Beste VPN-routers 2019: top routers voor Virtuele Privé Netwerken

In deze gids voor de beste VPN-routers van 2019, we hebben een lijst gemaakt met de top-routers die het gemakkelijk maken om verbinding te maken met het internet via een Virtual Private Network (VPN),.

Als u zich aanmeldt bij een VPN, of geïnteresseerd bent in dit te doen, dan het kopen van de beste VPN-router voor uw behoeften zal u toelaten om te surfen op het internet veilig en anoniem.

We hebben zorgvuldig gekozen voor de beste VPN-routers niet alleen omdat ze compatibel zijn met Vpn ‘ s, maar omdat ze de instelling en configuratie van de VPN-snel en eenvoudig. Veel mensen denken dat het gebruik van een VPN-router is alleen voor gevorderde gebruikers, maar de beste VPN-routers op deze pagina kunt vrijwel iedereen het opzetten van een VPN in een kwestie van minuten.

De beste VPN-routers wij een lijst op deze pagina kan gebruikt worden ongeacht welk VPN-service aanmelden. Plus, ze zullen ervoor zorgen dat zelfs met je netwerk verkeer via een VPN, uw internet snelheden worden niet beïnvloed te veel.

Terwijl u kunt zich aanmelden voor Vpn ‘ s via browser-extensies, door het gebruik van de beste VPN-router voor uw budget ook is, u bent ervoor te zorgen dat al je netwerk verkeer gaat via de VPN. Dit betekent dat elk apparaat op uw netwerk kunnen profiteren van de beveiliging en privacy van de voordelen van de VPN-u aanmelden.

Dus, lees dan onze lijst van de beste VPN-routers van 2019, en op het einde hebben we een aantal deskundig advies over hoe aan te melden voor de beste VPN voor uw behoeften.

Het kiezen van de juiste VPN voor uw behoeften

Als aanvulling op uw VPN-router, hier zijn onze gidsen plukken van de VPN voor uw wensen:

De beste VPN-routers in 2019 op een rijtje:

  1. Linksys WRT 3200 ACM router
  2. De Asus RT-AC86U router
  3. De Asus RT-AC5300 router
  4. Linksys WRT32X Gaming Router
  5. De D-link DIR-885L/R router
  6. Netgear Nighthawk X4S VDSL/ADSL-Modem en Router D7800

Linksys WRT 3200 ACM

1. Linksys WRT 3200 ACM router

De beste VPN router

Snelheid: 802.11 ac: 3x 867 Mbps, 802.11 n: 600 Mbps | Connectiviteit: 4x Gigabit Ethernet, 1x USB 3.0, 1 x ESATA/USB 2.0 | Kenmerken: Tri-Stream 160, 1.8 GHz dual-core CPU, 512 mb RAM, 256 mb flash geheugen

Open source firmware ondersteuning

Uitstekende eigenschappen

De dekking soms vlekkerige

Meer geschikt in een kantoor dan thuis

De Linksys WRT 3200 ACM is onze keuze voor de beste VPN-router van 2019. Een no-nonsense design verbergt een bijzonder veelzijdige en krachtige router is een uitstekende keuze is voor VPN gebruik. U kunt het installeren van DD-WRT firmware voor de VPN-compatibiliteit, en het komt met vier antennes en drie bands voor een snelle en brede netwerk snelheden. Het heeft ook vier gigabit Ethernet-poorten en USB 3.0, waardoor het een uitstekende router in zijn eigen recht, zelfs zonder een VPN.

Lees de volledige recensie: Linksys WRT 3200 ACM

  • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Synology RT2600ac.

Asus RT-AC86U

2. De Asus RT-AC86U router

Prestaties zo luid als het ontwerp

Snelheid: : 802.11 ac 1734 Mbps down | Connectiviteit: : 5 x Gigabit LAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0 | Eigenschappen: : MU-MIMO, Traffic Analyzer, Adaptive QoS WTFast Gamers Eigen Netwerk

Uitgebreide firmware

Geweldige snelheid en dekking

Complexe firmware

Verdeeldheid ziet

Iedereen die bekend is met Asus, en in het bijzonder de meer gamer-centric producten weet precies wat ze zelf in het hier – vooral met betrekking tot het ontwerp. Echter, als je geen gamer bent en op zoek naar de beste VPN-router, dan is geen korting van de Asus RT-AC86U. Het heeft een aantal uitstekende VPN-functies die maakt het een snelle performer die niet ziet, uw internet snelheden laten vallen te veel bij het gebruik van een VPN. U kunt ook de installatie van de firmware van derden als u wilt een grotere keuze.

Lees de volledige review: Asus RT-AC86U

best VPN router

3. De Asus RT-AC5300 router

Een high-powered router die is geweldig voor het VPN –

Snelheid: 802.11 ac: 2,167 Mbps, 802.11 n: 600Mbps | Connectiviteit: 4 x Gigabit Ethernet, 1 x WAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0 | Functies: MU-MIMO-ondersteuning voor Link Aggregation, traffic analyzer, WPS, 512MB RAM, 8 externe antenne

Grote Wi-Fi-dekking

Krachtige gaming functies

Groot

Één USB 3.0-poort

De Asus RT-AC5300 is een uitstekende high-end gaming router wordt geleverd met een aantal geavanceerde functies voor het maken van online en netwerk gaming als vertraging en frustratie vrij mogelijk. Het betekent ook dat het een briljante VPN-router, en als je het niet erg op de kosten, is dit een prima keuze. De spinachtige ontwerp zal niet naar ieders smaak, maar de acht antennes dienen een doel, omdat ze gebruikt kunnen worden om uw Wi-Fi-signaal in uw huis, waardoor deze router is een uitstekende keuze is.

Lees de volledige review: Asus RT-AC5300 Tri-band Gigabit Router

Linksys WRT32X Gaming Router

4. Linksys WRT32X Gaming Router

Een gaming router met de prestaties en back-up

Snelheid: : AC3200 | Connectiviteit: : 1 x Gigabit WAN, 4 x Gigabit LAN, 1 x USB 3.0, 1 x eSATA/USB 2.0 | Eigenschappen: : Killer Prioritering van de Motor, Aangepaste Firmware, 1,8 GHZ Dual-Core CPU, MU-MIMO

Grote Wi-Fi-snelheid

Gemakkelijk in het gebruik van de firmware

Erg duur

Op het oppervlak, de Linksys WRT32X misschien niet de uitstraling die anders zijn dan de Linksys’ heavy-hitter, de WRT3200. En, nou, dat is eigenlijk niet zo ver af. De WRT32X neemt alle van de succesvolle onderdelen van dat zeer gewaardeerd router, en zet ze in een router met een custom firmware die is zeer eenvoudig te navigeren en een zeer ingetogen en aantrekkelijke visuele vormgeving, waardoor het een van de beste routers met VPN kunt u kopen in 2019. U betaalt een premie voor deze verpakking, maar als je op zoek bent naar een betrouwbare ping prestaties die online gaming vereist, de Linksys WRT32X neemt één van de beste VPN-routers en past deze aan uw behoeften.

Lees de volledige recensie: Linksys WRT32X Gaming Router

D-link DIR-885L/R

Een geweldige all-rounder

Snelheid: 802.11 ac | Connectiviteit: 4x Gigabit Ethernet, 1x USB 3.0 | Functies: MU-MIMO, Advanced Wireless-AC beamforming aangeduid, SmartConnect

Een goede selectie van functies

Goede prestaties

Prijzig

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar mid-range VPN router combineert snelheid met een groot Wifi bereik en functies die gericht is op games, dan zult u zeker overwegen om de D-link DIR-885L/R. Het heeft een goede selectie van poorten, en de user interface voor het instellen en configureren van de router is mooi ontworpen en makkelijk te gebruiken. Het ondersteunt ook de DD-WRT open-source firmware, waardoor dit een flexibele en krachtige VPN-router die u kunt aanpassen voor uw behoeften.

Netgear Nighthawk X4S VDSL/ADSL Modem Router D7800

6. Netgear Nighthawk X4S VDSL/ADSL-Modem en Router D7800

Ingebouwde VDSL-modem en 4×4 draadloze snelheden is dit een geweldige all-rounder

Snelheid: 802.11 ac: 1733Mbps, 802.11 n: 800 Mbps | Connectiviteit: 5x Gigabit Ethernet, 2x USB 3.0, 1x eSATA | Functies: VDSL-2 modem

Uitstekende draadloze prestaties

VDSL-2 modem

Mist 1024-QAM

Vereist speciale hardware voor de hoogste snelheden

Als routers had een fashion wedstrijd, Netgear ‘ s D7800 zou worden onder de top kanshebbers. Haar stevige zwarte afwerking wordt aangevuld door een kwartet van antennes. Plus het is verdomd snel en verbeterd door de integratie van een duo USB poorten gecombineerd met een eSATA-aansluiting. Het echte middelpunt, hoewel, is het VDSL-2 modem ingebouwd in de Nighthawk X4S D7800, ontkenning van de noodzaak om te kopen of leasen van één afzonderlijk. Het uitgerust software is niet te klein; met een eenvoudige Dynamische QOS-systeem maakt het een koud kunstje om te bepalen van een veelheid van apparaten op een enkele thuisnetwerk. Het beste van alles, het is een geweldige router te gebruiken met een VPN.

Onze keuze van de beste VPN om te gebruiken met uw router

ExpressVPN

De beste VPN

Aantal servers: 2000 | Server locaties: 148 | IP-adressen: N/A | Maximale ondersteunde apparaten: 3

Uitstekende ondersteuning voor iOS

Enorme waaier van servers en locaties

Iets duurder

Geen gratis proefperiode

Performance-wise, British Virgin Islands-based provider geleverd, solide resultaten in onze prestaties bij het testen. ExpressVPN biedt ook een native iPad-app, en het ondersteunt iOS-8 (of beter). Het is overzichtelijk zodat u verbinding kunt maken met een druk op de knop onmiddellijk hook-up met de snelste server beschikbaar. Voor oudere iOS-versies is er een gedetailleerde installatie instructies voor de configuratie van de VPN-handmatig, waardoor het een goede pasvorm voor de oudere generatie iPads.

Op het gebied van veiligheid, ‘best in class’ 256-bit encryptie in combinatie met ondersteuning voor OpenVPN, L2TP/IPsec en PPTP-protocollen, en een eigen, versleuteld met DNS. ExpressVPN niet log verkeer van gegevens, DNS-query ‘ s, of iets dat zou kunnen worden gebruikt om de gebruiker te identificeren.

Een snelle blik op de prijszetting toont aan dat de dienst kost meer dan de meeste Vpn ‘ s. Je krijgt niet om het uit te proberen door middel van een gratis proefperiode, maar er is een 30-dagen 100% geld-terug-garantie beschikbaar. Gaat de jaarlijkse route is de meest betaalbare optie van de drie tariefplannen aan te bieden. De beschikbare pakketten zijn: