Top budget smartphones met grote batterijen in India

Lees onze volledige review van de Redmi Opmerking 7 Pro
(Image credit: Xiaomi)

Gewicht: 169g | Afmetingen: 158.4 x 74.7 x 7,8 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 Taart | Scherm grootte: 6.4-inch | Resolutie: 1560 x 720 pixels PROCESSOR: Exynos 7884B | RAM: 3GB | Opslag: 32GB | Batterij: 4000mAh | camera Achterzijde: 13MP + 5MP | Front camera: 8MP
Vernieuwde design

Samsung Galaxy M30s


Helder Super AMOLED-display
Enorme batterij
Ruime opslag
Kunststof behuizing
Samsung heeft meer of minder maakte zelf relevante opnieuw in de zeer competitieve budget-segment met de lancering van de Galaxy M-serie eerder dit jaar. De Galaxy M30s brengt dit naar voren, met vernieuwd design en bijgewerkte hardware.
De grootste afhalen bij de Galaxy M30s is de massale een 6000 mAh batterij die moet gemakkelijk laatste u een hele dag de moeite waard van het gebruik. Voor sommige gebruikers is het mogelijk moet zijn om het uitbreiden van de Galaxy M30s’ levensduur van de batterij twee dagen van gebruik.
In combinatie met de levendige Super AMOLED-display, een ruime berging en een triple camera-instellingen op de rug, Samsung misschien hebben weer een winnaar in de M30s.
Image credit: TechRadar Image credit: TechRadar (Image credit: Xiaomi India)
Xiaomi Redmi 8A Gewicht: 188g | Afmetingen: 156.48 x 75.41 x 9.4 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 Taart | Scherm grootte: 6.2-inch | Resolutie: 720 x 1520 pixels | CPU: core Snapdragon 439 | RAM: 2GB/3GB | Opslag: 32GB | Batterij 5000mAh | camera Achterzijde: 12MP + 8MP + 2MP + 2MP | camera Voorkant: 13MP
Enorme capaciteit van de batterij
18W snel gratis ondersteuning
Opslag
Xiaomi lanceerde onlangs de Redmi 8A, het bedrijf de laatste begroting aanbieden in India. Net als de meeste andere apparaten, de Redmi 8A is ook uitgerust met een grote accu. Het is een instap-apparaat en is niet voorzien van fancy hardware.
Het wordt aangedreven door een enorme de 5.000 mAh batterij en wordt geleverd met 18W snel op te laden, ondersteuning, dat is zeer zeldzaam voor dit budget. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een USB-Type-C aansluiting.
De Xiaomi Redmi 8A wordt aangedreven door een Snapdragon 439-chipset in combinatie met tot 3 gb RAM en 32 gb aan interne opslag. Het is uitgerust met een single 12MP primaire camera en een 8MP selfie camera.
De Xiaomi Redmi 8A is geprijsd vanaf Rs 6,499 in India en is beschikbaar vanaf Flipkart en Mi.com.
Oppo A9 2020
(Image credit: Oppo)
Oppo A9 2020 Display: 6,5-inch HD+ | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 Taart | Processor: Qualcomm Snapdragon 665 SoC | RAM: 4GB/8GB | Opslag: 128GB | camera Achterzijde: 48MP + 8MP + 2MP + 2MP | camera Voorkant: 16MP | Batterij 5000mAh
Enorme batterij
Quad camera setup
Een overvloed aan geheugen en opslag
ColorOS moet werken
De Oppo A9 2020 is een vernieuwde versie van de Oppo A9 lanceerde eerder dit jaar. Het biedt een aangepast ontwerp met nieuwe specificaties en imaging-mogelijkheden.
De primaire hoogtepunt van de Oppo A9 2020 is de quad camera-instellingen op de rug. Maar buiten dat, de A9 2020 biedt ook een ruime berging en een enorme batterij. Als u iemand bent die op de voortdurend in beweging zijn en niet wilt streamen veel van de inhoud, de A9 2020 zou kunnen zijn wat je nodig hebt. De ruime berging kunt u besparen veel inhoud voor offline consumptie, en de grote van 5.000 mAh batterij betekent het moet eindelijk je lang genoeg.
Vivo Z1 Pro
(Image credit: Vivo)
Vivo Z1 Pro Gewicht: 201g | Afmetingen: 162.4 x 77.3 x 8,9 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 | Scherm grootte: 6.53-inch | Resolutie: 1080 x 2340 pixels | CPU: core Snapdragon 712 | RAM: 4/6GB | Opslag: 64/128 GB | Batterij 5000mAh | camera Achterzijde: 12MP + 8MP + 2MP | camera Voorkant: 32MP
Grote batterij
Goede prestaties
Kras-gevoelig exterieur
Micro-USB-poort voor het opladen van
Vivo heeft upped de game in de budget en mid-range segmenten van de afgelopen paar maanden in India. Terwijl een paar andere smartphones zijn die specifiek gericht is op een wat jonger publiek, Vivo heeft geprobeerd om het bieden van een iets meer afgeronde pakket met de Z1 Pro.
De Z1 Pro is ook een van de weinige smartphones in deze prijsklasse om sport een punch hole notch. Als u op zoek bent naar een smartphone die biedt echt lange levensduur van de batterij, de Z1 Pro zal u niet teleurstellen met zijn gigantische aantal van 5.000 mAh batterij. Het display, de camera en de glossy design ronde uit de overige belangrijke aspecten.

Samsung Galaxy M20 De nieuwe jongen op het (batterij) blok OS: Android 8.1 Oreo met Samsung Ervaring v 9.5 UX | Processor: Exynos 7904 octa-core SoC met 3GB/4GB RAM | Opslag: 32 gb/64 gb, uitbreidbaar tot 512 gb | Batterij 5000mAh Batterij gaat 12 uur
Adaptive snel opladen ondersteuning
In het vak 15W snel opladen kabel
Nog steeds gebruik maakt van een oudere versie van Android
Geen 5 ghz Wi-Fi-ondersteuning
Samsung heeft geprobeerd om zichzelf opnieuw uitvinden in het budget segment voor een tijdje nu, en de Galaxy M-serie is een goed testament van de inspanningen van de onderneming. De Galaxy M20 biedt een goede balans tussen kracht, prestaties en levensduur van de batterij.
De Galaxy M20 is een subtiele, minimalistische design in combinatie met de waterdrop notch, een helder display en de enorme batterij helpen het krijgen in deze lijst. Zo ver als het budget smartphones met grote accu ‘ s zijn betrokken, de Galaxy M20 is juist omhoog daar met de besten.
U kunt lees onze volledige Samsung Galaxy M20 review hier

Afgezien van de imaging-mogelijkheden, de Redmi Opmerking 7 Pro biedt een fantastisch waar voor uw geld dankzij het grote display, een evenwichtige chipset en levensduur van de batterij die we allemaal gewend zijn van Xiaomi ‘ s Redmi Opmerking serie.
Display: 6.4-inch Full HD+ – Super AMOLED-display | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 Taart | Processor: Exynos 9611 | RAM: 4GB/6GB | Opslag: 64GB/128GB ssd | camera Achterzijde: 48MP + 8MP + 5MP | camera Voorkant: 16MP | Batterij: 6000mAh

Vivo S1

Groot display
Geweldig levensduur van de batterij
18W dual-motor snel op te laden
Goede prestaties van de camera
Vivo is in ontwikkeling. Hoewel het bekend staat om zijn dure smartphones die niet zo veel van een waarde voor geld als Xiaomi heeft het bedrijf de recente introducties zoals de Z1 Pro en nu de S1 betekent dat klanten zich in voor een goede tijd.
De Vivo S1 beschikt over een prachtig verloop ontwerp op de rug, geven een rijke uitstraling. Gericht op de beeldvorming liefhebbers, de Vivo S1 bevat ook een in-display-fingerprint sensor, die bijdraagt aan de voordelen. Topping het is een enorme batterij die duurt meer dan een dag gebruik. Dit, in combinatie met snel opladen zou betekenen dat u kunt bod afscheid levensduur van de batterij ellende.

(Image credit: de Toekomst)
(Image credit: de Toekomst)
Xiaomi Redmi Opmerking 8 Pro Gewicht: 200g | Afmetingen: 161.4 x 76.4 x 8,8 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 | Scherm grootte: 6.53-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: MediaTek G90T | RAM: 6/8GB | Opslag: 64/128 GB | Batterij: 4500mAh | camera Achter: 64 + 8 + 2 + 2MP | camera Voorkant: 20MP
Een goed ontwerp
Indrukwekkende quad camera
Gaming prestaties
Speciale micro SD-kaartsleuf met een dual-SIM
18W snel op te laden
Zwaar
Advertenties in UI
Xiaomi is het leveren van blockbusters op blockbusters met haar Redmi Opmerking line-up in India, en dat lijkt om waar te zijn met de Redmi Opmerking 8 Pro ook. Na het leveren van grote verbeteringen in termen van beeldvorming met de Redmi Opmerking 7 Pro eerder dit jaar, Xiaomi heeft zich richten op het verbeteren van de gaming prestaties met de Redmi Opmerking 8 Pro.
Aangedreven door de MediaTek Helio G90T chipset, de Redmi Opmerking 8 Pro woont aan de hype en biedt vloeiende prestaties. De liquid cooling-tech, een enorme 4,500 mAh batterij, 18W snel op te laden en de 64MP quad camera ‘ s op de achterkant seal de deal vrij goed.
Bekijk onze Redmi Opmerking 8 Pro hands-on ervaring

Samsung Galaxy M30

Smartphones hebben een lange weg van hoeft te worden opgeladen halverwege de dag naar een duur van meer dan een dag. Verbeteringen in de batterij opladen technologie waarmee u laad uw smartphone heel snel een extra boon, ook. Echter, er gaat niets boven een smartphone die via een hectische dag op het werk.