Beste rugged laptops van 2019: we testen drop-proof laptops voor het werken buiten

Image Credit: HP
Niet zo robuust als andere apparaten

CPU: Intel Core i3-6100U processor | Videokaart: Intel HD Graphics 520 | RAM: 8 GB | Beeldscherm: 11.6 inch 1366 x 768 | Opslag: 128GB SSD | Connectiviteit: WiFi, Bluetooth | Gewicht: 1.5 kg | Afmetingen: 300 x 210 x 22,3 mm

Beste rugged laptops van 2019 in een oogopslag:

  1. Dell Latitude 14 Robuuste Extreme
  2. Dell Latitude 14 Ruige
  3. Panasonic Toughbook CF-33
  4. HP ProBook x360 11 G1 EE Notebook PC
  5. Lenovo ThinkPad 11e
Vergelijkbaar met de HP ProBook x360 we eerder vermeld, is de Lenovo ThinkPad 11e is meer als een standaard laptop die net zo gebeurt te zijn een beetje ruig. Nog steeds kan je gewoon vertellen dat Lenovo heeft werk gestoken in de bouw van dit apparaat, want het bevat meer robuuste ingangen, en kan overleven druppels van maximaal 90cm. Het beschikt ook over militaire specificaties, die dit voor een laptop die kan overleven in de moeilijkste omstandigheden. Wat meer is, het is betaalbaar, terwijl het aanbieden van voldoende verwerkingscapaciteit voor de dagelijkse taken.
Image Credit: Lenovo
Image Credit: HP

1. Dell Latitude 14 Robuuste Extreme

Image Credit: HP

2. Dell Latitude 14 Ruige

Dun en licht
Dun en licht
Dun en licht
CPU: Intel Celeron N3350 processor | Videokaart: Intel HD Graphics 500 | RAM: 2 – 8 GB | Beeldscherm: 11.6 inch 1366 x 768 | Opslag: 128GB SSD | Connectiviteit: WiFi, Bluetooth | Gewicht: 1,35 kg | Afmetingen: 207 x 302.4 x 19.9 mm

5. Lenovo ThinkPad 11e

De beste rugged laptops zijn gebouwd met robuuste gevallen die om kan gaan met hoge druk, extreme druppels en zelfs blootstelling aan vloeistof zonder het krijgen vernietigd. Om ervoor te zorgen dat deze laptops kunnen overleven, ze zijn onderworpen aan de hardcore te testen, zodat u ze kunt gebruiken in het volste vertrouwen dat ze zijn gebouwd om de taak.

Dus, of je nu werkt op een drukke werkzaamheden, website, veel tijd doorbrengen in de meest gevaarlijke plekken op Aarde, of zelfs als je gewoon een soort van onhandig, wij helpen je met het vinden van de perfecte rugged laptop. We hebben zelfs onze exclusieve prijs vergelijking tool, zodat u minder tijd kwijt bent aan het winkelen voor de beste rugged laptop, en meer tijd te besparen.

Een fantastische rugged laptop van Dell
Image Credit: Panasonic
Image Credit: Dell
Robuust ontwerp