Bent u klaar voor zeven seizoenen van The Witcher TV-show? Het zou kunnen gebeuren…

Weet je nog hoe je was aan het spelen The Witcher 3 voor ongeveer een biljoen uren? Nou, in overeenstemming met de epische lengte van de game-serie, de plannen voor de Netflix The Witcher TV-show kon zien dat de donkere fantasie-avontuur strek net zo lang.
Spreken SFX Magazine, showrunner Lauren Hissrich blijkt dat ze plannen heeft voor zo veel als zeven-serie van de show.
Misschien is de afdekking van uw inzet op het kiezen van een favoriet, als Hissrich “[…]kan je niet beloven dat [iedereen] springlevend,” tegen het einde van het eerste seizoen.
“Het ergste wat we kunnen doen is al onze energie gewoon in seizoen één, en niet na te denken over waar deze personages kunnen groeien.”

Spel van de Witchers

[embedded content]
Seizoen van The Witcher begint te streamen op 20 December, net op tijd voor de Kerst.
Voor wie op zoek is naar iets in te vullen die Spel der Tronen vormige gat in hun schema ‘ s bekijken, De Witcher TV-show niet alleen krabben van de jeuk met haar donkere fantasy-concept, maar ook in de manier waarop het omgaat met haar personages.
Nu, het is de moeite waard op te merken op dit punt dat De Witcher TV-show is op dit moment niet gepland is voor meer dan één serie. Maar de kracht van de goederen, de positieve buzz rond het begin van de trailers en Hissrich bereidheid tot het bespreken van plannen voor de lange termijn punten te optimisme in de Netflix-kamp over de toekomst op lange termijn. Het is goed om te weten dat Hissrich, maar los kan worden, al heeft een eindspel visie in het achterhoofd te – hopelijk een die zal helpen de valkuilen te vermijden dat Spel der Tronen’ conclusie liep in een keer het had George R. R. Martin ‘ s bron literatuur.
“We hebben niet een tweede seizoen van de nog—als God het wil zullen we maar tot nu toe zijn het alleen over, ‘Hoe organiseer je verhalen die echt vast te leggen doelgroepen voor jaren op een moment?'” Hissrich zei.