Beste hoofdtelefoon voor op de oren 2019: onze keuze van de beste supra-aurale blikjes

Beste On-Ear (Supra-aurale) Koptelefoon: Welkom bij TechRadar ‘ s gids voor de beste hoofdtelefoon voor in de oren kunt u kopen in 2019.

In de wereld van de hoofdtelefoon op-oor hoofdtelefoons (ook wel supra-aurale hoofdtelefoon) zijn de middelste kind tussen lompe over-ear-hoofdtelefoons en verkleinwoord in-ear oortelefoons. Voor de meeste mensen, ze zijn gewoon recht.

Hun naam komt van het feit dat hun kussens zitten, in plaats van over je oren. Dit betekent dat ze meer compacte en reist met u mee zonder toegang tot een ton van de ruimte in in je tas. Omgekeerd, ze zijn groter en meer comfortabel om te dragen voor langere periodes dan in-ear hoofdtelefoon.

De reden waarom u zou kiezen voor dit form factor over de andere twee, is dat je een reiziger, een woon-of huis met een luisteraar, die moet een beetje van het geluid annulering zonder de bulk van over-oren. Het is een winnende combinatie, eerlijk, en een form factor die we hebben getest in de afgelopen jaren.

Aan die einde, en om u te helpen kiezen uit een paar van de hoofdtelefoon voor op de oren, we hebben samen een lijst van onze top-rated over-ear koptelefoon-beoordelingen, zodat u kunt doen van al uw onderzoek en het doen van een aankoop in één plaats.

Op zoek naar een lijst van de beste blikjes kunt u kopen in 2019? Bekijk onze roundup van de beste koptelefoon voor de winnaars in elke categorie.

[Update: de Bowers & Wilkins hebben net uitgebreid hun koptelefoon bereik met de PX5 Draadloze On-Ear Koptelefoon. We hebben het getest met een kort, maar we willen wat we horen zo ver – stay tuned voor onze volledige review, en om te zien of ze op de lijst van de beste on-ear hoofdtelefoon.]

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Het is geen geheim dat Black Friday en Cyber maandag zijn enkele van de beste tijden om te zoeken fantastische draadloze koptelefoon aanbiedingen. Meestal vindt u dat de mid-range merken zoals Epson en Jaybird voor de grootste kortingen bij retailers, zoals Amazon, maar het is de moeite waard te bedenken dat Bose, Sony, Sennheiser, Marshall, en van Audio-Technica, zijn alle onlangs uitgebrachte nieuwe modellen, en dat betekent dat ook de oudere modellen kon worden verdisconteerd.

Wat zijn de beste hoofdtelefoon voor op de oren?

Grado SR60e

1. Grado SR60e

Echt een uitstekende geluidskwaliteit voor een fantastische prijs

Akoestisch ontwerp: Open | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 20 hz-20.000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 99db | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Zeer comfortabel

Indrukwekkende definitie voor de prijs

Sterk aanbevolen

Geen bediening op de kabel of microfoon

Voor uw geld, je kan niet beter dan Grado ‘ s SR60e. De derde generatie van de Brooklyn, NY-based bedrijf Prestige Serie is de beste en meest verfijnde nog.

De SR60e in het bijzonder is een slimme keuze als u op zoek bent naar een entry-level set van hoofdtelefoons die klinkt alsof het kost je veel meer dan het is.

Hun open-back oor cup ontwerp maakt ze een meer ademend ervaring dan wat de meeste on-ear koptelefoon kan leveren, hoewel dit betekent dat ze niet ideaal voor gebruik in luidruchtige omgevingen waar het geluid kan ‘lekken’ in en verstoren je luisteren.

Dat gezegd hebbende, in termen van pure geluidskwaliteit, ze zijn onze gouden standaard als het gaat om op-oren.

(Onze beoordeling is voor de SR60i, maar de nieuwere SR60e hoofdtelefoons zijn grotendeels vergelijkbaar in ontwerp en uitvoering)

Lees de volledige recensie: Grado SR60e

[Update: We onlangs getest Grado ‘ s allereerste draadloze hoofdtelefoons. Bekijk onze Grado GW100 draadloze hoofdtelefoons review voor alles wat u moet weten voordat u koopt.]

2. Philips Fidelio NC1

Executive kijkt met veel geluid

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 155 g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: 40mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Briljant gebalanceerd geluid

Geweldige kwaliteit

Fatsoenlijke ANC-mogelijkheden

Sommige weglekken van geluid

Er is veel te graag over de Philips Fidelio NC1 koptelefoon: Niet alleen zijn ze een genot om te dragen en bieden geweldige geluidsweergave, maar ze zijn ook een van de lichtste en meest compacte ANC koptelefoon rond. Ze zijn het beste geschikt is voor frequente reizigers die niet willen sjouwen met enorme blikjes rond met ze alle van de tijd, maar ook niet willen inleveren op geluidskwaliteit. Te dien einde, ze bieden een superieure geluidskwaliteit die evenwichtig en warm en terwijl ik zou graag zien dat een draadloos bereik van de kabel aangeboden in de mix is behendig genoeg om je geen zorgen over.

Lees de volledige review: Philips Fidelio NC1

3. AKG Draadloze N60NC

Draadloos geluid-bij annulering vanaf de mid-range master

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 199.4 g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 10-22 .000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 111dB SPL/V@1kHz | Impedantie: 32 ohm | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Geen

Geweldig geluid

Compact ontwerp

Goede levensduur van de batterij

In eerste instantie verwarrend besturingselementen

In de afgelopen jaren AKG heeft gedomineerd de budget en mid-range hoofdtelefoon ruimte. Terwijl de meeste andere koptelefoons op deze prijs punten achter de bas-verslaafden, AKG is de inhoud vast te houden aan wat het beste kent, namelijk een hoofdtelefoon die een evenwichtige, verfijnd geluid dat u normaal zou vinden in de duurdere blikjes. Met de AKG N60NC Draadloze koptelefoon het bedrijf lijkt te zijn stapt uit haar comfort zone een beetje. De aluminium accenten ontwerp is riskanter dan de AKG ‘ s gebruikelijke tarief, en de ruisonderdrukking in combinatie met een draadloze bediening duwt de N60NCs van de bovengrens van het normale prijs punten.

Lees de volledige review: AKG Draadloze N60NC

4. V-Moda XS

Street-wise draadloze hoofdtelefoon met slimme functies

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 195g | Kabel lengte: 32 cm | frequentiebereik: 5 – 30.000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 105 dB | Impedantie: 28.5 Ohm | levensduur Batterij: 18 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Geen

Gedetailleerde en gebalanceerd geluid

Bullet-proof bouwen

Compact voor op reis

Losse pasvorm op het hoofd

De V-Moda XS is de perfecte reismaatje voor audiofielen. Het is een evenwichtige en detail-rijk geluid is een plezier om naar te luisteren, plus, het is gebouwd als een tank. Terwijl de bas kon gebruik maken van een beetje meer impact, hadden we weinig te klagen over het geluid. Maar, dat gezegd hebbende, de XS heeft een losse pasvorm op het hoofd en nauwelijks blokken uit elk geluid, dat is niet ideaal voor het sporten of voor forenzen. Als je een zittende luisteraar, echter, deze zijn groot. In termen van concurrentie, de Klipsch Reference On-Ear-II zijn een uitstekend alternatief dat kan blokkeren meer externe geluid. Echter, de trade-off is de uitgebreide en spannende hoogtepunten van de V-Moda XS als de Klipsch heeft meer hoge frequentie roll-off.

Lees de volledige recensie: V-Moda XS

5. Master & Dynamische MW50+

Het luxe gevoel – en klinkende – hoofdtelefoon voor de veeleisende luisteraars

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 240g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 5-30 .000 Hz | Drivers: 40mm Beryllium Membraan | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: 16 uur | Draadloos bereik: 30 meter (98ft) | NFC: Geen

Het bouwen van kwaliteit en materialen

Klinkt geweldig met alle muziek

Geluid kon worden breder

Geluid isolatie is niet geweldig

Als je kunt veroorloven de hoge prijs, de Meester & Dynamische MW50 – en nieuwere MW50+ – zal u niet teleurstellen. Deze hoofdtelefoon is een werk van kunst en voelen net zo duur als de prijs van opdrachten. Ze klinken geweldig, met alle soorten muziek, en zijn een van de meest comfortabele on-ear hoofdtelefoon die we ooit hebben getest. Wie op zoek is naar de waarde, maar willen om elders te kijken.

Lees de volledige recensie: Master & Dynamische MW50

Klipsch Reference On-Ear

6. Klipsch Reference On-Ear II

Een uitstekend klinkende hoofdtelefoon zonder enige franje

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: .44 pond | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 20HZ-20kHz | Drivers: Twee 1,5″ drivers | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 110 db | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Prachtig gebalanceerd geluid

Bouw van uitstekende kwaliteit

Kabel ruis

Beleefde hoogtepunten

De Klipsch Reference On-Ear II is het vervolg op het vorig jaar uitstekend naslagwerk Over-Ear model, een vorige bewoner van deze lijst. Toegegeven, dit jaar is het model verandert niet veel in termen van design of geluid – maar waarom fix iets dat niet is gebroken?

Dat gezegd hebbende, Klipsch het simpel gehouden met de Referentie-Op-het-Oor II, zich te concentreren op geluid, comfort en draagbaarheid, dat zal dan audiofielen. Alleen diehard audiofielen zelfs maar te overwegen deze bedrade alleen-hoofdtelefoon-na het kijken naar het prijskaartje, maar degenen die van geluid en comfort boven alles zal blij zijn met de Klipsch Reference Op het Oor II.

Lees de volledige recensie: Klipsch Reference On-Ear II

7. Grado GW100 Draadloze hoofdtelefoon

Grado maakt de rang (weer)

Akoestisch ontwerp: Open | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 20Hz tot 20kHz | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: 10 m | NFC: Ja

Fantastische geluidskwaliteit

Cool retro design

Comfortabel

Zwaar geluid lekkage

Iets dun bouwen

De Grado GW100s geluid absoluut prachtig; zij bogen op een boeiende, brede soundstage, heldere hoge tonen, vloeiende mids, en uitgebreide lage frequenties. Ook zij zien er geweldig uit, met een kitsch, retro-ontwerp dat herinnert aan Grado ‘ s nederige begin in 50 Brooklyn – maar, die zei, dat vintage-stijl ziet eruit zal niet iedereen aanspreken, en ze voelen zich een beetje dun.

Hoewel de Bluetooth verbinding werkt erg goed, we hebben moeite om te begrijpen wat nodig is voor een draadloos koppelen van open hoofdtelefoons; in het bijzonder als het ontwerp maakt hen ongeschikt voor woon-werkverkeer of luisteren in gemeenschappelijke ruimtes. Nog steeds, met de mogelijkheid om te luisteren draadloos is ongetwijfeld handig is als u klussen in het huis, en audiofielen kunnen gebruiken met een AUX kabel als zij de voorkeur geven.

Overall, we voelen de Grado GW100s zijn ontworpen voor een vrij niche markt van audiofielen die hunkeren naar een brede, natuurlijke geluid, en die de meerderheid van hun muziek luisteren thuis. Als dat klinkt als u, zult u waarschijnlijk hou van de Grado GW100s. Zo niet, wilt u misschien een kijkje op gesloten modellen voor in de plaats.

Lees de volledige recensie: Grado GW100 Draadloze hoofdtelefoons review

Bowers and Wilkins P5

8. De Bowers & Wilkins P5-Serie 2

Deze verhogen de lat voor design en prestaties

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: .42 pond | Kabel lengte: 3.9 meter | Frequentie bereik: 10Hz-20kHz | Drivers: Twee 1,5″ drivers | Stuurprogramma type: N/A | Gevoeligheid: 108db | Impedantie: 22 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Vol, gebalanceerd geluid

Geweldige kwaliteit

Inline controle is alleen iOS

De Bowers & Wilkins P5-Serie 2 zijn niet de meest feature-rijke optie, maar in termen van pure geluid en kwaliteit, ze de lat voor de concurrentie op te volgen.

Ze zien er fantastisch stijlvol, en het geluid net zo goed. Zo lang als je het geld hebt, is er niet veel anders in de on-ear markt die kan overeenkomen met dit pakket.

Lees de volledige recensie: de Bowers & Wilkins P5-Serie 2

9. Audio-Technica ATH-S200BT

On-ear hoofdtelefoon die zijn gemakkelijk op de portemonnee, grote oren

Akoestisch ontwerp: Gesloten, Dynamisch | Gewicht: 190 g (6.7 oz) | lengte Kabel: N/A – | frequentiebereik: 5 – met 32.000 Hz | Drivers: 40mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 102 db | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: 40 uur | Draadloos bereik: 30 meter (10 meter) | NFC: Geen

Fatsoenlijk geluid

Grote prijs

Strak op de oren

Plastic look

U, net als iedereen, waarschijnlijk wil een set van hoofdtelefoons die nagels de lastige combinatie van design, handige functies en een ongelooflijke sound. Je zou denken dat je nodig hebt voor het doorspoelen van uw spaargeld om te genieten van een paar blikjes. Protip: je hebt het niet.

De Audio-Technica ATH-S200BT zijn een goed gebouwd, goed klinkende, langdurige hoofdtelefoon. Hun functies voortdurend opwegen tegen de bescheiden prijs en we kunnen niet genoeg krijgen van die 40 uur levensduur van de batterij. Terwijl de technologische vooruitgang betekent meestal een premium prijs, dat is niet alleen het geval met de Audio-Technica ATH-S200BT.

Lees de volledige recensie: Audio-Technica ATH-S200BT

10. Beats Solo 3 Draadloze

Mode-gericht blikken die tegemoet te komen aan bass-liefhebbers

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 215g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 40 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | NFC: Geen

Uitstekende stabiliteit

Goede Bluetooth-telefoon interactie

Energiek, punchy geluid

Gebrek trouw voor de prijs

Terwijl de Samsung Niveau Op Pro Draadloze worden best gebruikt in combinatie met een Samsung Telefoon, deze Beats koptelefoon tot hun recht komen wanneer deze is gekoppeld met een iOS-apparaat dankzij de W1 is een chip die zorgt voor een uitstekende draadloze connectiviteit.

Op het eerste gezicht, de Solo-3 Draadloze verschijnen bijna identiek aan de Solo-2 hoofdtelefoon, dat ging hen. De meerderheid van de veranderingen die Apple in zijn klasse toonaangevende blikjes komen intern, het bakken van de mobiele telefoon know-how in deze hoofdtelefoon naar de ramp-up van hun draadloze vaardigheden en maximale levensduur van de batterij.

In termen van draadloze prestaties, deze $299 (£249/AU$399.95) hoofdtelefoons zijn zo betrouwbaar zijn als die er zijn. Echter, krijgt u een aanzienlijk betere geluidskwaliteit bij de prijs. (Zie: inzendingen één tot en met negen.)

Lees de volledige recensie: Beats Solo 3 Draadloze