De beste noise-cancelling hoofdtelefoon in de verenigde arabische emiraten voor 2019

Als u bent nog proberen van een paar, wij wedden dat u zult werkelijk versteld van hoe goed ze kunnen annuleren van de buitenwereld, zodat u zich kunt concentreren op uw favoriete muziek, audioboek, podcast of iets anders met nul afleiding.
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: .7 pond | Kabel lengte: 3.6 voeten | Frequentie respons: 20Hz tot 20kHz | Drivers: 40mm Dual-Laags Membraan | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur Batterij: 8 uur | Draadloos bereik: 30 meter (98ft) | NFC: Ja
(Image credit: TechRadar)
Breed en helder geluid
Aanvullende bronnen:

Hoe te kopen hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Niet-reagerende touch bediening
Ze niet winnen van de Sony WH-1000XM3s in termen van levensduur van de batterij en de prijs, maar de Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 zijn nog steeds een briljante paar over-ear-blikjes.
Als je wilt hetzelfde niveau van uitstekende ruisonderdrukking als de Bose QC35s, maar wil een beetje geld te besparen, overwegen te kiezen voor de laatste generatie van QC25s. (De grootste offer die u zult maken is draadloos.)
Leuke, levendige sound
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: .8.99 oz | Kabel lengte: 3.94 m | Frequentie respons: 4Hz tot 40kHz | Drivers: 40mm Dual-Laags Membraan | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 104.5 dB | Impedantie: 47 ohm | levensduur Batterij: 30 uur | Draadloos bereik: 30 meter (98ft) | NFC: Ja

Wat zijn de beste noise-cancelling hoofdtelefoon?

Maar, dat gezegd hebbende, zijn er een paar irritaties te voorkomen dat we de mogelijkheid om deze volledig en zonder voorbehoud aanbevelen, zoals niet-reagerende touch bediening. Deze ergernissen zijn niet helemaal deal-breakers, maar er zijn zeker andere noise-cancelling hoofdtelefoon die er zijn die niet lijden aan dezelfde problemen.

1. Sony WH-1000XM3

Dus waarom is iedereen dol op deze Sony hoofdtelefoon zo veel? Nou, het is bijzonder goed in het annuleren van het geluid van buiten. Zet er een paar op tijdens het stofzuigen en je zult nauwelijks hoort de motor draait.

Dus, wat wil je om te zoeken naar bij het zoeken naar een paar van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon? Kijk voor niets met de woorden “actieve ruisonderdrukkende technologie” op.

Lees de volledige review: Sony WH-1000XM3
Lees de volledige review: Sony WH-1000XM3
Efficiënt met ruisonderdrukking
De Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 zoeken om dit te verhelpen, door het toepassen van ruis-onderdrukking aan de telefoon gesprekken en muziek, dat is een fantastische eigenschap.
Maar, in het geval van de Bose QuietComfort 25, dat is gewoon niet waar. Ze zijn nog steeds de beste noise-cancelling hoofdtelefoon op de planeet in 2018.
Levensduur van de batterij kan beter
De beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kunnen u helpen glijden in audio-nirvana in allerlei situaties, of je bent het woon-werkverkeer en proberen te ontsnappen aan het geluid van het verkeer en sniffling mede-forensen op lange-afstandsvluchten en de noodzaak om te overstemmen het geluid van kinderen schreeuwen of gewoon wilt om weg te komen van alles en krijgen comfortabel met uw favoriete muziek bij u thuis.
De Bose QuietComfort 25 zijn de beste noise-cancelling hoofdtelefoon die we ooit hebben gebruikt. We zeggen dat een publicatie die streeft naar maximale prestaties per dollar bij de aanschaf van een hoofdtelefoon. We zeggen dat als iemand die gelooft dat het in de meeste gevallen kunt u het vinden van een goedkoper product dat werkt zo goed, als niet beter, dan een duurdere optie als je wat onderzoek doen.
Vol, robuust geluid
Smart noise-cancelling hoofdtelefoons voor voice-assistent diehards
Hoofdtelefoon geschikt voor een koning en een uitstekende waarde voor alle
We zijn voortdurend bezig met het herzien van nieuwe noise-cancelling hoofdtelefoon, maar laat het ons weten op Twitterals er sprake is van een stel dat u wilt dat wij om een kijkje te nemen.
Lees de volledige review: Sony WF-1000XM3

Elegant ontwerp

3. De Bose QuietComfort 25

Geweldig

Komt in het volgende is de Bose QuietComfort 35 II – een bijna identiek product aan de toch al uitstekende Bose QuietComfort 35 maar bijgewerkt met Google-Assistent. Dit betekent dat u nog steeds de toonaangevende ruisonderdrukking Bose staat bekend om de goede kwaliteit geluid en ongelofelijk comfort, plus een handige assistent voor het beantwoorden van alle vragen die u zou kunnen hebben tijdens het reizen.

Komt in het volgende is de Bose QuietComfort 35 II – een bijna identiek product aan de toch al uitstekende Bose QuietComfort 35 maar bijgewerkt met Google-Assistent. Dit betekent dat u nog steeds de toonaangevende ruisonderdrukking Bose staat bekend om de goede kwaliteit geluid en ongelofelijk comfort, plus een handige assistent voor het beantwoorden van alle vragen die u zou kunnen hebben tijdens het reizen.

Als geheel genomen, de Bose QC35 II NC is een uitstekende hoofdtelefoon voor reizigers en forenzen. Bose heeft een goede balans gevonden van functies die voldoen aan de meeste reguliere luisteraars. Hoewel we niet van ze houden zo veel als de beter klinkende Sony WH-1000XM2, ze zijn nog steeds de beste van de klas voor ruisonderdrukking.
Geen volumeregeling op oordopjes
Onopvallend uiterlijk
Lees de volledige recensie: Sennheiser HD 4.50 BTNC
Lees de volledige review: Bose QuietComfort 25
Niet geschikt voor de sport
Active EQ een verworven smaak

Niet alleen zijn deze hands down de beste-op zoek echte draadloze hoofdtelefoon die er zijn, maar ze combineren ernstige noise-cancelling-tech met vuist-pompen muzikaliteit. Als u niet wilt dat het ongemak van het dragen van full-size blikjes, zijn ze een overtuigend alternatief.

5. Sennheiser HD 4.50 BTNC

De beste ruisonderdrukking, maar niet de beste van de levensduur van de batterij

Lees de volledige recensie: Sennheiser PXC 550

De Sony WH-1000XM3 zijn de beste noise-cancelling hoofdtelefoon in de wereld twee jaar uitgevoerd. Zeker, ze kunnen een kleine verfijning van vorig jaar uitstekende WH-1000XM2, maar subtiele aanpassingen zoals het gebruik van USB-C in plaats van microUSB en het toevoegen van de vulling langs de brug te helpen met het maken van Sony ‘ s bekroonde blikjes zelfs beter.
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 25g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: 33 ft | NFC: Ja
Uitstekende ruisonderdrukking
Plus, met Black Friday en Cyber maandag nadert snel, het is een geweldige tijd om te beginnen met het onderzoeken welke koptelefoon je gaat om te kopen tegen een korting tijdens de massale verkoop event.
Sony WF-1000XM3
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.68 pond | Kabel lengte: 3.94 voeten | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 20+ uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja
aptX-connectiviteit
Traditioneel, noise-cancelling hoofdtelefoons zijn ontworpen om te blokkeren de milieu-geluiden om u heen, zodat u uw muziek kan horen meer duidelijk (of vangen shut-eye op een drukke vlucht).

De kwaliteit van het geluid is onmiskenbaar goed, met een bruisende, levendige karakter en evenwichtig geluidsbeeld.

6. Sennheiser PXC 550 Draadloos

Duurder dan de Sony WH-1000XM3s

Voor liefhebbers van muziek, de Sony WH-1000XM3 voorzien van aptX HD en Sony LDAC, twee van de beste manieren om te luisteren naar Hi-Res muziek van uw telefoon zonder draad. Tot slot, alle van Sony ‘ s vlaggenschip-hoofdtelefoon biedt zowel Google-Assistent en vanaf 2019, Alexa ondersteuning, waardoor ze niet alleen de beste noise cancelling blikjes op de markt, maar sommige van de slimste, ook.

30 uur levensduur van de batterij
De beste noise-cancelling hoofdtelefoon koopgids: Welkom bij TechRadar ‘ s round-up van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon te kopen in 2019.
Nu je weet al dat je klaar bent om te kiezen voor een set. Laten we een kijkje nemen op de beste noise-cancelling hoofdtelefoon rond:
(Image credit: Sony)
Een bedrade hoofdtelefoon
Kleine tweaks uit 1000XM2
Noise-cancelling echte draadloze hoofdtelefoon die onze dromen waar

Geweldige ruisonderdrukking
Het is niet vaak zult u vinden een paar van de bedrade oordopjes in, laat staan een paar echte draadloze oordopjes op een lijst van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon; gezien het is nog zelden te vinden van de technologie in de oortelefoon op de Sony WF-1000XM3s zijn erg indrukwekkend inderdaad, en volledig een plaats verdienen in deze roundup.

7. Sony WF-1000XM3 Echte Draadloze Oordopjes

Noise-cancelling hoofdtelefoons zijn ware wonderen van de moderne tijd, omdat ze volledig kunnen afstemmen eventuele ongewenste geluiden, terwijl tegelijkertijd het maken van uw muziek klinkt nog beter dan een oud paar in-ear oordopjes (behalve voor de fantastische Sony WF-1000XM3s, natuurlijk).

Vanaf 2014
Bose QuietComfort 25
Fantastische geluidskwaliteit
Kleuren extra kosten
bose noise cancelling headphones 700
Hoofdband mist opvullen

Niettemin, de QC25s een fijn afgestemde set van hoofdtelefoons die meer dan 35 uur van zeer goede noise-cancelling prestaties met een AAA-batterij.
Prachtig met ruisonderdrukking
(Image credit: de Toekomst)
BONUS: Nura Nuraphone De vreemde in-ear, over-ear hybride beschikt over fatsoenlijke ANC Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja Een rijk, vol geluid
Uitstekende geluidsisolatie
Beperkte controles op de koptelefoon
Form factor kan zijn het beperken van de
Als u nog niet gevonden, iets geheel naar uw wens zo ver, we hebben een laatste optie voor u om naar te kijken, de alle-nieuwe Nura Nuraphone over-het-oor/in-ear-hybride. Hun vorm factor betekent dat je niet alleen kreeg oordopjes zitten bij de ingang van de gehoorgang, maar ook een over-ear cushion te zitten over je hele oor. Dit betekent in feite heb je twee fysieke belemmeringen, wat betekent dat het lawaai van de buitenwereld niet kunt krijgen van uw oren. Terwijl meer traditionele over-ear hoofdtelefoon heeft een betere baan aanbieden van nuttige functies tegen een redelijke prijs, de Nuraphone zal een beroep op de meer experimentele audio menigte op zoek te zijn op de bleeding-edge van de next big thing.
Lees onze volledige review: Nuraphone Hoofdtelefoon

NoiseGuard lastig te activeren