedereen, en dat is waar de 7,9-inch iPad Mini 4 komt. De grootte van het scherm betekent dat het veel meer draagbaar dan Apple ‘ s grotere tabletten, vooral als het licht op 299g. Het is niet heel klein genoeg dat je het kan gebruiken met één hand, maar u kunt comfortabel houdt het voor een stuk langer dan de meeste van Apple ‘ s leien, of gooi het in een zak en vergeet het.
Het is ook groot genoeg om een prettige manier op het internet surfen of video ‘s op wanneer u weg bent van huis en grotere schermen, maar het is natuurlijk niet zo sterk een ervaring voor de meeste visuele media zoals Apple’ s grotere 9.7, 10.2, 10.5, 11 en 12.9-inch leien.
Het kleine formaat en het ontbreken van Smart Connector maakt het ook erger voor de productiviteit dan de iPad Pro serie, maar dit is niet ontworpen als een laptop te vervangen.
Het is nog steeds vrij krachtig dankzij de 2 gb aan RAM-geheugen en de veroudering, maar nog steeds indrukwekkend Apple A8 chip, terwijl het scherm is scherp, vol en eenvoudig in te zien, zelfs in fel zonlicht.
De iPad Mini 4 is ook een fractie van de prijs van Apple ‘ s Pro serie, en met 128 gb opslagruimte u hoeft niet vreselijk beperkt op dat gebied – maar het is geen match voor de 256 GB kan je op de iPad Pro.
Met name deze is nu vervangen door de iPad Mini (2019), die een veel beter kopen is voor de meeste mensen, maar dit blijft een massief van leisteen.
Lees de volledige review: iPad Mini 4

Het heeft een kluis voor laptop-achtige ervaring in design en prestaties, en de nieuwe Apple Potlood magnetische clips op het frame van de nieuwe iPad Pro. Met uitstekende sprekers en een fantastisch scherm-to body ratio, het is moeilijk om niet te vallen in liefde met de fijn bewerkte hardware-ontwerp.