De nieuwe Microsoft-Office-app maakt van foto ‘ s in documenten – hier is hoe om het te proberen

Microsoft heeft ook een korte video die laat zien wat de Office Mobile-app te bieden heeft:
Android-gebruikers die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van de Office Mobile-app kunt zich aanmelden voor toegang tot de preview. Er is ook een TestFlight programma voor iOS, maar helaas wordt het al vol op het moment van schrijven.
Microsoft is de bouw van een nieuwe Office-app voor iOS-en Android-gebruikers, niet alleen ontworpen om je aanmoedigen om gebruik te maken van Office op de verhuizing, maar om het gemakkelijker te maken om dit te doen.

Make it snappy

Als Office Mobile klinkt als een bekende naam, dat is omdat het begon als een Samsung exclusieve, maar nu heeft Microsoft het uitbreiden van de ondersteuning voor andere apparaten. Bij het maken van de app, Microsoft zegt dat het “beschouwd hoe de verwachtingen van de mensen verschillen bij het gebruik van een telefoon ten opzichte van een computer zijn [en] te optimaliseren voor de eenvoud, efficiëntie en gemeenschappelijke mobiele behoeften.”
Microsoft is nog niet geopenbaard van de app release datum, maar we zijn ervoor om u te laten weten wanneer meer gegevens beschikbaar zijn.
Er is ook een nieuwe deelvenster Acties, waarvan Microsoft zegt dat het ingevoerd om het huis links naar taken, zoals:

  • Het maken van Pdf ‘s met uw camera, foto’ s op uw apparaat of Office-documenten
  • Het ondertekenen van Pdf-bestanden met behulp van uw vinger
  • Het scannen van QR-codes voor het openen van bestanden en links
  • Bestanden overdragen tussen een telefoon en computer, of te delen met mobiele apparaten

Notities bij de hand om u te laten maken snelle krabbels, en de camera van uw telefoon kan worden gebruikt voor het maken van documenten in een handomdraai. Bijvoorbeeld, een foto van een tekst documenten snel kunnen worden omgezet in een bewerkbaar Word-bestand, terwijl foto ‘ s van tabellen kan worden omgezet in Excel-spreadsheets.
[embedded content]
De nieuwe Office Mobile app fungeert als een hub voor de belangrijkste Office-toepassingen Word, Excel en PowerPoint, maar het biedt ook toegang tot andere opties, zoals PDF ‘ s maken en ondertekenen.
Het resultaat is een app die combineert de kracht van Word, Excel en PowerPoint, waardoor de noodzaak om een serie van individuele apps, en gooit een paar handige mobiele-specifieke extra ‘ s voor een goede maatregel.