Project Cortex is Microsoft druk om te veroveren van je werkdruk

Volgens Microsoft Project Cortex kan draaien klanten inhoud in een interactieve kennis-repository”. De service is in staat om binnenkrijgt inhoud in een aantal manieren, waaronder het analyseren van documenten en contacten, maar vakexperts kan ook leren dat het systeem hoe beter te begrijpen, minder gestructureerde content, met inbegrip van informatie die wordt verzameld via gesprekken, bijeenkomsten en video ‘ s.
De software gigant het nieuwe kennis-management-service is de codenaam ‘Project Cortex en het is ook de eerste nieuwe dienst in de Microsoft 365 sinds de lancering van de Microsoft-Teams in 2017. Het doel van het Project Cortex is om te helpen bij het organiseren van bedrijven inhoud die toegankelijk is in SharePoint en deze beschikbaar maken voor gebruikers die op een proactieve manier.
Via ZDNet
Nieuwe thema ‘s en kennis centra zal worden gemaakt en bijgewerkt door Project Cortex en deze zal hoofdzakelijk handelen zoals wiki’ s voor organisaties. Onderwerp van de kaarten zal beschikbaar zijn voor Microsoft gebruikers in Outlook, Teams en in Kantoor.

Project Cortex

Terwijl Infopedia kan zijn geannuleerd, de visie van Microsoft voor het leveren van een kennis-management mogelijkheden in SharePoint lijkt te hebben overgedragen aan het Project Cortex.
De dienst is momenteel in private voorbeeld, maar het bedrijf heeft aangekondigd dat het toevoegen van enkele nieuwe klanten die rechtstreeks via het Project Cortex Resource Center.
Terug in 2017, ambtenaren van Microsoft zei dat zij van plan waren te gebruiken, een gepersonaliseerde Mensen zoeken in SharePoint, aangedreven door de Microsoft Graph-programming interface, om de kennis-management op het bedrijf van plan was om zijn geannuleerd Infopedia portaal naar de service.
Een bijgewerkte Managed Metadata Service ligt in het hart van Project Cortex en zorgt voor tagging over Microsoft 365. De service kan ook worden aangesloten archieven van derde partijen, met behulp van de nieuwe Microsoft Search aansluitingen die al beschikbaar zijn voor Windows-Bestand Delen, ServiceNow, SQL databases, Intranet, Websites, MediaWiki, Azure Data Meer Gen2, Salesforce en meer.
Tijdens de jaarlijkse Ontsteken conferentie van Microsoft bekeken een nieuwe Office 365 – service die gebruik maakt van geavanceerde AI te leiden tot meer inzichten en expertise om bedrijven met behulp van gegevens afkomstig uit hun eigen inhoud.