Beste Nikon lenzen 2019: 20 top-objectieven voor Nikon Dslr ‘ s

Premium bouwen en beeld kwaliteit
Grote-waarde-optie: Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G
Als je een wildlife, sport of actie fotograaf – dit is een van de meest veelzijdige objectieven kunt u pick-up. Het is vrij ongebruikelijk in dat het heeft een constant diafragma over het hele bereik, wat bij f/5.6 is niet slecht voor het type van de lens. Op je DX-lichaam, het uiteinde van de lens geeft je 750mm, die misschien niet zo veel als het gebruik van een Sigma of Tamron 150-600 mm zoom, maar het is niet al te ver achter. Een ander fantastisch voordeel is een ‘Sport’ – modus, waardoor het eenvoudiger te traceren snel en onregelmatig bewegende onderwerpen door de zoeker.

Super scherp en met aantrekkelijke onscherpte – wat niet graag?

Type: Zoom | sensorformaat: FX | Brandpuntsafstand: 70-300mm | Maximum diafragma: f/4-5.6 | beeldstabilisator: Ja | weerbestendige afdichtingen: Geen | Minimale scherpstelafstand: 1,5 m | filtermaat: 62mm | Afmetingen: 82 x 143mm | Gewicht: 765g
Type: Zoom | sensorformaat: FX | Brandpuntsafstand: 70-200mm | Maximum diafragma: f/4 | beeldstabilisator: Ja | weerbestendige afdichtingen: Ja | Minimum focus afstand: 1m | filtermaat: 67mm | Afmetingen: 78 x 179mm | Gewicht: 850g

Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.

Beste Nikon lenzen voor DX-formaat digitale spiegelreflexcamera ‘ s in 2019

Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.
Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.
Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.
Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.
Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.
Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.
Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.
Dit 90mm macro-objectief biedt een aantal uitstekende specificaties, met inbegrip van hoogwaardig glas, nano-structuur coating en hoge-kwaliteit weerbestendige afdichting en fluor coatings. Het autofocus-systeem is geoptimaliseerd voor close-up opnamen, terwijl de ‘hybride’ optische stabilizer tegen voor axiale verschuiving (omhoog-omlaag of van links naar rechts bewegen) en de gebruikelijke hoekige trillingen (wiebelen). Dat alles betekent dat dit de beste lens in zijn klasse voor consequent scherpe close-ups – wilt u een statief te gebruiken maar.