Beste camera telefoons onder Rs 20.000 in India voor November 2019

Twee jaar geleden, het vinden van een budget-smartphone met een goede camera zou hebben was dat alleen mogelijk als je ging de seconden route en kocht een smartphone gebruikt. Fast forward naar 2019, hoewel, en het hele scenario is veranderd voor het goede, brengen meerdere sensor-toting shooters aan de massa ‘ s.

Nog steeds, het is gemakkelijk om te verdwalen in de megapixel-race. Smartphone makers proberen om een-tot elke andere door het aanbieden van een hogere resolutie camera ‘ s, maar niet alle megapixels zijn gelijk geschapen. Een goede camera op smartphone is een functie van veel dingen, zoals de sensor, beeld processing algoritmes, andere software optimalisaties en de camera de resolutie is slechts één aspect van.

Met dat gezegd zijnde, er zijn een aantal zeer goede camera smartphones in het budget segment in India nu.

Wij hebben een lijst van smartphones met indrukwekkende camera ‘ s in Rs 20.000 die u zou moeten kijken uit voor.

  • Als u op zoek bent naar een telefoon onder de 25K dat heeft een uitgebalanceerde set van functies, we hebben u gedekt. Bekijk onze lijst van de beste telefoons onder de 25K.

(Image credit: de Toekomst)

Redmi K20

Beste camera telefoon onder de Rs 20,000

Display: 6.39-inch full-HD+ (1080×2340 pixels) AMOLED-scherm | OS: MIUI 10 gebaseerd op Android 9 Pie | Processor: Qualcomm Snapdragon 730 SoC | RAM: 6GB | Opslag: 64/128 GB interne | camera Achterzijde: 48MP + 8MP + 13MP | camera Voorkant: 20MP | Batterij: 4000mAh