De beste goedkope monitor sales en aanbiedingen voor Black Friday 2019

Lees de volledige review: Asus MG248QEr zijn nog een aantal kortingen die u kunt winkelen hieronder, maar er is geen kwaad in het kijken ernaar uit om killer aanbiedingen tijdens Black Friday 2019. Om u te helpen de top verkopen, we hebben samen een handleiding over hoe om te vinden van de beste Black Friday deals. We vertellen u ook alles wat u moet weten over de in November te koop gebeurtenis, zoals de datum, welke prijzen je kunt verwachten, en wat zal dit jaar de top-selling items.
75Hz alleen in FreeSync modus

De beste Black Friday monitor aanbiedingen en prijzen

Scherm grootte: 23.8-inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 1920 x 1080 | Helderheid: 250 cd/m2 responstijd: 8ms | kijkhoek: 178º/178º | Contrast ratio: 1,000:1 | Gewicht: 7.95 lb

De beste goedkope monitor deals


De beste Full HD monitor deal

Vandaag de dag is het beste LG 29UM68 aanbiedingen

21:9 monitoren zijn deal voor filmliefhebbers; echter, de prijs van de tags kan eng zijn. Gelukkig, de LG 29UM68 is een te stelen van een deal. Hoewel het technisch gezien gewoon een Full HD monitor met haar 2,560 x 1.080 pixels, zult u waarschijnlijk te druk ondergedompeld in de visuele spanwijdte van de zorg. Dit IPS-paneel produceert 99% van het sRGB kleurenspectrum. Plus, die 21:9 aspect ratio is net te groot om te laten liggen als je moe bent van het zien van de letter-box films op traditionele, 16:9 schermen. Vandaag de dag is het beste Dell UltraSharp U2414H aanbiedingen In de fabriek gekalibreerd
Volledig verstelbare voet
Sommige IPS gloed problemen
Alleen goed voor gaming
De Dell UltraSharp U2414H is het neusje van de zalm van de standaard, 24-inch schermen. Het biedt een scherpe, Full HD (1.920 x 1.080) foto met levendige, maar nauwkeurige kleuren en een diep contrast. Het beste van alles, Dell persoonlijk kalibreert elke U2414H eenheid, dus u hoeft niet te schroeven met de gamma, contrast of een veelheid van andere instellingen slechts voor een fatsoenlijke foto.

Beste QHD beeldscherm deal Voorteken van 32-inch QHD display Scherm grootte: 32 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 2560 x 1440 | responstijd: 5ms | kijkhoek: 178º/178º | Contrast ratio: 10,000,000:1 | Gewicht: 21.56 lb De beste hp voorteken w9s97aa aanbiedingen Massale 32 inch scherm
Slick design en de basis
75Hz alleen in FreeSync modus
Als u op zoek bent naar een beetje meer scherpte in uw leven computergebruik, een QHD beeldscherm is de weg te gaan, en het Voorteken van 32-inch QHD-scherm van de HP biedt de beste frequent deals die we tot dusver hebt gevonden. Met 2,560 x 1.440 rijke pixels, dit Voorteken beeldscherm kan van alles maken, van films, games en zelfs websites kijken dat veel beter. Het display komt ook vol met AMD ‘ s FreeSync technologie voor de vermindering van gaming framerate, maar je moet een AMD grafische kaart om de functie te gebruiken.
Beste 4K monitor deal ViewSonic XG2700-4K – Scherm grootte: 27 inch | beeldformaat: 1.78:1 | Resolutie: 3840×2160 | responstijd: 5ms | kijkhoek: 178º/178º | Gewicht: 23.6 lb Vandaag de dag is het beste ViewSonic XG2700-4K aanbiedingen Snel, pixel duwen display
144hz vernieuwingsfrequentie
FreeSync alleen
Onhandige interface
Wij zijn officieel invoeren van de 4K leeftijd, en eindelijk zijn we beginnen te zien een aantal grote deals op de Ultra HD-monitoren we willen zo lang. De 27-inch ViewSonic XG2700-4K is misschien wel een van de beste 4K-monitoren in het rond 3,840 x 2.160 resolutie. De SuperClear IPS-paneel tech is niet traag, met de mogelijkheid om het produceren van rijke kleuren, terwijl de uitvoer van een gamer-cijfer 144hz refresh rate en 5ms responstijd.

Beste gaming monitor deal Asus VG245H Scherm grootte: 24 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 1920 x 1080 | responstijd: 1ms | kijkhoek: 170º/160º | Gewicht: 11.3 lb Vandaag de dag is het beste Asus VG245H aanbiedingen Lage blue-light-modus
1ms reactietijd
Onderhoudsmogelijkheden voor de kleurweergave
Freesync alleen
Gamen is een dure hobby, maar er zijn tal van manieren om cent knijpen met mid-range onderdelen, budget accessoires en natuurlijk een uitstekende deals voor geeft. De Asus VG245H is een van de meest budget gaming monitoren die we ooit hebben getest. Het is geen 1,440 p paneel, maar je krijgt er wel een vernieuwingsfrequentie van 75hz, blue-light filter, en dankzij de TN-paneel, de reactietijd zo snel als 1 milliseconde.

Scherm grootte: 29 inch | Aspect ratio: 21:9 | Resolutie: 2560×1080 | Helderheid: 250 cd/m2 responstijd: 5ms | kijkhoek: 178º/178º | Contrast verhouding: 1000:1 | Gewicht: 11.5 lb

Geweldig om te multitasken

Beste 21:9 monitor deal

Gabe Carey heeft ook bijgedragen aan dit artikel
Monitors zijn niet zo onhandig als ze ooit waren. In feite, veel van hen hebben nog bezel-less ontwerpen en een hoge verversingsfrequentie voor jaren, terwijl uw smartphones zijn nu pas beginnen te nemen van deze functies. Voor de beste monitoren deals op de markt, houden lezing.
Want je kunt vrij veel gebruik maken van een apparaat met een extern beeldscherm deze dagen, we denken dat je moet gebruik maken van een monitor om alles uit uw iPad naar uw krachtigere Surface-Boek 2. Anders ben je berooft jezelf van wat broodnodige screen real estate – en, met deze goedkope monitor deals, je hoeft niet eens om veel geld kwijt te springen in op de actie.
De Dell UltraSharp U2414H
Het verbeteren van uw computerervaring en maken het lezen, surfen en het bekijken van veel gemakkelijker met een nieuwe monitor. Het vinden van een goedkope monitor, hoewel, kan een moeilijke taak, en dat is de reden waarom we afgerond tot de beste verkopers en deals die u kunt vinden online. Dit omvat monitoren voor gaming, toont met een 4K-resolutie, enorme schermen, en meer.