Apple wil iPhone vrijstelling van de VS tarieven

Tarieven zijn ingesteld van invloed zijn op iPhones, Apple Horloge, AirPods, iMacs en HomePods, alsmede onderdelen voor de reparatie van deze producten. Ondanks het vertragen van de verkoop van de iPhones, de categorie is een enorme aanjager van de omzet bij Apple, terwijl het bedrijf wearables en accessoires business is groeiende.
De AMERIKAANSE President Donald Trump heeft een aantal van de tarieven op Chinese-en-klare producten als onderdeel van lopende handel geschil.
Echter dit heeft gevolgen voor de Apple producten die geassembleerd in China of afhankelijk zijn van onderdelen uit het land. Beroemde, apparaten, zoals de iPhone beroemd zijn ‘Designed by Apple in California, Assembled in China’ op de achterkant.

Apple tarieven

Via Reuters
Om te benadrukken dat haar bijdrage aan de AMERIKAANSE economie, Apple beweert dat het ondersteunt zo veel als 2,4 miljoen banen in de VS en op tempo te dragen direct bij £350 miljard euro aan de Amerikaanse economie door het 2023.
In de supply chain, Apple zegt dat het gaat met 9.000 leverancier in de VS, het besteden van miljard en de ondersteuning van de 450.000 banen. Het zegt 1,9 miljoen banen vertrouwen op de app economie deels gestimuleerd door de iPhone.
Naast de financiële bijdrage, de firma beweert dat het duwt innovatie en kwaliteit in de raad van bestuur vanwege de hoge eisen.tve
Apple is op zoek naar vrijstellingen van ONS de tarieven op Chinese goederen en producten, met als argument de producten zijn niet belangrijk voor Beijing industriële programma ‘ s.
Een nieuwe reeks van de tarieven in werking getreden in September en Apple is het betalen van sommige van deze al, ondanks CEO Tim Cook zegt ONS President het tegen een negatieve invloed zou hebben op het bedrijf.
De laatste aanvragen voor vrijstelling werden naar verluidt ingediend bij de AMERIKAANSE Handel Vertegenwoordigers van het Kantoor op de eerste dag inzendingen werden aanvaard. Andere technologiebedrijven, zoals de Fitbit, hebben ook soortgelijke dossiers.