Beste draadloze muis 2019: de beste draadloze muizen op de markt van vandaag

Maar buiten dat, het is ook zeer comfortabel in het gebruik dankzij de ergonomische en voor links-en rechtshandigen. De BlueTrack Technology functie kunt u gebruiken op vrijwel elk oppervlak, en is voorzien van een 4-weg scroll wiel, dus je kunt moeiteloos navigeren niet alleen omhoog en omlaag, maar links en rechts ook. Natuurlijk, want het is zo klein, het is gemakkelijk om de spullen in de tas van uw laptop zak om mee te nemen wanneer u op reis bent of woon-werkverkeer. En, als die zwarte schaduw is te gewoon voor je, het komt ook in het blauw en rood.
Hand en pols vriendelijk
Lange levensduur van de batterij
Beste draadloze muis voor productiviteit

De beste draadloze muizen in een oogopslag

  1. Logitech MX-Master 3
  2. Corsair Harpoen Draadloze RGB
  3. Apple Magic Muis 2
  4. Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600
  5. Logitech Draadloze Trackball Muis M750
De Logitech MX-Master 3 zal helpen om uw workflow soepeler, of het nu je werk houdt in het hebben van meerdere tabbladen in de browser en toepassingen openen of gaat Photoshop en Lightroom voor het bewerken van foto. Het is een beetje prijzig, maar ook absoluut de moeite waard gezien de overvloed aan functies – van de 7 knoppen en draaiknoppen aan de 70-dag van de batterij volledig is opgeladen, connectiviteit 3 apparaten, MagSpeed Smartshift Wiel en Darkfield Volgen. Plus, de Logitech MX-Master 3 is ook 5x nauwkeuriger dan uw normale muis.
Best wireless mouse

1. Logitech MX-Master 3

Best wireless mouse

5. Logitech Wireless Trackball M570

Deze dagen, het beste deel over het hebben van een draadloze muis in je setup is dat ze niet langer beperkt zijn in betrouwbaarheid en responsiviteit. De beste draadloze muizen op de markt zijn net zo efficiënt en accuraat als hun bekabelde tegenhangers, wat betekent dat of je nu werkt of gaming houdt, is ze niet in de steek laten.

(Image credit: Apple)