Hoe ‘ingewikkeld’ Stan Lee heeft gezegd de Marvel ‘ s Avengers devs hoe vertel je de verhalen

Een handvol van het Crystal Dynamics team – met inbegrip van Amos – heb je de gelegenheid om elkaar te ontmoeten Lee voor zijn overlijden, en om te vragen voor een richting met betrekking tot het Marvel ‘ s Avengers spel. Maar wat moet je vragen aan de vader van strips?
“Het is waar. Dit zou de eerste keer heb je wel eens gehoord van Captain America of Hawkeye of Thor, en hoe zorg ik er voor dat je niet het gevoel buitengesloten of als ‘ik weet niet wie deze personages zijn’ of ‘ik wist niet lezen van de strips’ of ‘ik zag de films’. Ik wil dat niet altijd.
“Op het hoogste niveau, het nemen van de parels van wijsheid van deze man, die gemaakt van een geweldige cast van personages en gewoon te zeggen ‘hoe betalen we de juiste eerbetoon niet door middel van een specifiek citaat of zelfs de cameo'”, Amos vertelt ons. “Het is meer van, hoe nemen we die mantel, en dat de verantwoordelijkheid, en zeggen: ‘hoe nemen we deze tekens aan nieuwe generaties en op de volgende generaties van de fans en de spelers.”

De macht van een fan base

“Hij had deze perceptie dat elke comic kan iemand de eerste – en die zitten met mij.”

“De schoonheid van Stan was dat hij deze tekens, want hij wil van hen houden en hen te genieten,” Amos verklaart. “Hij had deze perceptie dat elke comic kan iemand de eerste – en die zitten met mij.
We naderen snel de verjaardag van de dood van Stan Lee, de legendarische comic-book creator is verantwoordelijk voor het ontwerpen geliefde karakters zoals Spider-Man, the X-men en, ja, De Avengers.

“Dat is iets dat we zijn erg enthousiast om te zeggen, we kunnen niet vertrouwen op iemand hebben voorloper kennis, het is echt aanneemt. U bent opdagen voor coole actie-avontuur spel. We willen u om te vallen in liefde met deze helden voor het eerst, of wilt u om te vallen in liefde met hen over.”

Scot Amos

We zitten met Scot Amos, hoofd studio bij Crystal Dynamics, hebben een emotionele discussie over hoe Stan Lee ‘s unieke filosofie heeft beïnvloed Marvel’ s Avengers.
Terwijl het belangrijk is voor Crystal Dynamics zijn eigen stempel op Marvel ‘ s the Avengers, en het creëren van een unieke ervaring, die is nog steeds trouw aan het universum, het team voelt zich nog steeds het is belangrijk om te overwegen de man die alles geschapen heeft.
(Image credit: Crystal Dynamics)
“Als het gaat om Kamala, ik zou graag voor hem ongeveer nu te zeggen ‘wat denk je van deze?’ Ik ben het verscheuren van het denken over het feit dat hij hier niet voor dat…”

Hulde


De opname van Kamala Khan (een.k.een. Ms. Marvel) is een groot deel van dit. Kamala zal fungeren als de hoofdpersoon in Marvel ‘ s Avengers en het is een welkome aanvulling, vooral gezien het personage niet is ontstegen aan de film fame nog. Crystal Dynamics heeft een – bijna – volledig schone lei te werken.

(Image credit: Square Enix/ Crystal Dynamics)

Uiteindelijk, Lee werd de invloed van meer filosofische dan wat dan ook. Terwijl hij mogelijk de vader van de Avengers personages zelf, Crystal Dynamics heeft gekozen om hun eigen stempel op de erfenis van ‘Earth’ s Mightiest Heroes’. Maar Lee ‘ s passie voor de Marvel fans is iets dat is doorgegeven aan het team.

Scot Amos

“Stan was een gecompliceerde man,” Amos vertelt ons, spreken namens Virgin Media. “Hij was gek op zijn personages. We eigenlijk vroeg hem, wat wil hij en wat is zijn karakterisering. We vragen hadden door fans en leden van zelfs Marvel, zeggende: ‘Nou, wat kunnen we hem vragen? Wat is zijn relatie [bij ons]? Wat moeten we doen?'”
Ondanks zijn overlijden, Stan ‘The Man’ Lee heeft hij speelde een belangrijke rol in het begeleiden van Crystal Dynamics, de studio achter de aankomende Marvel ‘ s the Avengers – game – in zijn poging om het vertellen van een origineel en authentiek is, Marvel verhaal.
“Als het gaat om Kamala, ik zou graag voor hem ongeveer nu te zeggen ‘wat denk je van deze?’,” Amos betreurt. “Ik ben het verscheuren van het denken over het feit dat hij hier niet voor, maar op hetzelfde moment, we hebben veel partners binnen van Marvel games die net weet dat deze tekens. Ik denk dat deze jongens zijn niet alleen mantelzorgers, maar de makers, en eigenlijk ons gemachtigd te vertellen originele verhalen met deze fantastische pictogrammen en ik voel me bevoorrecht.”