Facebook was naar verluidt geïnteresseerd in het kopen van Fitbit, evenals Google

We kunnen ook zien Fitbit ‘ s eigen apps en software vervangen door het Dragen van OS en Google Past. Het is nog erg vroeg dagen al, dus we zullen moeten afwachten en zien wat er gebeurt met de huidige Fitbit apparaten en apps.
We hebben ook te wachten en te zien hoe Facebook de hardware strategie ontwikkelt – het hebben van een stapel van fitness gegevens toe te voegen aan alles wat hij weet over ons zou zeker zinvol zijn voor Facebook ‘ s van adverteerders.
Nu Google is officieel onderdeel van Fitbit, we zijn benieuwd wat de nieuwe hardware die we kunnen zien in de toekomst – kunnen de lange-gerucht Pixel Bekijk tot slot het maken van een verschijning, met Fitbit tech binnen.

De Google-Fitbit toekomst

Volgens De Informatie, Facebook kreeg tot het stadium van de gesprekken met Fitbit over een deal. Blijkbaar Mark Zuckerberg en zijn leidinggevenden alleen aangeboden de helft van wat Google bereid was om te betalen, hoewel.
Google kocht Fitbit voor een koele ,1 miljard, maar een nieuw rapport suggereert dat Facebook was geïnteresseerd in het oppakken van de wearables bedrijf zo goed dat het gewoon niet bieden van zo veel geld als Google.
Via The Next Web
In de aankondiging van het nieuws, Google vermeldde Gemaakt door Google, zowel de hardware als de Slijtage van de OS, dus het lijkt erop dat Google-branded wearables van een beschrijving op de weg.
Als nauwkeurige, het rapport suggereert dat Facebook zich graag aan het uitbreiden van de hardware van de portefeuille. De sociale media behemoth nu ontwikkelt video calling apparaten en kocht Oculus VR voor miljard terug in 2014.