Texans vs Jaguars live stream: hoe kijken de NFL Spelen in Londen 2019 overal

De NFL heeft ingenomen het verenigd koninkrijk voor de laatste maand en vandaag ziet het laatste van de in 2019 NFL Spelen in Londen. De laatste wedstrijd van de serie ziet de Houston Texans nemen op de Jacksonville Jaguars in het beroemde Wembley-Stadion. Als je in het verenigd koninkrijk, zult u zelfs in staat zijn om naar te kijken deze wedstrijd live als het wordt uitgezonden gratis op BBC Two. We zijn hier om u aan te vangen, elke minuut van de huidige game – zien hoe je een Texans vs Jaguars live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Houston Texans vs Jacksonville Jaguars – wanneer en waar?
De Texanen ondertussen gaat vandaag de wedstrijd 5-3 na het verliezen van de Heiligen in week 1, de Panthers in week 4 en de Colts in week 7. Echter, het team zal haar uiterste best gedaan om het nu dat zijn ster speler JJ Watt is out voor de rest van het seizoen uit een gescheurde borst. Afgelopen zondag de wedstrijd tegen de Oakland Raiders, Watt die in het tweede kwartaal en werd naar het ziekenhuis voor een MRI. Zal de Texanen in staat zijn om hun tweede plaats in de AFC South zonder Watt of kan de Jaguars huis nemen van een overwinning in Londen en zich van de derde plaats?
Terwijl TSN zal een aantal NFL-games op de televisie elke week van dit seizoen, helaas zal het netwerk niet worden weergegeven vandaag de Texanen vs Jaguars spel in Londen.

Voor degenen die liever stream van dit spel online, de over-the-top service Kayo Sport zal ook te zien zijn de Texanen vs Jaguars vandaag. Het kost tussen de en , afhankelijk van welk pakket u kiest, maar nieuwe klanten zullen in staat zijn om het uit te testen voor zichzelf dankzij de 14-dagen GRATIS TRIAL.
Maar als je ergens anders in de wereld is, of als er een dekking blackout stopt u met het bekijken van de verenigde staten – dan is er nog een manier waarop je kunt live stream Texans vs Jaguars online (en je hoeft niet eens om een sloppenwijk met een korrelige, illegale feed die je hebt gevonden op Reddit). In plaats daarvan kon je gebruik maken van een VPN of Virtual Private Network) – voor het wijzigen van het IP-adres van een in een andere staat of land waar er wel een stream. En het is niet eens moeilijk om te doen.
We hebben getest, die meer dan 100 Vpn ‘ s om te proberen en zich te vestigen op het beste en wij denken dat ExpressVPN is de onbetwiste kampioen. Het is snel, veilig en compatibel met tal van apparaten (zoals Android, iOS, Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, etc.). U kunt zelfs proberen voor 30 dagen gratis. Dat is de reden waarom Express neemt al het applaus.

Bekijk de Texanen vs Jaguars spel online van buiten uw land (of in een black-out)

Proefperiode


Hotspot Shield
Sling TV – , – per maand – Sling TV deelt de live NFL opties over zijn per maand Blauwe plan en per maand Oranje plan. Door het combineren van de twee, krijg je dollar korting en toegang tot Fox, NBC, ESPN en de NFL Network.
Hulu met Live TV – , – per maand – Hulu met Live TV omvat CBS, Fox, NBC en ESPN, maar komt niet met NFL Network.

Hoe kijken de Texanen vs Jaguars in de VS

australia flag

Aantal plaatsen

FuboTV voor de eerste van de maand, FuboTV geeft u de eerste maand tegen een gereduceerd tarief, maar na dat de prijs verhoogt naar per maand. De service omvat CBS, Fox, NBC en de NFL Network, maar komt niet met ESPN.

Kan ik kijken met de NFL Spel Voorbij?

P2P Verkeer

Balans van opties en het gemak van gebruik De Jaguars begon dit seizoen met back-to-back verliezen tegen de Chiefs en de Texanen. Ze verloren ook de Panters en de Heiligen gedurende de weken 5 en 6. Echter, Jacksonville heeft enig succes gehad tegen de Titanen, de Broncos, de Bengalen en de Jets om hun te winnen om het verlies verhouding tot 4-4 te gaan in de huidige spel. De Jaguars zal waarschijnlijk kijken uit op revanche met hun AFC Zuid-rivalen tijdens de laatste match-up in 2019 de NFL Spelen in Londen.
Alles – de #1 best-VPN –
De Houston Texans gaan tegen de Jacksonville Jaguars vandaag op de historische Wembley Stadion in Londen, als onderdeel van de dit jaar NFL Spelen in Londen.
DirecTV Nu , – per maand – DirecTV Nu omvat CBS, Fox, NBC, ESPN en voor € 5 extra, kunt u de NFL Network. Echter, met deze service kunt u alleen voetbal kijken op de lokale TV-stations live.

Het beste voor

55

Gelijktijdige verbindingen

Hoe stream Texans vs Jaguars leven in de VERZENDING gratis

Nou, het is een nee en een ja. De NFL Game Pass in de VS alleen kunt u kijken naar een herhaling van het spel, maar niet de live-action.
Kick-off time is ingesteld voor 2.30 uur lokale tijd, dus dat is 10.30 uur ET, 7.30 uur PT of 12.30 uur AEST.
Als je toevallig een die-hard American football-fans die volg je favoriete NFL-team al de weg naar de Super Bowl van dit jaar, dan NFL International Game Pass moet uw eerste keuze als het u toestaat om naar te kijken elke reguliere wedstrijd van het seizoen voor € 143.99, of gewoon 50p per spel!
Interessant is dat toch een ander verhaal met een Internationale NFL Game Pass waar alle 256 regular season games worden weergegeven absoluut live…jammer dat je niet kunt krijgen officieel de toegang tot dat als u en uw laptop IP-adres is in de VS.

Krijg een NFL live stream in Canada voor GRATIS

Niet geïnteresseerd zijn in het betalen voor een premium-pakket om te kijken naar de NFL dit seizoen? Maak je geen zorgen als er nu een verscheidenheid van verschillende streaming diensten, alle op verschillende prijspunten, om u te helpen kijken naar dit spel. Om dingen makkelijker te maken voor u, hebben we een paar van onze favoriete NFL streaming opties hieronder.

Onbeperkte Bandbreedte

Torrenting en P2P-verkeer

Live stream Texans vs Jaguars in Australië voor GRATIS

Werkt met

60
79

Onbeperkte bandbreedte