Bedrijven zijn het vervangen van Vpn ‘ s met zero trust network access

Zakelijke leiders zijn momenteel geconfronteerd met enorme druk om hun activiteiten verplaatsen naar de cloud om zo te komen tot een verbeterde gebruikerservaring. Echter, ze moeten in staat zijn om hun bedrijven te beschermen terwijl je dat doet.
De firma ‘ s 2019 Nul Vertrouwen Vaststelling Rapport, dat werd uitgevoerd door Cybersecurity Insiders, vinden dat 15 procent van de organisaties heeft al vastgesteld ZTNA terwijl meer dan de helft (59%) van plan te implementeren ZTNA in de loop van de volgende 12 maanden.
“Met state-gesponsorde groepen benutten van bekende gebreken in een Vpn, moet de organisatie verminderen de aanvallen door het doordenken van hoe ze veilig en bieden toegang tot hun applicaties in een cloud-en mobiele wereld. Maar het is bemoedigend om te zien dat veel organisaties streven ZTNA te sluiten gaten die ontstaan door het Vpn ‘ s, ik ben verbaasd dat meer dan de helft van de ondervraagden denkt dat hun huidige infrastructuur is betrouwbaar genoeg om het bedrijf te beschermen.”

Zero trust network access

CIO bij Zscaler, Patrick Foxhoven verder inzicht in de bevindingen van het rapport, zegt:
ZTNA diensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot specifieke toepassingen op basis van het bedrijfsbeleid. In tegenstelling tot met Vpn ‘ s, met ZTNA gebruikers zijn nooit geplaatst in het netwerk en apps worden nooit blootgesteld is aan het internet en dat zorgt voor een nul aanval oppervlak beschermt bedrijven tegen cyber bedreigingen zoals de recente golf van malware en succesvolle VPN-aanvallen.
Zscaler heeft aangekondigd de resultaten van de eerste industrie-enquête om te onderzoeken enterprise vaststelling van Nul Vertrouwen Toegang tot het Netwerk (ZTNA), waaruit blijkt dat bedrijven zijn al begonnen met het vernieuwen van Vpn ‘ s met ZTNA.
Zscaler het rapport bleek ook dat 61 procent van de organisaties zijn bezorgd over partners met een zwakke beveiliging praktijken die hun interne applicaties. Bovendien, 53 procent van de respondenten van mening zijn dat hun huidige security-technologie kan de risico ‘ s zelfs al bestaande technologieën direct connect-gebruikers op het netwerk, waardoor de uitbreiding van de aanvallen.
Als een resultaat, slechts drie van elke 20 organisaties worden beschermd tegen VPN-aanvallen die cybercriminelen zijn nu te profiteren van de impact van de bedrijfsvoering.