De beste auto telefoon houders 2019: houd je telefoon veilig, terwijl je auto rijdt

De magie gebeurt dankzij de neodymium magneten, wat betekent dat het vasthouden mobiele telefoons in de juiste positie om u aan te passen. Een klein nadeel is dat je nodig hebt om de stok een kleine metalen plaat aan de achterkant van uw telefoon voor de magnetische magie gebeuren, al een oplossing voor, dat is te houden dat aan uw telefoon geval voor in de plaats. Echter, de stevige grip die je krijgt dankzij de magnetische aspect betekent dat uw smartphone (of tablet) blijft netjes op zijn plaats blijft als je eenmaal hebt geplaatst.
Divider

Een uiterst flexibele telefoon houder voor in uw voorruit
Een uiterst flexibele telefoon houder voor in uw voorruit
Een uiterst flexibele telefoon houder voor in uw voorruit
Een uiterst flexibele telefoon houder voor in uw voorruit
Een uiterst flexibele telefoon houder voor in uw voorruit
Kan ondersteuning zwaarder handsets
Hoewel dit model kan worden bevestigd aan de voorruit, de kleverige gel pad werkt vooral goed voor het dashboard gemonteerd locaties. Voeg in het vermogen om de lucht-lock de pad op zijn plaats en je hebt een robuuste in-car oplossing die niet verlaten voel je je nerveus dat het misschien plots uit als je rijdt langs. Ga voor een dashboard montage-optie zorgt voor de optimale positie voor een in-car phone holder toch bij het verlaten van uw voorruit vrij van elke vorm van obstructie.

5. Exshow Car Mount

We willen de manier waarop de grip is stevig, maar tegelijkertijd veroorzaken geen schade aan uw kostbare telefoon. Een ander praktisch punt van aandacht is dat de Olixar Nova Grip Universele Vent Telefoon Houder zal ook geschikt zijn voor uw telefoon als het al in een zaak.

Zeer eenvoudig te gebruiken
(Image credit: Aukey)
Divider
360-graden rotatie
Houdt telefoons veilig op je dashboard of voorruit
Telefoon houders zijn briljante gadgets, vooral omdat zij het oplossen van een universeel probleem is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Terwijl we allemaal weten hoe onschatbare waarde u kunt de telefoon in de auto als navigatie-steun is het belangrijk dat het zowel veilig is en veilig. U wilt er ook zeker van zijn dat je hands-free juridische ook, dus het selecteren van een van de beste auto telefoonhouders hier zou moeten doen de truc.
Divider