De Google Pixelbook Gaan wordt nog meer nuttige met virtuele desktops

Google heeft eindelijk uitgebracht van Chrome OS 78 te Chromebooks, gepland om het land deze week op het brede scala van de Chromebook laptops in het wild vandaag, het brengen van een aantal belangrijke nieuwe functies.
Dit stelt gebruikers in staat om te schuilen voor openen van apps in gevirtualiseerde versies van hun eigen desktops, het creëren van afzonderlijke omgevingen volgens wat ze willen worden, of het nu projecten of entertainment taken. En, het lijkt te werken veel op dezelfde manier dat het niet op die concurrerende Os ‘ en.
Die nieuwe functies brengen Chromebooks – als Google ‘s nieuwe Editor’ s Choice award-winnende Pixelbook Gaan – veel meer in lijn met de meer gevestigde macOS Catalina en Windows-10 operating systemen (OS). Bijvoorbeeld, de lichtkrant wijzigen, hier is de introductie van virtuele desktops om Chrome OS.

Stuur nummers naar uw telefoon, en print gemakkelijk meer

De nieuwste versie van Google Chromebook, en elke Chromebook voordat het, net een heel stuk nuttiger en dat veel dichter in functionaliteit voor zijn rivalen.
Tot slot, Google heeft zowel een vermindering van het aantal stappen vereist voor het instellen van printers met uw Chromebook. Eerst drukken op Ctrl + P op het toetsenbord brengt een nieuwe printer menu om de sets die compatibele printer met een enkele klik. Dan kunt u nu gemakkelijk een default printer via de instellingen van Chrome OS-venster.
Wanneer deze functie is ingesteld, hebt u de optie om telefoon nummers, die verschijnen in de zoekresultaten van Google en op web pagina ‘ s en stuur ze naar je Android-telefoon met een klik met de rechtermuisknop. Niet langer zal je het nummer wilt kopiëren naar beneden of dial-in uw telefoon terwijl u naar de Chromebook display. Het zal, op zijn minst, een kleine tijd besparen.
Google heeft ook de implementatie van een nieuwe functie die zal u toelaten om meer gemakkelijk bellen tijdens het browsen op het web. Dat is, zo lang als je een Android toestel hebt aangesloten op dezelfde Google-account als uw Chromebook.
Bonus: u kunt nu ook deel feedback over Chrome OS rechtstreeks naar Google gemakkelijker. Er is een nieuwe knop voor de functie geplaatst, direct naast de “Power off,” “Sign out” en “Lock” – functies wanneer u de druk op en houd de knop een seconde met de naam “Feedback”.