AMERIKAANSE regering tot het verlenen van Huawei vergunningen ‘snel’

Huawei heeft vaak ontkende alle beschuldigingen van wangedrag, maar de sancties die een impact kan hebben op de lange termijn vooruitzichten. Maar het is uit gekomen vechten, het vertellen van een gebeurtenis in Parijs dat het handhaven van een robuuste groei van de activiteiten of het in staat is om ONS te gebruiken technologieën of niet.
Amerikaanse bedrijven zijn momenteel uitgesloten van de verkoop van hun producten naar het Chinese bedrijf nadat het was een zwarte lijst op van de nationale veiligheid grond van eerder dit jaar. Dit betekent Huawei is niet in staat om de bron van de belangrijkste technologieën en software, zoals Google-applicaties.
Ook duitsland is gedaald tot het opleggen van een specifieke vereisten op het bedrijf, in plaats van uitspraak, dat alle leveranciers zou worden geconfronteerd met strengere beveiliging criteria. Echter de minister van buitenlandse zaken Heiko Massa heeft twijfel over de vraag of deze criteria zal toestaan Huawei om deel te nemen in de implementatie, met het argument Huawei is afhankelijk van de Chinese nationale veiligheid wetgeving die vereist dat het om informatie door te geven naar Beijing. Huawei heeft herhaaldelijk weerlegd suggesties zich bezighoudt met dergelijke praktijken.een

Huawei beveiliging

Via Bloomberg / Reuters
Minister van handel Wilbur Ross verwacht een ‘phase one’ handel deal te worden overeengekomen met China snel, en dat de afdeling zal beginnen met het goedkeuren of weigeren van toepassingen.
“Dat is een veel applicaties – het is eerlijk gezegd meer dan je zou hebben gedacht,” Bloomberg citeert Ross als te zeggen. “Vergeet ook niet dat met de entiteit lijsten is er een vermoeden van ontkenning. Dus de veilige ding voor deze bedrijven zou zijn om te veronderstellen ontkenning, hoewel we uiteraard het goedkeuren van een flink aantal van hen.”
De AMERIKAANSE regering heeft gezegd dat AMERIKAANSE bedrijven die willen om te gaan met Huawei kan worden verleend, vergunningen te doen in de nabije toekomst.
Leveranciers gelobbyd bij de AMERIKAANSE overheid te heroverwegen haar aanpak, met enkele set te verliezen belangrijke inkomsten als ze het niet kunnen leveren van Huawei. Washington gaf toe en zei: sommige aanbieders zouden in staat zijn om zaken te doen met Huawei – zolang er geen gevaar voor de veiligheid.
Maar ondanks beloften te expediate het proces, geen van de meer dan 200 aanvragen ingediend bij de regering van de VS zijn goedgekeurd.
De VS heeft nog nooit geproduceerd enig bewijs ter ondersteuning van haar stellingen, maar dringt er bij de bondgenoten op te volg zijn lood en verbod Huawei van hun 5G roll-outs. Deze waarschuwingen hebben een beperkte invloed in Europa, waar Huawei is een belangrijke partner voor veel grote bedrijven. Dit is inclusief het verenigd koninkrijk, waar rapporten suggereren dat de regering niet zal voorkomen dat de vennootschap een rol te spelen.