Beste Canon lenzen 2019: 20 top-objectieven voor Canon Dslr ‘ s

Canon ‘ s 1.6 x cropfactor maakt deze Sigma 30mm gelijk aan rond 48mm – dat is vrij dicht bij de classic 50mm brandpuntsafstand geliefd door velen. Het is ook een van Sigma ‘ s ‘Kunst’ klasse lenzen, wat betekent dat je een prachtige constructie, evenals een snelle f/1.4 diafragma. Je krijgt snelle sluitertijden bij weinig licht, zonder dat het vergroten van uw ISO instellingen, maar krijgt u ook een mooi en strak diepte van het veld. De scherpte is indrukwekkend goed, zelfs op de breedste beschikbare diafragma. Ondertussen autofocus is snel vanwege het rear-focus mechanisme dat drijft de kleinere, achterste elementen van de lens via een ring-type ultrasone systeem. Verder goed nieuws is dat het voorste element niet verlengen, noch roteert tijdens het scherpstellen.
Hybride optische stabilisatie
Door het ontbreken van de hybride stabilisatie systeem en de weather-sealing van de Tamron, deze Sigma-nooit-de-minder heeft uitstekende handling en uitstekende beeldkwaliteit.

Als u het bezit van een Canon camera, met behulp van een Canon lens lijkt misschien voor de hand liggende keuze. Echter, derde-party lenzen van de wil van Sigma en Tamron geven vaak vergelijkbaar en soms zelfs betere prestaties dan de eigen-merk-opties. Beter nog, ze zijn vaak verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Lens benamingen

Premium bouwen en beeld kwaliteit

Effectieve optische beeldstabilisator
Grote-waarde-optie: Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM
Type: Zoom | sensorgrootte: APS-C | Brandpuntsafstand: 17-55mm | Maximum diafragma: f/2.8 | beeldstabilisator: Ja | weerbestendige afdichtingen: Geen | Minimale focus afstand: 0,35 m | filtermaat: 77mm | Afmetingen: 84 x 111 mm | Gewicht: 645g

Drop in scherpte bij lange zijde

Beste Canon lenzen voor APS-C digitale spiegelreflexcamera ‘ s in 2019

Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde
Drop in scherpte bij lange zijde