De beste goedkope Apple Bekijk de prijzen en de verkoop in November 2019

Breed scala van maten, kleuren en prijzenNieuwe locatie kenmerken
De Series 5 smartwatch is nu voorzien van een Retina-display – de vaststelling van één van de gebruikers grootste frustraties met de vorige modellen. De gedimd het display wordt nu weergegeven op uw huidige wijzerplaat van het horloge te allen tijde, de verlichting wanneer het horloge detecteert dezelfde bewegingen van de pols zou eerder het activeren van het scherm te wekken. Het bevat ook nieuwe locatie functies zoals een ingebouwd kompas en een update van de kaarten app.
De nieuwste en beste Apple-Horloge

Is het Apple-Horloge prijs waard?

Een groot horloge tegen een lagere prijs

De beste Black Friday Apple Horloge aanbiedingen en prijzen

Het Apple-Horloge van Nike kunt u bijhouden van uw workouts en luister naar de audio-begeleide loopt met de Nike Run Club app. De sportieve smartwatch is ook een nieuw gezicht, dat is geïnspireerd door de klassieke Nike Windrunner jas ontwerp. Het Apple-Horloge van Nike 5 is voorzien van de Nike Sport Band die is gemaakt van compressie-gevormde perforaties voor ventilatie en komt in nieuwe kleuren waaronder Roze, Woestijn, Zand en Royal Pulse.

Het Apple-Horloge van Nike Series 5 is voorzien van GPS-technologie en heeft een vanaf prijs van 9 / £399 / AU9 voor de 40mm model. Als u geïnteresseerd bent in de GPS en gsm, de 40mm Nike+ – Apple Horloge prijs ligt op 9 / £499 / AU9.
Ademend sport band

Apple Horloge 5 GPS deals

Ademend sport band

Apple Horloge 5 GPS Mobiele aanbiedingen

Ademend sport band

Apple Horloge van Nike 5 GPS dealsDe meest recente watchOS 6 is beschikbaar voor alle Apple-Horloge eigenaren van Serie 1 tot en met de nieuwe Series 5, wat betekent dat het oppakken van een oudere horloge niet komen met het risico van verouderde software. Als u niet beschikt over een iPhone met iOS 13, echter, zult u in staat zijn om te updaten naar watchOS 5.3.3, het houden van een aantal van de nieuwe functies, zonder afhankelijk te zijn van de nieuwste iPhone-modellen.
Ongelooflijk gemakkelijk te glijden op je Horloge
De goedkoopste nieuwe Apple-Bekijk prijs

Gemaakt van 100% gerecycled aluminium

Apple Horloge 4 aanbiedingen

Niet normaal horloge bandjes

Muziek streamen met mobiel

OS: watchOS 6 | Compatibiliteit: iphone | ipad / Display: 40mm en 44mm OLED | Processor: S4 dual-core | Onboard-opslag: 16GB | Batterij: 18 uur | Opladen methode: Wireless | IP-klasse: IPX7 | Connectiviteit: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS
OS: watchOS 6 | Compatibiliteit: iphone | ipad / Display: 40mm en 44mm OLED | Processor: S5 dual-core | aan Boord opslag: 32GB | Batterij: 18 uur | Opladen methode: Wireless | IP-klasse: IPX7 | Connectiviteit: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS, Mobiele
Gemaakt van 100% gerecycled aluminium
OS: watchOS 6 | Compatibiliteit: iphone | ipad / Display: 40mm en 44mm OLED | Processor: S5 dual-core | aan Boord opslag: 32GB | Batterij: 18 uur | Opladen methode: Wireless | IP-klasse: IPX7 | Connectiviteit: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS
OS: watchOS 6 | Compatibiliteit: iphone | ipad / Display: 1.65″ OLED | Processor: S3 dual-core | aan Boord opslag: 8GB | Batterij: 18 uur | Opladen methode: Wireless | IP-klasse: IPX7 | Connectiviteit: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS, Mobiele
Water-resistant
De GPS-Serie 5 van Apple Horloge prijs is 9 / £399 / AU9 voor de 40mm omvang en kosten 9 / £429 / AU9 voor de grotere 44mm grootte. De GPS-only model is de goedkoopste nieuwe Apple Horloge en mist LTE-connectiviteit. Als u niet geïnteresseerd bent in een mobiel abonnement voor je smartwatch, dit model het beste zou zijn voor u.

In feite, je gaat te willen meerdere goedkope Apple Horloge bandjes simpelweg omdat er meer elegante bands zijn verre van ideaal voor de sportschool. Vice versa, Sport Bands niet knippen in de chique diner tafel.

In feite, je gaat te willen meerdere goedkope Apple Horloge bandjes simpelweg omdat er meer elegante bands zijn verre van ideaal voor de sportschool. Vice versa, Sport Bands niet knippen in de chique diner tafel.