Beste oordopjes 2019: de beste oordoppen, oordopjes en in-ear-koptelefoon voor elk budget

(Image credit: Sennheiser)
Lastige inline afstandsbediening
Terwijl u zult niet vinden van een korting-bin oordopjes op onze lijst, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat de ‘toppen zie je hieronder een duurzame, langdurige en geluid (voor het grootste deel) uit-van-deze-wereld. Als we de review meer modellen deze lijst zal veranderen, wat betekent dat u kunt verwachten dat u de beste hoofdtelefoon op de markt, op elk moment en op elk moment dat je ze koopt.

Beste Oordopjes en In-Ear-Koptelefoon koopgids: Welkom bij TechRadar ‘ s round-up van de beste oordopjes, in-ear hoofdtelefoon en oortelefoon kunt u kopen in 2019.

(Image credit: 1More)

Wat zijn de beste goedkope oordopjes? Ten minste de helft van de knoppen in deze lijst zijn onder de 80 dollar / , waardoor ze ideaal zijn voor degenen die behoefte hebben aan een nieuwe set van hoofdtelefoons, maar kan niet rechtvaardigen dat een uitspatting. Wij raden het nemen van een goede blik op de RHA MA390 Draadloos, evenals de 1More Triple Drive-In-Ear Hoofdtelefoon. Als ze nog te prijzig voor uw huidige budget, bekijk dan onze gids voor de beste goedkope koptelefoon van 2019.
Geen volumeregeling op oordopjes
(Image credit: Optoma)
Indrukwekkende audio
Uw zoekopdracht voor een geweldig klinkende, goed waarde hoofdtelefoon eindigt hier
Gewicht: 15g | levensduur Batterij: 6 uur | hartslagmeter?: Geen | On-ear controls?: Geen (in-line afstandsbediening)
Een van de beste neckbuds voor de prijs

De beste oordopjes en in-ear-koptelefoon FAQ: snel vragen beantwoord

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 20 – 40.000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 99 dB bij 1KHz | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A
Wat is beter, oordopjes of koptelefoons? Het is aan u. Sommige mensen houden van het gevoel en de surround sound-ervaring van de over-ear-hoofdtelefoons, anderen geven de voorkeur aan de vrijheid en de compacte afmetingen van de in-ear koptelefoons en oordopjes. Het hangt allemaal af van wat uw prioriteiten zijn.
Hoe houd ik mijn oordopjes uit kunnen vallen? Hoewel de meeste van de high-end in-ear buds en hoofdtelefoons zijn ontworpen om te blijven zitten, iedereen de oren van zijn verschillend. Dat betekent dat er nog steeds een kans dat ze zullen vallen – vooral als je loopt of beweegt. Als dit blijft gebeuren, raden we aan te kiezen voor een paar gebouwd met sport in het achterhoofd, deze hebben de neiging om beter te ondersteunen en zelfs een ander ontwerp, dat de ankers in je oor beter.
(Image credit: RHA)
best earphones

Beste oordopjes 2019, in een oogopslag:

  1. 1More Triple Driver In-Ear Hoofdtelefoon
  2. Sony WF-1000XM3 Echte Draadloze Oordopjes
  3. RHA MA390 Draadloos
  4. Cambridge Audio Melomania 1
  5. RHA T20i
  6. Optoma NuForce WORDEN Sport4
  7. OnePlus Kogels Draadloze 2
  8. Jabra Elite 65t Echte Draadloze
  9. Sennheiser CX Sport Draadloos
  10. 1More Quad Driver In-Ear Hoofdtelefoon

Wat zijn de beste in-ear hoofdtelefoon?

best in-ears


10. 1More Quad Driver In-Ear Hoofdtelefoon

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 41 gram | Kabel lengte: 1.35 m | Frequentie respons: 16-40,000 Hz | Drivers: DualCoil Dynamische Stuurprogramma | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 90 dB/mW | Impedantie: 16 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Ze zijn duur, maar de 1MORE Quad Driver in-ear-koptelefoon zijn elke cent waard. 1MORE raakte het uit van het park met dit vlaggenschip paar in-ear-koptelefoon met haar gebalanceerd geluid kwaliteit, smartphone compatibiliteit en de prijs. Deze in-ear hoofdtelefoon mobiele audiofielen erg blij.

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 6.5 g recht headset 5,8 g links hoofdtelefoon, het laden geval 67g | lengte Kabel: N/A | Frequentie response: 20-20,000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 103dB | Impedantie: 16 ohm | Batterij: 15 Uur | Draadloos bereik: 10 meter (33 voet) | NFC: N/A
Goede waarde voor het geld
Geen gedoe toppen met fantastische audio
Echte draadloze oordopjes moet echt komen in hun eigen recent, met de Sony WF-1000XM3s en de Cambridge Audio Melomania 1s bij onze roundup van de beste oordopjes.
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 24 gram | lengte Kabel: N/A | Frequentie bereik: 16 – 22.000 mensen Hz | Drivers: Micro Dynamisch | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 100 db | Impedantie: N/A | levensduur Batterij: 8 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A
Onopvallend uiterlijk
Sommige kabel-geluid
Sport-design