De beste grafische kaarten 2019: alle top Gpu ‘ s voor gaming

Er is nooit een betere tijd geweest om op de markt voor de beste grafische kaarten. Of u nu een update van een oudere PC of een onderzoek naar de uitbreidbaar opties op die nieuwe PC die u gaat kopen, bent u gaan kijken naar opties zoals de RTX 2080 Ti en RTX 2060, aangedreven door Nvidia Turing architectuur of AMD onlangs onthulde de volgende generatie van AMD Navi Gpu ‘ s of zelfs de nieuwe Super RTX kaarten.

Echter, de beste grafische kaarten voor sommige mensen misschien niet de beste voor je. Wilt u neerzetten van een equivalent van een nieuwe PC op alleen de GPU, zoals top-van-de-lijn vlaggenschepen, of wilt u een goedkope kaart die gewoon hun werk kunnen doen, net als de Nvidia GeForce GTX 1660? Het hangt allemaal af van wat uw prioriteiten zijn. Wat dat ook moge zijn, de beste grafische kaarten zal nog steeds het verwerken van de beste PC games van Rage 2 tot Sekiro Sterven twee keer.

En ja, het vinden van die perfecte GPU van dit moment kan een verwarrend proces zijn dus laten we het een beetje gemakkelijker. Elk van de beste grafische kaarten die we hebben opgenomen is grondig getest hier op TechRadar. Dus neem een kijkje op onze aanbevelingen voor de beste grafische kaarten voor u open te breken die piggy bank.

AMD Radeon RX 5700

(Image credit: de Toekomst)

1. AMD Radeon RX 5700

De beste videokaart voor de meeste mensen

Stream Processors: 2,304 | Core Clock: 1,465 MHz (1,725 MHz boost) | Geheugen: 8 GB GDDR6 | Memory Clock: 14Gbps | Power-Connectoren: 1 x 8-pins en 1 x 6-pin – | Uitgangen: 1 x DisplayPort 1.4 met DSC, 1 x HDMI-ingang met Ondersteuning 4K60

Uitstekende prestaties

Betaalbaar

Geen ray tracing

Deze absolute kolos van een grafische kaart is nog steeds in principe nieuw, en het is al topping onze lijst van de beste grafische kaarten, het opstarten van de voormalige regerende kampioen en zijn directe rivaal, de Nvidia GeForce RTX 2060, uit de bovenste plek. Op $349, deze krachtige mid-range kaart brengt 1440p games op Ultra of Max-instellingen naar de massa, waardoor het betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. In die prijs, het hoeft niet perfect te zijn – wie op zoek is naar het ray tracing zal moeten wachten. Maar, voor wat het biedt en hoeveel het kost, het is goed verdient de titel als de beste grafische kaart van 2019 voor de meeste mensen.

Lees de volledige review: AMD Radeon RX 5700

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti

2. Nvidia GeForce RTX 2080 Ti

De beste 4K grafische kaart

Stream Processors: 4,352 | Core Clock: Van 1350 MHz (1,635 MHz boost) | Geheugen: 11 GB GDDR6 | Memory Clock: 14Gbps | Power Connectors: 2 x 8-pins | Uitgangen: 3 x DisplayPort 1.4, 1 x HDMI 2.0, 1 x USB-C

Hoge fps gaming 4K

De voorhoede van het ray tracing revolutie

Extreem duur

Als u de beste grafische kaart, en u niet wilt om zich te vestigen, de Nvidia GeForce RTX 2080 Ti is een van de beste grafische kaarten voor u. Dit is de meest formidabele grafische kaart die je kunt kopen, zonder te springen voor een professionele grafische oplossing. En, nu dat games zoals Battlefield V, Metro Exodus en de Schaduw van de Tomb Raider feitelijke uitvoering van de RTX functies, er is nooit een betere tijd geweest om te springen op het ray tracing bandwagon. Gewoon bereid je voor die torenhoge prijs.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce RTX 2080 Ti

Nvidia GeForce RTX 2070

3. Nvidia GeForce RTX 2070 Super

De beste QHD grafische kaart

Stream processors: 2,560 | Core clock: 1,605 | Geheugen: 8 GB GDDR6 | Memory clock: 14Gbps | Power connectors: 6-pins + 8 pin – | Uitgangen: 1 x DisplayPort 1 x HDMI, 1 x DVI-DL

Oprichters Editie goedkoper dan de originele 2070

Meer CUDA-cores

1440p gaming met ray tracing

Nog een beetje duur

Oprichters Edition kaart is zwaar

De opgevoerde Nvidia GeForce RTX 2070 Super is niet alleen opmerkelijk omdat het een supercharged versie van de zeer populaire RTX 2070, biedt uitzonderlijke 1440p gaming. Het is ook opvallend, omdat ze met alle macht tegen een zeer redelijke prijs, waardoor het een boeiende kopen is voor de meeste gebruikers, zelfs voor degenen die op een begroting. Plus, als je je afvraagt over het ray tracing, hier is de beste kaart om te springen in – je hoeft niet open te breken dat spaarpot voor de RTX 2080 of RTX 2080 Ti meer.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce RTX 2070 Super

(Image credit: de Toekomst)

4. Nvidia GeForce GTX 1660 Super

De beste Full HD grafische kaart

Stream Processors: 1,408 | Core Clock: 1,530 MHz (1,785 MHz boost) | Geheugen: 6GB GDDR6 | Memory Clock: 14Gbps | Power-Connectoren: 1 x 8-pin – | Uitgangen: 1 x DisplayPort 1 x HDMI, 1 x DVI-DL

Betaalbaar

Uitstekende prestaties

Geen RT kernen

Toen Nvidia de GTX 1660 en de GTX 1660 Ti, ze blonk uit in Full HD-gaming tegen een prijs die niet zou maken je gezicht vertrekt. En, nu de Nvidia GeForce GTX 1660 Super is hier, zowel van de kaarten zijn vrijwel irrelevant. Deze nieuwe videokaart is net iets sneller dan de GTX 1660, het is maar tien dollar of pond meer, terwijl het bereikt hetzelfde niveau als de GTX 1660 Ti terwijl ze aanzienlijk goedkoper zijn. Als u op zoek bent naar een grafische kaart voor Full HD gameplay, moet je zeker een kijkje nemen op de Nvidia GeForce GTX 1660 Super het is echt een van de beste grafische kaarten die er zijn.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce GTX 1660 Super

AMD Radeon VII

Image credit: TechRadar

5. AMD Radeon VII

De beste grafische kaart voor creatieven

Stream Processors: 3,840 | Core Clock: Op 1400 MHz (1800 MHz boost) | Geheugen: 16 GB HBM2 | Memory Clock: 2Gbps | Power Connectors: 2 x 8-pins | Uitgangen: 3 x DisplayPort 1.4, 1 x HDMI 2.0

Veel van VRAM

Cool

Zwakke DirectX 12 prestaties

We zijn verlangen naar een nieuwe top-of-the-line grafische kaart van AMD sinds 2017 ‘ s Radeon Vega 64, maar dingen zijn drastisch veranderd in de grafische markt, omdat dan met name de Nvidia Turing. Met de AMD Radeon VII van de Vega II line-up, Team Rood heeft geprobeerd terug te vorderen van een stuk van de high-end grafische markt, en het grotendeels zegevierde. De AMD Radeon VII houdt zijn eigen in 4K-gaming, maar het is vooral uitblinkt in de creatie van content. Verpakt met 16 gb HBM2 geheugen, AMD Radeon VII kan houden met veel duurder creatieve gericht zijn concurrenten, en dat maakt het één van de beste grafische kaarten 2019 te bieden heeft.

Lees de volledige review: AMD Radeon VII

Nvidia GeForce RTX 2080 Super

(Image credit: de Toekomst)

6. Nvidia GeForce RTX 2080 Super

De beste VR grafische kaart

Stream Processors: 3,072 | Core Clock: 1,650 MHz (1,815 MHz boost) | Geheugen: 8 GB GDDR6 | Memory Clock: 15.5 Gbps | Power-Connectoren: 1 x 8-pins, 1 x 6-pin | Uitgangen: 3 x DisplayPort 1 x HDMI-2.0 b, 1 x DVI-DL

Grote 1440p en 4K gaming prestaties

Goedkoper dan de originele RTX 2080

FrameView software is nuttig

Nog steeds duur

Minimale prestaties over RTX 2080

Als je alles over de beste VR-games, je gaat naar de beste grafische kaarten doen dat werk. En, tegenwoordig, die eer gaat naar de Nvidia GeForce RTX 2080 Super. VR-klaar en gevuld met de nieuwste Turing architectuur, je geen zorgen hoeft te maken over een ruwe VR-ervaring die je ziek maken. Buiten VR, moet ook in staat zijn om al uw favoriete PC-games op 1440p en 4K zonder enig probleem. Het beste zou gewoon zijn dat het een stuk goedkoper dan de RTX 2080, met een veel betere prijs.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce RTX 2080 Super

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini

Image credit: Zotac

7. De Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini

De beste mini-grafische kaart

Stream processors: 3,584 | Core clock: 1,506 | Geheugen: 11 GB GDDR5X | Memory clock: 10Gbps | Power connectors: 2 x 8-pins | Uitgangen: 3 x DisplayPort 1.4, 1 x HDMI-2.0 b, 1 x DL-DVI-D

‘S werelds kleinste 1080 Ti

SLI ondersteuning

Slechte prestaties

Loopt warm en luid

Op zoek naar een microATX of een mini-ITX PC? U hoeft niet te kiezen voor een low-end GPU. Neem een kijkje op mini grafische kaarten, zoals de Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini voor in de plaats. Het is niet de nieuwste en beste GPU die er nu, maar de 1080 Ti heeft nog steeds een veel sap, en het is een van de beste grafische kaarten om de macht van uw microATX. En, als je het kan krijgen dat de macht in een kaart die alleen 211 x 125 x 41mm, het kleine verlies in prestaties is absoluut de moeite waard voor de prachtige mini-PC die je krijgt.

Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G

Image credit: Gigabyte

8. Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G

De beste Budget-grafische kaart:

Stream Processors: 1,408 | Core Clock: 1,530 MHz | Geheugen: 6GB GDDR5 | geheugensnelheid: 8Gbps | Power-Connectoren: 1 x 8-pins | Uitgangen: 3 x DisplayPort 1.4, 1 x HDMI 2.0

Uiterst betaalbaar

Geweldige entry-level prestaties

GDDR5-geheugen

Met al die mooie (lees: dure) grafische kaarten een bocht van de markt, de budget-vriendelijker degenen soms vliegen onder de radar. Dat is jammer, vooral omdat de kaarten, zoals de Nvidia GeForce GTX 1660 verdienen een plek in de schijnwerpers van de belangstelling voor het leveren van uitstekende 1080p prestaties tegen een zeer betaalbare prijs. Met de Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G, bent u ook in het krijgen van een gezonde fabriek overklokken en de resultaten die u ooit nodig zult hebben, zodat je kunt spelen met al je favoriete games met meerdere monitoren aangesloten. Zouden We noemen dat een koopje, misschien zelfs de beste die we ooit hebben gehad, en het is zeker warrants een plek in onze beste grafische kaarten lijst.

Lees de volledige recensie: Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G

PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC

(Image credit: TechRadar)

9. De PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC

De beste eSports grafische kaart

Stream Processors: 1,536 | Core Clock: Met 1500 MHz | Geheugen: 6GB GDDR6 | geheugensnelheid: 12Gbps | Power-Connectoren: 1 x 8-pin – | Uitgangen: 1 x DisplayPort 1.4, 1 x HDMI 2.0, 1 x DVI

Betaalbaar

Uitstekende 1080p prestaties

Het beperkte geheugen bandbreedte

Wanneer Nvidia eerste onthulde de Turing line-up, het was moeilijk om een model te vinden die niet een wapen kost en een been. Toch, met de lancering van de Nvidia GeForce GTX 1660 Ti – vooral de PNY XLR8 Gaming OC model – volgende-generatie prestaties werd toegankelijk voor iedereen. Hebt u geen toegang tot 4K 60 fps gaming met deze kaart, maar het is een van de beste grafische kaarten voor iedereen die nog met een 1080p scherm, en het kan omgaan met de meeste esports games ruim boven de 60 fps. In die resolutie, zult u moeite hebben met lopen in een titel dat het niet aan kan.

Lees de volledige recensie: PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC

Welkom bij TechRadar is PC Gaming Week 2019. We vieren de meest krachtige gaming platform op Aarde met een in-depth artikelen, exclusieve interviews en essentiële kopen van gidsen die showcase alles wat PC gaming te bieden heeft. Bezoek onze PC Gaming Week 2019 pagina om al onze dekking op één plek.

Michelle Rae Uy heeft ook bijgedragen aan dit artikel.