TikTok zojuist aangekondigd een smartphone, en het is wellicht de beste camera telefoon rond

Deze smartphone heet de Smartisan Moer Pro 3 – ja, dat is een vrij vreemde naam voor een debuut smartphone, maar er is een reden voor.
Deze camera ‘ s worden ondersteund door een suite van post-processing algoritmes en trucs, volgens de TikTok, waaronder een die automatisch corrigeert de vervorming in de ultra-groothoek – camera, dat moet vast een gemeenschappelijk probleem met smartphone snappers.
TechRadar heeft gevraagd TikTok voor bevestiging aan of en wanneer de Smartisan Moer Pro 3 beschikbaar zal zijn in het VK, de VS, Australië of ergens anders, en we zullen dit artikel updaten als we niets horen.

Wat is er zo goed over TikTok nieuwe telefoon?

Uiteraard kunnen we niet met zekerheid zeggen, totdat die we hebben getest, maar dat zijn een aantal high-end specs, dus TikTok nieuwe telefoon zou een ongelooflijke apparaat voor fotografie.
In termen van prijs, de Moer Pro 3 is op Smartisan de Chinese website voor 2,899 CNH (ongeveer 0, £320, AU0) voor 8 gb RAM en 128 gb opslagruimte, en 3,199 CNH (rond de 0, £350 AU0) tegen het lijf loopt die maximaal 256 gb opslag, maar er is geen beschikbaarheid is op 12 gb RAM nog.
U weet waarschijnlijk TikTok als een social media app alleen de echt jonge mensen begrijpen, maar zou je snel weten TikTok als smartphone fabrikant, omdat het maken speelt op de markt, die net onthulde haar eerste smartphone.
De TikTok telefoon heeft een 6.39-inch FHD+ AMOLED display, dat is vrij high-end smartphone-schermen te gaan, en dit heeft een scherm vingerafdruk-scanner, die, nogmaals, is een premium functie.

(Image credit: de Toekomst)
TikTok het moederbedrijf van ByteDance, verworven Chinese smartphone bedrijf Smartisan, met het doel van het vrijgeven van de TikTok smartphones. De Moer Pro 3 is de eerste (ondanks het niet echt hebben van de TikTok naam), maar waarschijnlijk niet de laatste, als de telefoon specificaties te onthullen dat het een premium-kijken apparaat dat kan behoorlijk populair.
Tenslotte is er een 4000 mAh batterij – dat is redelijk van formaat, groot genoeg om van al die andere high-end functies uitgevoerd. We weten niet veel over de software van het apparaat, maar als er één ding is dat bijna zeker is, is dat het de TikTok-app pre-installed.

Deze bestaan uit een 48MP belangrijkste camera, een 13MP ultra-wide snapper, een 8MP tele voor ingezoomde opnamen, en een 5MP macro camera voor super-close-up foto ‘ s. Aan de voorzijde is er een 20MP selfie camera, die is vrij hoge kwaliteit.
The iPhone 11 Pro Max only has three rear cameras
De iPhone-11 Pro Max heeft slechts drie achterkant camera ‘ s
De Smartisan Moer Pro 3 – of, zoals we het noemen, TikTok de nieuwe telefoon heeft vier achterkant camera ‘ s, een meer dan de iPhone 11 Pro Max, en het is zeker niet geprijsd is dat hoog.
De binnenkant van de handset is er een Snapdragon 855 Plus processor, de hoogste-end chipset in de telefoons van nu, en de telefoon komt met 8GB of 12GB RAM, dus het gaat om veel en processing power. Deze configuraties zijn ook voorzien van 128 gb of 256 gb opslag.
Nu, voor het slechte nieuws: er misschien niet TikTok telefoon in het westen, althans voor een lange tijd. Smartisan is een Chinees merk, en terwijl de TikTok is een algemene naam, de smartphone kan vasthouden aan China, in ieder geval voor het moment.
Via Techeblog