Cowboys vs Giants live stream: hoe kijken de huidige NFL football overal

American football fans in Canada in staat zal zijn om te kijken naar de Cowboys vs Giants game op TSN en het netwerk begint de dekking op 8.15 uur ET / 5.15 uur PT.

Dallas Cowboys versus New York Giants – wanneer en waar?
We hebben bereikt week 9 van de 2019-20 NFL seizoen en tijdens Monday Night Football van deze week, zult u te zien krijgen van de Dallas Cowboys gaan tegen de New York Giants in MetLife Stadium. Dit is een game die je niet wilt missen als de Cowboys-Reuzen rivaliteit begon in 1960, toen de twee teams speelden hun eerste wedstrijd tegen elkaar. Gelukkig zijn we hier om u aan te vangen, elke minuut van de huidige spel, en we laten u zien hoe u een Cowboys vs Giants live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent – het is nog GRATIS te bekijken in de VS vandaag met een eenvoudige online stream.
Aanmelden voor ExpressVPN voor 12 maanden en u krijgt 49% korting op de normale prijs en een extra 3 maanden GRATIS. Grote waarde voor zulk een uitstekende service.

We hebben getest, die meer dan 100 Vpn ‘ s om te proberen en zich te vestigen op het beste en wij denken dat ExpressVPN is de onbetwiste kampioen. Het is snel, veilig en compatibel met tal van apparaten (zoals Android, iOS, Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, etc.). U kunt zelfs proberen voor 30 dagen gratis. Dat is de reden waarom Express neemt al het applaus.

Compatibele apparaten

Als u liever kijken naar de game, online of op mobiele telefoon (via de wil van de Apple TV, Chromecast, Amazon Fire-TV, Android TV, Roku, Een Xbox en PS4), dan is de streaming service DAZN heeft u gedekt. Het kost per maand of € 150 per jaar, maar er is ook een GRATIS PROEFVERSIE beschikbaar als je wilt om het te testen voor jezelf.

Bekijk de Cowboys vs Giants game online van buiten uw land (of in een black-out)

Proefperiode

55

De Reuzen aan de andere kant gaat in de huidige spel 2-6 na het verliezen van de Cowboys, de Rekeningen, de Vikingen, de Patriotten, de Kardinalen en de Leeuwen. Het team heeft een nauwe 32-31 overwinning op de Buccaneers en een indrukwekkende 24-3 winnen tegen de Redskins. De Reuzen hebben ook een nieuwe speler in hun team hebben, nadat ze geplukt defensieve einde Leonard Williams van de Jets in de laatste week van oktober. New York zal hebben om te spelen vandaag de wedstrijd als een wedstrijd tegen de New York Jets, voordat ze de kans krijgen om te rusten tijdens de bye week in week 11. Zal de Reuzen in staat om het tij te keren met een overwinning tegen hun NFC East concurrenten die momenteel houd de bovenste plaats in de divisie?
Interessant is dat toch een ander verhaal met een Internationale NFL Game Pass waar alle 256 regular season games worden weergegeven absoluut live…jammer dat je niet kunt krijgen officieel de toegang tot dat als u en uw laptop IP-adres is in de VS.
Hotspot Shield

Onbeperkte Bandbreedte

Hoe kijken de Cowboys vs Reuzen in de VS voor gratis

Aantal plaatsen

Wilt kijken naar dit spel, maar je hoeft geen kabel? Maak je geen zorgen als je kunt ook stream dit spel gratis op uw smartphone of tablet door het downloaden van de Yahoo Sport app.
ExpressVPN

Kan ik kijken met de NFL Spel Voorbij?


Of u nu een Cowboys fan in Dallas, een ventilator van Reuzen in New York of wil je gewoon af te stemmen op de vangst van deze week’ Monday Night Football, wij tonen je hoe je de live stream van de Cowboys vs Giants van overal in de wereld, dus je mist geen enkel spelen.

Kick-off time is ingesteld voor 8.15 uur (lokale tijd, dus dat 5.15 uur PT, 1.15 uur GMT of 10.15 uur AEST.

Hoe kijken de Cowboys vs Giants in het verenigd koninkrijk

Als u niet wilt aanmelden voor de Hemel, net om te kijken naar dit spel, u kunt altijd kijken op Nu-TV met Sky Sport dagpas voor £9.99. Echter, er zijn ook wekelijkse en maandelijkse passeert beschikbaar als er toevallig andere sporten/spellen die je zou willen om naar te kijken.
Balans van opties en het gemak van gebruik

P2P Verkeer

160


Krijg een NFL live stream in Canada voor Gratis

Browsen Particulier

Gelijktijdige verbindingen

Niet in het ONS vanavond, maar nog steeds wil om naar te kijken dat gratis Yahoo Sports stream? Dan krijg je een VPN te kijken alsof je terug in de Staten.

Live stream Cowboys vs Reuzen in Australië voor GRATIS

canada flag
De Dallas Cowboys nemen het op tegen de New York Giants vandaag op de 80.000+ MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey.
De Cowboys begonnen dit seizoen sterk met overwinningen over de Reuzen, Redskins en Dolfijnen in de weken 1, 2 en 3. Echter, het team geluk nam een beurt voor het erger tijdens de volgende drie weken, wanneer zij verloren van de Heiligen, Inpakkers en Jets. Laatste zondag van de Cowboys weer in de swing van de dingen met een 37-12 overwinning op de Eagles dankzij meerdere velden doelen van placekicker Brett Maher en drie touchdowns van de brede ontvanger van Amari Cooper. De Cowboys zijn ook in te gaan op vandaag de wedstrijd tegen de Giants goed uitgerust zijn, want het team had hun bye week in week 8. Dit zal ook worden gewezen op het New England Patriots defensive lineman Michael Bennett ‘ s eerste spel met de Cowboys na verhandeld over de bye week.

Onbeperkte bandbreedte