De beste deals voor Xiaomi smartphones tijdens de Mi Super Sale

Xiaomi heeft de aftrap voor de Mi Super Sale van 5 November in India. Echter, niet alles is ‘super’ over deze verkoop als het alleen biedt op zes populaire Xiaomi samrtphones. De verkoop is ingesteld om te worden uitgevoerd voor vijf dagen en wordt afgesloten op 10 November.
Het bedrijf biedt tot Rs van 12.000 uit op populaire smartphones zoals de Redmi Opmerking 7 Pro, Redmi K20, Redmi K20 Pro en POCO F, om een paar te noemen. Laten we een kijkje nemen op de beste aanbiedingen op Xiaomi smartphones in de Mi Super Sale.

Mi Super Sale: Beste aanbiedingen voor Xiaomi smartphones

Een van de meest populaire budget smartphones van dit jaar, de Redmi Opmerking 7 Pro is de verkoop bij Rs 11,999 af van de oorspronkelijke prijs van Rs 16,999. Xiaomi is het aanbieden van een korting van Rs 4.000 op de telefoon die wordt aangedreven door een Snapdragon 675 chipset. Het heeft een 48MP Sony IMX586 de sensor van de camera en beschikt over een 6.3 inch Full HD+ – scherm.
Next up, de Redmi 7A ligt voor het grijpen te beginnen bij Rs 5,499, waaronder een flatscreen korting van Rs 1,200. De budget-smartphone beschikt over een 4000 mAh batterij die voor twee dagen bij normaal gebruik. Het wordt aangedreven door een Snapdragon 439 chipset en beschikt over een 5.45-inch) HD+ – beeldscherm.
Tijdens de Mi Super Sale, Xiaomi is het aanbieden van de Redmi Gaan tegen een vaste korting van Rs 1,500 die brengt de daadwerkelijke prijs op Rs 4,499. Dit maakt het een van de meest betaalbare smartphone Xiaomi in de markt. De Redmi Gaan draait op voorraad Android Oreo (Ga Edition) is een uitgeklede versie van de volledige OS van de functies niet uitoefenen van de hardware binnen. De telefoon wordt geleverd met vooraf geladen met Android Gaan apps die speciaal gemaakt is voor entry-level gebruikers.
Xiaomi ‘ s nieuwste premium serie in India, de Redmi K20 en Redmi K20 Pro worden ook in de aanbieding en nu beginnen bij Rs 19,999 voor de basis variant van de K20 en Rs 25,999 voor de K20 Pro. Beide telefoons hebben ontvangen een flatscreen korting van Rs 3,000 waardoor het een geweldige deal voor mensen op zoek naar een mid-range smartphones.
Xiaomi meest populaire smartphone van het afgelopen jaar, de POCO F1 is dan ook voor het grijpen te beginnen bij Rs 14,999. Het bedrijf biedt tot Rs van 12.000 uit op de POCO F1 die wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon-chipset 845 met 8GB RAM-geheugen en 256 gb opslag mogelijkheden. Er zijn ook vloeibare koeling en dubbele achterwielen camera ‘ s die de productie van bepaalde kwaliteits-en Instagram-waardige beelden.