Beste 3D-printers van 2019

Welkom bij onze keuze van de beste 3D-printers die geld kunnen kopen in 2019. Op deze pagina vindt u van de beste apparaten voor 3D-printen, voor zowel de thuis-en commercieel gebruik.

Dat betekent dat we hebben verpakt deze lijst van de beste 3D-printers met apparaten van alle soorten en voor alle budgetten. Zo, je hebt de beste 3D-printers die past op een bureau of tafel, en zijn ideaal voor het gebruik thuis voor hobbyisten en beginners die net zijn begonnen.

We hebben ook de beste 3D-printers voor bedrijven en commerciële toepassingen. Deze 3D-printers kunnen omgaan met grote hoeveelheden, terwijl de kwaliteit en het hoogst mogelijke niveau.

U vindt de beste 3D-printers voor een breed scala van budgetten, van betaalbare 3D-printers, tot high-end 3D printers die mogelijk hoge prijskaartjes, maar bieden een niet te evenaren kwaliteit.

Het is belangrijk op te merken dat, omdat de apparaten in onze beste 3D-printers lijst zijn alle zo divers en gericht op verschillende use cases – we zijn niet opgenomen in een bepaalde volgorde.

Lees dus onze roundup zorgvuldig om te zien welke 3D-printer het beste is voor uw behoeften. Niemand wil besteden al hun tijd aan het onderzoeken van de beste 3D-printers – en niet te vergeten de uitgaven een ton van geld – zo is onze lijst van de beste 3D-printers bevat een duidelijke en beknopte informatie over alle soorten van 3D-printers, zodat u kunt vinden van de beste 3D-printer maakt niet uit wat uw wensen zijn.

En, we hebben onze exclusieve prijs vergelijking tool, zodat u verzekerd kunt zijn van het vinden van de beste deal op de 3D-printer van uw droom – zonder te wachten op Black Friday en Cyber Monday.

Beste 3D-Printers in een oogopslag

  1. MakerBot Replicator+
  2. XYZprinting da Vinci Mini
  3. Ultimaker 2+
  4. FlashForge Creator Pro 2017
  5. LulzBot Mini
  6. CubePro Trio
  7. BEEVERYCREATIVE – BEETHEFIRST+
  8. LulzBot Taz6

MakerBot Replicator+

MakerBot Replicator+

1. MakerBot Replicator+

De beste all-round 3D-printer

Print technologie: Fused Deposition Modeling | Camera resolutie: 640 x 480 | Minimum laag resolutie: 100 micron | Maximum-laag resolutie: 400 micron | Afmetingen: 528 x 441 x 410 mm | Gewicht: 22.8 kg

Snelle afdruksnelheid

Eenvoudig te gebruiken

Duur

De MakerBot Replicator+ is de opvolger van de populaire MakerBot Replicator 3D-printer, en de nieuwe versie heeft gebracht verbeteringen aan bijna elk deel van de Replicator. Dit betekent dat de Replicator+ is sneller en stiller dan de vorige versie, met behoud van de uitstekende ontwerp en de veiligheidsvoorzieningen. Deze desktop 3D-printer is duur, maar het biedt een uitstekende afdrukkwaliteit en maakt gebruik van 1.75 mm polymelkzuur (PLA) filament. Het is ook gebruiksvriendelijk genoeg voor thuisgebruikers en hobbyisten gebruiken, zolang uw budget kan strekken tot de hoge vraagprijs.

XYZprinting da Vinci Mini

XYZprinting da Vinci Mini

2. XYZprinting da Vinci Mini

Beste goedkope 3D-printer

Print technologie: Gesmolten Filament Fabricage | Minimum laag resolutie: 100 micron | Maximum-laag resolutie: 400 micron | Afmetingen: 390 x 335 x 360 mm | Gewicht: 10 kg

Lage prijs

Eenvoudig te gebruiken

Flakey software

Het ontwerp kan verwijderen geprint object is moeilijk

Als u op zoek bent naar een goedkope 3D-printer, dan is er echt geen betere optie dan de XYZprinting da Vinci Mini. Het blijft een van de meest betaalbare manieren om in 3D-printing, en ook de eenvoudigste, dankzij een gemakkelijk te gebruiken interface. Gewoon omdat het een budget-model, betekent niet dat het geen goede resultaten opleveren, en de 3D geprinte objecten die zijn gemaakt zijn erg indrukwekkend gezien de prijs en de grootte van de 3D printer. Het spreken van de grootte, de XYZprinting da Vinci Mini is een indrukwekkend compacte printer die het gemakkelijk maakt om op te slaan in een kantoor of op een bureau.

Ultimaker 2+

Ultimaker 2+

3. Ultimaker 2+

De beste professionele 3D-printer

Print technologie: Fused Deposition Modeling | Minimum laag resolutie: 20 micron | Maximum-laag resolutie: 600 micron | Afmetingen: 342 x 493 x 588 mm | Gewicht: 11.3 kg

Hoge resolutie

Ondersteunt open-source hardware en software

Basic interface

Open frame design

De Ultimaker 2+ is een 3D-printer die heeft verbluffende afdrukkwaliteit, en dat maakt het één van de beste 3D-printers voor professioneel gebruik. Het is ongelooflijk betrouwbaar zijn als het gaat om het produceren van 3D-modellen, en de juistheid van de 3D-replicaties is ongelooflijk indrukwekkend. Als u een 3D-printer die op betrouwbare wijze kan reproduceren vele 3D-objecten nauwkeurig, dit is een fantastische keuze. Echter, het is duur, en het feit dat het gericht is op professionele omgevingen betekent dat er minder beginners-vriendelijk dan sommige van de andere 3D-printers hier. Home-gebruikers zijn beter elders kijken.

FlashForge Creator Pro 2017

FlashForge Creator Pro 2017

4. FlashForge Creator Pro 2017

Een geweldige mid-range 3D-printer

Print technologie: Fused deposition modeling | Minimum laag resolutie: 100 micron | Maximum-laag resolutie: 500 micron | Afmetingen: 526 x 360 x 389 mm

Goede prijs

Zeer goede afdrukkwaliteit

Luid

De FlashForge Creator Pro 2017 is de beste 3D-printer die ligt tussen de goedkope 3D-printers en dure professionele modellen. Het is een stuk goedkoper dan pro-modellen, maar het houdt de kwaliteit en de betrouwbaarheid die u zou verwachten van een professioneel 3D-printer. Het is niet zo goedkoop als de begroting en beginnende modellen in deze lijst, maar het biedt meer nauwkeurigheid bij het printen van 3D-modellen. Het is een tikkeltje luidruchtig in gebruik, echter.

LulzBot Mini

LulzBot Mini

5. LulzBot Mini

Een andere grote 3D-printer voor beginners

Print technologie: Fused deposition modeling | Minimum laag resolutie: 50 micron | Maximum-laag resolutie: 500 micron | Afmetingen: 435 mm x 340 mm x 385 mm | Gewicht: 11.33 kg

Zeer makkelijk te gebruiken

Open source

Traag

Luidruchtige

Als u op zoek bent naar een eerste 3D-printer om te leren van de touwen, dan kan het LulzBot Mini is een uitstekende keuze. Het heeft een fatsoenlijke prijs, en is eenvoudig in gebruik, hoewel de afdruksnelheid is heel traag. De hardware is open source, wat betekent dat het een flexibiliteit die propitiatory hardware ontbreekt, als een toegewijde gemeenschap van makers kunnen werken samen aan het maken van add-ons voor de printer.

CubePro Trio

CubePro Trio

6. CubePro Trio

Het beste voor drie kleuren, drie-materiaal afdrukken op een ongelooflijke prijs

Print technologie: Fused deposition modeling | Minimum laag resolutie: 70 micron | Maximum-laag resolutie: 300 micron | Afmetingen: 578 mm x 591 mm x 578 mm | Gewicht: m 41 kg

Een goed ontwerp

Eenvoudig te gebruiken

Niet verbluffende afdrukkwaliteit

Duur aan het worden

De bulk van thuis 3D-printers zijn beperkt tot één – of twee-kleurendruk, maar de CubePro Trio heeft de mogelijkheid om afdrukken drie verschillende materialen in één sessie. Dit kan vooral handig zijn als u wilt maken van een afgesloten mechanisme: nylon kan worden gebruikt voor de versnellingen, ABS voor de surround en de PLA voor de ondersteuning van de structuur die kan dan worden ontbonden met natronloog. De CubePro is een ideale oplossing voor modelbouwers en ingenieurs die nodig zijn voor het maken van 3D prints met bewegende delen.

BEEVERYCREATIVE – BEETHEFIRST+

BEEVERYCREATIVE – BEETHEFIRST+

7. BEEVERYCREATIVE – BEETHEFIRST+

Een voor thuis en op het werk

Print technologie: Gesmolten filament fabricage | Minimum laag resolutie: 50 micron | Maximum-laag resolutie: 300 micron | Afmetingen: 400 x 140 x 400 mm | Gewicht: 10.5 kg

Mooi design

Eenvoudig te gebruiken

Lage bouw volume

Duur

In algemene termen 3D-printers zijn ontworpen als vakken met doel, maar BeeTheFirst heeft gemaakt van een printer met zowel de kwaliteit van de afdrukken en het daadwerkelijke ontwerp in gedachten – dit is een apparaat dat echt niet zou misstaan in een moderne woonkamer. BeeTheFirst heeft ook nagedacht over hoe en waar mensen die gebruik willen maken van hun printers – op het werk, thuis of voor beide en is opgenomen in een dun ontwerp met een handvat waarmee de printer gemakkelijk kan worden vervoerd.

Lulzbot Taz 6

Lulzbot Taz 6

8. LulzBot Taz 6

Een briljante update naar de formidabele Taz

Print technologie: Fused Deposition Modeling | Minimum laag resolutie: 75 micron | Maximum-laag resolutie: 300 micron | Afmetingen: 660 x 520 x 350 mm | Gewicht: 19.5 kg

Snel afdrukken

Brede steun voor materialen

Duur

Niet de meest betrouwbare

In eerste instantie je zou moeilijk worden ingedrukt om de verschillen te zien tussen de Taz 5 en 6; beide zijn voorzien van een stevige open frame bouwen, grote print base en het gemak van het gebruik.

Maar neem een kijkje op de verfijningen in het ontwerp en verbeteringen in de bruikbaarheid en de upgrades snel opvallen. Functies zoals de auto-leveling base is voortgekomen uit het ene aanbevolen op de Luzbot Mini en werkt net zo goed op deze grotere schaal, en de kleine veranderingen aan het frame lay-out en het bedieningspaneel zijn van harte welkom.

De Taz 6 is een grote machine met een indrukwekkende print oppervlakte van 280 mm x 280 mm x 250 mm, met een 0,5 mm nozzle staat een minimum-laag hoogte van 75 micron en duurt van 2,85 mm gloeidraad.