Xiaomi Redmi K30: release date, specificaties, lekken en geruchten

De Xiaomi Redmi K20 is een uniek apparaat dat bracht veel primeurs op de markt. Niet alleen brengt deze high-end specificaties naar een nieuwe, lagere prijs, maar het was ook Xiaomi de eerste betaalbare vlaggenschip onder Redmi.
Als voor de dubbele selfie camera ‘ s, verwachten een 32MP primaire shooter naast een ultrawide camera voor groufies.
Als het lek is om geloofd te worden, zal dit de tweede grote apparaat door Xiaomi te worden aangedreven door een MediaTek chipset in plaats van een Snapdragon één, met het eerste wordt de Redmi Opmerking 8 Pro. De chipset is de naam nog niet onthuld, maar het wordt vervaardigd met behulp van een 7nm knooppunt.
Voor de eerste helft van 2018, met inbegrip van de Redmi K20-serie, de meeste Xiaomi telefoons had een 48MP primaire, de uitvoering van de Sony IMX 586 beeldsensor. Echter, de volgende maanden zag ze brengen 64MP beeldsensoren tot het budget segment en zelfs 108MP sensoren met telefoons zoals de Mi Opmerking 10/Mi CC9 Pro. Zouden We niet worden verrast om te zien Xiaomi brengen van deze aan haar aankomende vlaggenschip.
De dia toont de telefoon te hebben vrij slanke randen aan de zijkanten als de bovenkant. Terwijl de Redmi K20 had geen notch, het lijkt alsof de Redmi K30 weg zal doen met de pop-up selfie camera mechanisme in het voordeel van een punch-gat inkeping met twee selfie camera ‘ s. Het zal Xiaomi ‘ s eerste toestel met een punch-gat display.

Cut to the Chase

  • Wat is het? De opvolger van de Redmi K20 Pro
  • Wanneer is het? Begin 2020
  • Wat gaat het kosten? Moet beginnen bij Rs 30K in India

Redmi K30 release datum in India

De Redmi K20 Pro is de goedkoopste telefoon met de Snapdragon 855-chipset, terwijl de Redmi K20 was de eerste om te worden aangedreven door de Snapdragon 730. Eerdere geruchten suggereerden dat Xiaomi zal kiezen voor de Snapdragon 865, maar een nieuw lek vermeldt dat Xiaomi zal kiezen voor een MediaTek chipset van deze tijd.
Er is niet veel bekend over wat de Redmi K30 eruit zal zien, maar een teaser gedeeld tijdens de persconferentie in combinatie met de line-up van het verleden geeft ons een idee van wat te verwachten.

Ontwerp

De telefoon zal de ondersteuning van Dual 5G, waardoor het compatibel is met zowel SA (stand-alone) en de NSA (Niet-Zelfstandige) modi voor het theoretisch betere verbinding te vertrouwen op de bestaande LTE-infrastructuur waar 5G implementatie mogelijk niet tot de streep.
Redmi K20 cameras

Redmi K20 camera ‘ s
(Image credit: de Toekomst)
De Redmi K20 was ook de goedkoopste telefoon van zijn tijd om een triple camera setup bestaat uit een brede, een ultra-groothoek en telelens, het voltooien van de brandpuntsafstand trifecta. De Redmi K30 dient logischerwijs voort te bouwen, dit met een telelens met een hogere optische zoom.
Met de Redmi K30, Xiaomi misschien nog eens verplaatsen naar een enkele smartphone, niet de lancering van een ‘Pro’ variant met een betere interne specificaties. Het enige verschil dat we kunnen zien, zou het een 5G-variant en een LTE-variant voor de andere markten.

Processor en prestaties

De ring boven het scherm ook lijkt het huis van het volume van het luistergedeelte. Geen renders van de rug worden gedeeld, maar we verwachten dat het blijven aanbieden van een gebogen glazen paneel met meerdere camera ‘ s.
Maar als het is met smartphones en technologie in het algemeen, het maken van het juiste product is slechts de helft van het verhaal; slagen met een nog beter product in de tijd die volgt is wat shows a brand engagement van een product en de markt. Met de lat hoog, Xiaomi nodig om een andere moordenaar vlaggeschip de meedogenloze sub-30K-segment. Laten we evalueren hoe goed de Redmi K30 is klaar om dat te doen.
In de post-launch persconferentie, Manu Kumar Jain, de vice-president van de Xiaomi India, zei dat er niets meer was konden ze hebt toegevoegd aan de Redmi K20-serie voor die prijs. Dat is een verklaring die de meeste mensen het met mij eens, gezien het feit dat het wordt geleverd met de toen toonaangevende Snapdragon 855 chipset, bracht een AMOLED-scherm met geen inkeping, een grote batterij snel op te laden, een premium glazen design, drie camera ‘ s op de rug en een hoofdtelefoonaansluiting! Dat alles voor een vanaf prijs van Rs onder de 30.000.

5G-connectiviteit

De Redmi K20 Pro werd gelanceerd op Rs 27,999 voor de 6GB + 128 GB variant en ging van dat. Gezien het feit dat de concurrentie heeft sinds druk van de Rs-35K-segment, de Redmi K30 is weer verwacht om te beginnen bij Rs 30.000 voor de niet-5G-variant in India.
Vlaggenschepen van andere merken waren niet steeds goedkoper, en Redmi de toegang tot deze ruimte schudde dingen, terwijl ook het starten van een prijzenoorlog.
De Redmi K30 wordt gezegd dat het debuut ergens in het begin van 2020 en zal een van de eerste flagships van het jaar. Het zal uiteindelijk naar India in de volgende maanden. Een duidelijke lancering termijn is nog niet bevestigd, dus we moeten wachten op meer duidelijkheid op dit punt.

Camera

Dezelfde chipset zal ook beschikbaar zijn in een niet-5G smaak voor markten zoals India, waar 5G kon een paar jaar naar de mainstream, de kosten laag te houden. MediaTek heeft bevestigd dat de SoC zal debuut in de Europese en Chinese markten in de eerste fase, voordat hij naar India.
De Redmi K20-serie had een 6-week verschil tussen de Chinese en Indiase start data, en dat zou verder kunnen gaan met de K30 ook.
Het AMOLED bouw en in-display-vingerafdruk-scanner moet een terugkeer maken.

Een vierde camera in de vorm van een diepte-sensor of een macro shooter kan ook een verschijning, zoals de meeste van Xiaomi nieuwe telefoons hebben ook gedraaid dat.
MediaTek heeft een vlaggenschip-chipset in ontwikkeling die nog krachtiger dan de Helio G90T en wordt naar verwachting in massaproductie later dit jaar. Gezien het feit dat de Snapdragon 865 platform is nog niet officieel onthuld, het is misschien niet op tijd klaar voor de Redmi K30, of misschien te duur zijn in het begin.
De andere reden om te gaan voor de komende MediaTek chipset is 5G compatibiliteit. De nog-niet-genoemd-chipset wordt gezegd dat het aanzienlijk goedkoper is dan de concurrentie 5G aanbieden, en de Redmi K30 zou dus een van de meer betaalbare 5G vlaggenschepen te komen in 2020.
(Image credit: Xiaomi)

Redmi K30 prijs in India


Terug in oktober, tijdens de Redmi 8 persconferentie in China, Xiaomi GM Lu Weibing ging op om te bevestigen dat de Redmi K30 was al in ontwikkeling, en deelde een paar details over wat te verwachten van hun volgende vlaggenschip.