Beste Wi-Fi-extenders van 2019: top apparaten voor het stimuleren van uw WiFi-netwerk

De beste Wi-Fi-extenders zorgen ervoor dat uw draadloze netwerk krijgt in elk hoekje en gaatje van uw huis of kantoor, vooral als je probeert om een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. In deze lijst leert u over de beste Wi-Fi-extenders die het enige doel van het stimuleren van uw Wi-Fi-netwerk, zorgen ervoor dat uw apparaten kunnen een veilige en betrouwbare verbinding met het internet.

De beste Wi-Fi-extenders kan een dergelijk groot verschil als u uw apparaten kreupel van het langzame netwerkverbindingen – of zelfs verbroken verbindingen, die – zonder dat u een enorme hoeveelheid geld uit aan het routing netwerk kabels alle door middel van uw woning.

Wi-Fi-extenders werken door het bedekken van waar het Wi-Fi-netwerk begint te breken. Zij verbinding maken met het netwerk en vervolgens verhoogt het signaal bereik, zodat u meer draadloze dekking.

De beste Wi-Fi-extenders hebben we afgerond waard zijn voor degenen die wonen of werken in een groot gebouw of ruimte, zoals u zult zien uw Wi-Fi-netwerk aan de zwak – of misschien geheel verdwijnen – in de verste hoeken van het gebouw.

Als je wil super-kosten in rekening op uw Wi-Fi-netwerk, neem een kijkje op onze lijst van de beste Wi-Fi-extenders kunt u kopen in 2019.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Black Friday en Cyber maandag 2019 zal hier voor u het weet, samen met alle Wi-Fi extender aanbiedingen die met het komen. En, terwijl u kunt nog steeds vinden uitstekende deals beneden dankzij onze prijs vergelijking tools u kunt inzetten vindt u een aantal uitstekende Best Buy Black Friday deals voor sommige Wi-Fi-extenders.

Plume Superpods

Pluim Superpods

1. Pluim SuperPods

De toekomst is hier

Bands: 802.11 b/g/n/ac | Connectiviteit: 2x Gigabit LAN ports | Functionaliteiten: Ouderlijk toezicht, Cloud-gebaseerde ad-blocking en cybersecurity

Uitstekende dekking

Eenvoudige installatie

Duur

Nodig om het verhogen van uw netwerk en krijgen op het netwerk gebaseerde cybersecurity ook? De Pluim SuperPods zal de klus te klaren, al zijn ze niet goedkoop zijn. Je ziet de Pluim SuperPods fungeren als één van de beste Wi-Fi-extenders recht uit de doos. Maar misschien nog belangrijker, ze komen ook met een abonnement op een service om uw netwerk te beschermen tegen cyber-aanvallen, alsmede het verwijderen van advertenties van het internet. Niettemin, zelfs als je niet de zorg over de extra software, de uitstekende prestaties is meer dan genoeg om deze Wi-Fi extender de moeite waard uw aandacht op zijn minst.

Op het moment van schrijven, de Pluim SuperPods zijn alleen beschikbaar in de US, dus bekijk ook onze andere pikt hieronder als ze niet beschikbaar zijn waar u bent.

Lees de volledige recensie: Pluim SuperPods

Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150

Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150

2. Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150

Hoge snelheden in uw hele huis

Bands: 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz | Connectiviteit: 1 x Gigabit Ethernet-poort | Functies: Wi-Fi Protected Access (WPS), heeft de Extender/Access Point-modus schakelaar, power-knop

Super eenvoudige installatie

Compact ontwerp

Prijzig

Slechts één Ethernet-poort

De afgelopen paar jaar, Netgear heeft in wezen draaide zich in een vertrouwde naam in de netwerk wereld. En, hebben zij zetten hun uitgebreide expertise op indrukwekkende wijze gebruik met hun AC1200 Wi-Fi Range Extender EX6150. Deze geweldige extender is een eenvoudig apparaat dat je kan discreet stekker in een stopcontact, en heeft zeker onze stem voor één van de beste Wi-Fi-extenders in 2019. Als een extra bonus, de EX6150 biedt een snelle en eenvoudige installatie, vrij van elke uitschelden installatie van de software. Volg de eenvoudige instructies lezen en je hebt snelle en betrouwbare Wi-Fi-dekking voor uw hele huis of kantoor.

Netgear Nighthawk X6 EX7700

Netgear Nighthawk X6 EX7700

(Image credit: Netgear)

3. Netgear Nighthawk X6 EX7700 Mesh Range Extender

Compacte oplossing

Bands: 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz | Aansluitmogelijkheden: 2 x Ethernet | Functies: Wi-Fi Protected Access (WPS), Netwerk connectiviteit