Beste kids’ tablet 2019: de top picks voor kinderen

Voor het lange lijden van de ouders, de nederige tablet is uitgegroeid tot iets van een redder in nood. Voor jonge kinderen die nog niet oud genoeg om hun eigen mobiele telefoon, maar nog steeds beschikken over de hand-oog coördinatie vereist ace Candy Crush en blitz Angry Birds, een tablet is de perfecte tech accessoire – niet alleen het vrij maken van uw eigen telefoon op die lange ritten, het houdt hen bezig voor uren op eind.

Ze kunnen spelletjes spelen, films kijken, boeken lezen en naar muziek luisteren op een apparaat dat niet ergens in de buurt zo duur als een moderne smartphone.

Echter, er zijn een aantal belangrijke overwegingen bij het kopen van een tablet voor uw kinderen. Gezien het feit dat kinderen de neiging om een beetje onhandiger dan volwassenen, zult u wilt om te investeren in een apparaat waarin je kennismaakt met een bijzonder robuuste constructie. U kunt ook kiezen om te voorkomen dat dure, top-van-de-lijn-tablets als de aard van de activiteiten van de kinderen zal willen genieten is het niet nodig het is een cutting-edge iPad Pro.

Veel tabletten gericht op kinderen komen ook met aangepaste software die de ouderlijke besturingselementen standaard ingeschakeld, zodat het eenvoudiger voor u om te controleren wat ze met het installeren en bekeken.

Ook is het de moeite waard te overwegen wat uw kind de meeste kans om hun apparaat gebruiken om – als ze een totaal bookworm dan kunt u misschien beter investeren in een Amazon Kindle Kids Editie, die wordt geleverd in een kindvriendelijke zaak en beschikt over een jaar van Amazon Fire voor Kids Unlimited. Als ze houden van spelletjes boven al het andere, dan is het misschien een speciale console – als de Nieuwe Nintendo 2DS XL of zelfs de Schakelaar Lite – mogelijk meer geschikt.

Houd in gedachten het feit dat Black Friday en Cyber maandag zijn net om de hoek waar we verwachten te zien, een uitgebreide selectie van tablet aanbiedingen kan dat betekenen dat de kortingen op de producten hieronder.

Best tablet for kids

(Image credit: de Toekomst)

1. Amazon Fire 7

Amazon is de goedkoopste tablet is een winnaar voor kinderen

Gewicht: 286 g | Afmetingen: 192 x 115 x 9,6 mm | OS: Vuur OS | Scherm grootte: 7 inch | Resolutie: 1024 x 600 | PROCESSOR: 1,3 GHz Quad-core | Opslag: 16GB/32GB | Batterij: tot 7 uur | Rear camera: 2MP | camera Voorkant: VGA

Geweldige waarde

Grote selectie van de inhoud

Ondermaatse tech

Teleurstellend uithoudingsvermogen

Amazon Fire lijn is rond voor leeftijden, en heeft-terecht-in het nauw gedreven de markt als het gaat om goedkope en vrolijke tabletten. Het Vuur 7 is een van de goedkoopste tablets rond en komt in een range van heldere kleuren, waardoor het de ideale keuze voor kinderen en tieners die op zoek zijn voor hun eerste smartphone.

Wil je aan de slag met het ouderlijk toezicht voor de af te voeren naar zeer jonge kinderen en verwacht geen baanbrekende prestaties en uitzonderlijke levensduur van de batterij voor de prijs, maar het is echt moeilijk om te denken van een andere tablet die kan overeenkomen met de Brand 7 als het gaat om prijs en de omvang van de inhoud; Amazon ‘ s app store is tot barstens toe gevulde punt.

Best tablet for kids

(Image credit: de Toekomst)

2. De Amazon Kindle Fire HD 10 Kinderen Edition

Een grote, haarscherpe scherm en bumper bescherming

Gewicht: 504g | Afmetingen: 262 x 159 x 9.8 mm | OS: Vuur OS | Scherm grootte: 10.1-inch | Resolutie: 1920 x 1200 | CPU: octa-core | Opslag: 32GB/64GB | Batterij: 12 uur | Rear camera: 2MP | Front camera: 2MP

Geweldig scherm

Komt met Vuur Voor Kids Unlimited

Duur

Zeer omvangrijk

Amazon ‘ s nieuwste kids tablet is dit grote scherm biedt, die heeft een helder IPS-1080p-scherm dat is geweldig voor het spelen van games en het kijken van films op en biedt ook voldoende display, real estate voor kinderen die net beginnen met het vinden van hun liefde voor lezen.

Net als een aantal van Amazon ‘ s andere tablets, de Fire HD 10 is beschikbaar in een ‘Kids Edition-pakket dat slaat een enorme rubberen bumper voor bescherming en laat u in staat te stellen de controles die voorkomen dat uw kinderen kunnen bekijken twijfelachtige inhoud. De vangst is dat de Fire HD 10 is vrij duur, en dat enorme scherm betekent een even massieve voetafdruk, die een aantal jongere gebruikers te vermoorden.

De Kindle Fire HD 8 misschien een smakelijk alternatief voor kleinere handen. U krijgt ook een jaar van Brand Voor Kids Unlimited biedt gratis leeftijd passende inhoud voor uw kostbare ones.

Best tablet for kids

(Image credit: Samsung)

3. Samsung Galaxy Tab A8

Een volwassen-up-tablet die is nog steeds geschikt voor kinderen

Gewicht: 345g | Afmetingen: 210 x 124.4 x 8mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android | Scherm grootte: 8-inch | Resolutie: 800 x 1280 | CPU: quad-core | Opslag: 32GB | Batterij: N/A | Rear camera: 8MP | Front camera: 2MP

Geweldig design

Fatsoenlijke specs voor de prijs

Nog steeds niet helemaal cutting-edge

Geen bescherming

Heb je een ouder kind of modebewuste tiener dan zijn ze misschien niet dank u voor het kopen van een tablet die is uitgerust met een licht-gekleurde bumper of een kleurpotlood-achtige stylus.

Als er een iPad is nog steeds uit van de vraag dan de Samsung Galaxy Tab A8 zou het ideale middenweg; het moet een volwassen design en goede specificaties, maar biedt de optie van het toevoegen van ouderlijk toezicht, zodat je kan nog een aantal gemoedsrust.

Het beste ding is dat als uw kind ouder wordt, ze hoeven niet te ontdoen van de Galaxy Tab 8 zo kunt u de besturingselementen verwijderen (in de veronderstelling dat u vertrouwen in hen) en viola – het wordt een tablet voor een volwassen (nou ja, een volwassen kind, tenminste). Samsung ‘ s reputatie voor kwaliteit en design schijnt door op deze redelijk geprijsde leisteen, dus het is de moeite waard een kijkje.

Best tablet for kids

(Image credit: Kurio)

4. Kurio Tabblad Vooraf

Deze mid-range marvel treft de juiste balans

Gewicht: 318g | Afmetingen: 189 x 108 x 10mm | OS: Android-6 | Scherm grootte: 7 inch | Resolutie: N/A | CPU: quad-core | Opslag: 16GB | Batterij: N/A | Rear camera: 2MP | Front camera: 0.3 MP