Photoshop Camera-app automatisch bewerkingen uw smartphone snaps, zodat u niet hoeft te

Je zou nu in staat zijn om te krijgen volvette Photoshop voor uw iPad, maar Adobe is niet gestopt, er met de software-aankondigingen – een nieuw AI-smartphone-app genaamd Photoshop Camera zal binnenkort automatisch bewerken van uw snaps voor u.
Hoewel het niet de diepte van standalone applicaties als Adobe Photoshop Express, de nieuwe Photoshop Camera app doet beweren te bieden vrij krachtige, automatische functies voor het bewerken. Deze omvatten de mogelijkheid om te herkennen van het type foto dat je het nemen van, bijvoorbeeld, portretten, landschappen of selfies – voor de toepassing van relevante bewerkingen op het moment van vastleggen.
De app maakt gebruik van de Adobe-Sensei tech, die reeds aangedreven Photoshop-functies, zoals ‘Kies Onderwerp’, om automatisch te herkennen onderwerpen in uw foto en toepassen van geschikte bewerkingen.
De volledige versie van de app is niet beschikbaar tot begin 2020, maar als u graag om te proberen een beperkte versie en maak uw eigen lenzen, kunt u zich aanmelden voor de Adobe Photoshop Camera preview nu.

Handsfree-bewerken

(Image credit: Adobe)
Het idee is om mensen te helpen die niet per se willen leren van de fijne kneepjes van software zoals Photoshop, profiteren van de redactie bevoegdheden. Photoshop Camera kun je schieten, bewerken en delen van foto ‘ s in dezelfde app, met behulp van Adobe-gesprekken “real-time Photoshop-grade magic rechts van de zoeker”.

Terwijl het niet beschikbaar om te downloaden maar, Adobe zegt Photoshop Camera zal gratis te downloaden zijn voor iOS en Android-telefoons in het begin van 2020.
Natuurlijk kan het niet altijd eens zijn met de wijzigingen Photoshop Camera maakt, dus het zal altijd het behoud van uw originele foto. Als u zin heeft in het nemen van uw bewerkingen een stap verder, er is ook de mogelijkheid van het toepassen van lenzen gemaakt door artiesten als Billie Eilish.

Net als de volledige versie van Photoshop in de app kan ook het detecteren van de technische kwaliteiten van uw foto ‘s, met inbegrip van het dynamisch bereik, de tonaliteit en het gezicht van de regio’ s, voor het aanbrengen van nauwkeurige aanpassingen.