Beste fotoboek service online 2019

Mixbook sjablonen zijn eenvoudig maar volledig aanpasbaar, zodat u kunt zo creatief of zo snel als je wilt. De toevoeging van de achtergrond zorgt voor een goede afwerking, die je kunt doen in verschillende materialen met stickers en meer.
De meeste van deze sites zijn zeer eenvoudig in gebruik, zodat u eenvoudig het uploaden van uw favoriete foto ‘ s en leg ze in een manier waarop je je voelt overeenkomt met het belang van uw snaps, kies dan de grootte, de vorm, het materiaal en het type papier.
We hebben trawled foto boek-services in de VS en het verenigd koninkrijk voor belangrijke factoren zoals de prijs, de snelheid, kwaliteit, mogelijkheden, software eenvoud en meer te geven u onze selectie van de vijf beste foto boeken aan beide zijden van de Atlantische oceaan moet er veel koopjes te worden gehouden als Black Friday deals beginnen te verschijnen, ook.
Makkelijk te gebruiken software
Hoge kwaliteit afgewerkt boek van de grote merken

Beste fotoboek sites op een rijtje: in UK en US

  1. Mixbook (US)
  2. Snapfish (US)
  3. Shutterfly (US)
  4. Picaboo (US)
  5. Amazon Afgedrukt (US)
  6. Snapfish (verenigd koninkrijk)
  7. Bonusprint (verenigd koninkrijk)
  8. Photobox (verenigd koninkrijk)
  9. Cewe (verenigd koninkrijk)
  10. Bob Boeken (verenigd koninkrijk)

Photo book from Mixbook
(Image credit: Mixbook)

1. Mixbook

Niet de goedkoopste

Makkelijk te gebruiken software

Picaboo neemt de vierde plaats als, nogmaals, dit biedt een aantal grote software die op de lijn tussen eenvoudig te gebruiken en met een rijke inhoud voor creatieve opties. De mogelijkheid om te zoeken door middel van de achtergrond-en clip-art is echt heel handig. Deze valt neer op de afdrukkwaliteit in vergelijking met de top twee, maar is nog steeds beter dan de meeste anderen die er zijn. Een leuke optie om poolse foto ‘ s en hen te helpen wedstrijd achtergronden is een grote druk hier, dat maakt een professionele afwerking een mogelijkheid.
Leuk en eenvoudig te gebruiken software
Leuk en eenvoudig te gebruiken software
Leuk en eenvoudig te gebruiken software
Kan milieuvriendelijker worden
Grote afdrukken van hoge kwaliteit
Aangepaste foto-boeken: Ja | Thema ‘ s: 50+ | Thema opties: Familie, Baby, Bruiloft, Reizen, Alledaagse en meer | Cover opties: Zacht, glanzend, mat, leder | Papier opties: Semi-gloss, premium matte | Afmetingen: Liggend, vierkant, staand
Wizard: Ja | Aangepaste foto boeken: Ja | Thema ‘ s: 80+ | Thema opties: Familie, Baby, Bruiloft, Reizen, yeabooks en meer | Cover opties: Zacht, glanzend, mat, leder | Bindend opties: Deluxe layflat, standaard layflat | Afmetingen: Liggend, vierkant, staand

Breed sjabloon selectie
Aangepaste foto-boeken: Ja | Thema ‘ s: 374 | Thema opties: Familie, Baby, Bruiloft, Reizen, Dagelijkse | Cover opties: Zacht, glanzend, mat, leder | Papier opties: Semi-gloss, premium matte | Afmetingen: Liggend, vierkant, staand

5. Bob Boeken

Doorzoekbare inhoud

Goede selectie van templates