Dell prachtige XPS 13 Ultrabook is AU$600 uit in de nieuwe pre-Black Friday verkoop

Als je niet al te graag op het beeldscherm van de XPS hierboven vermeld, zou u kunnen overwegen dit 2-in-1 met een 13-inch FHD touchscreen. Terwijl de bovenstaande laptop heeft meer krachtige specificaties, deze 10-gen i5-toting convertible heeft een goede spec sheet, met een AU0 opslaan gepot worden.Bekijk De Deal
Dell XPS 13 (9380) | i7 / 8GB / 256GB | AU,899 (was AU,499; opslaan AU0)
De Dell XPS 13 2-in-1 | i5 / 8GB / 256GB | AU,209 (was AU,599; opslaan AU0)
Houd in gedachten dat deze aanbiedingen eind op donderdag, 7 November, dus een wriemelen op als je je wilt richten op het opslaan van een aantal dosh op een nieuwe PC, laptop of monitor.

Onze keuze van de beste Dell biedt

Met de nieuwste top-end Nvidia GPU (de RTX 2080) onder de kap, deze van de 15-incher is een krachtpatser die ervoor zorgt dat zelfs de meest veeleisende games snorren langs. Er is een 8e generatie Core i7 CPU binnen – niet de nieuwste generatie, maar nog steeds massaal krachtige – naast tal van systeem geheugen, nu verkrijgbaar met een enorme besparing van meer dan duizend dollar.Bekijk De Deal
Als dat eerder genoemde m15 gaming laptop was niet naar wens, er is een heel goed aanbod op de grotere 17-inch broertje, die heeft een enorme hoeveelheid opslagruimte dankzij de extra capaciteit van 1 tb HDD. Onder de motorkap is ook een Nvidia RTX 2070 voor al uw grafische wensen en een 9e generatie Core i7 processor te houden van dingen soepel te laten draaien. En dit alles komt met een besparing van maar liefst AU,125.Bekijk De Deal
Op zoek naar een gaming monitor om hook-up van uw powerhouse van een gaming PC? Deze 34-inch gebogen schoonheid is een 1900R IPS display met Nvidia G-Sync-technologie, dompelen u onder in een adembenemende visuals, terwijl je concurrerende met uw gaming. En het komt met een behoorlijk grote korting als goed, waardoor dit een waardevolle propositie. Bekijk De Deal
Dell G7 17 Gaming Laptop | i5 / 8GB / 128GB SSD + 1 TB HDD / RTX 2060 | AU,699 (was AU,999; opslaan AU0)
Dell Australië heeft altijd kortingen van een soort op de site, waardoor het vaak mogelijk om het vinden van een koopje op een top-specced laptop van onder de brede waaier van Ultrabooks en 2-in-1s.
Hoewel het niet de grootste besparing te worden had deze week, deze 17-inch gaming beest beschikt over Nvidia ‘ s RTX 2060 GPU, waardoor het fatsoenlijk bedrag van oomph. De 9e generatie CPU heeft genoeg rekenkracht om games te besturen en comfortabel in combinatie met RTX 2060, terwijl de 1TB harde schijf naast de SSD helpt met uw opslag behoeften.Bekijk De Deal
Het is de vrolijke maand November, wat betekent dat iedereen zich op om het gezicht van de waanzin dat is de Black Friday sale periode. Dit jaar, dat valt op het einde van de maand, op 29 November, om precies te zijn. Hoewel het verleidelijk is om te wachten tot de grote verkoop rond komt, met name als het gaat om investeren in iets dat zo duur is als een laptop, je hoeft niet per se te wachten.
Alienware m15 Gaming Laptop | i7 / 16GB / 512 GB / RTX 2080 | AU,674 (was AU,899; opslaan AU,225)
Vostro is de Dell enterprise-georiënteerde laptop bereik en hebben ze, historisch gezien, niet gezien te veel kortingen, in tegenstelling tot hun Inspiron neven en nichten. Dus als u op zoek bent naar een werk van de machine, de spec sheet van deze configuratie is prima, met de laatste (10e generatie) Intel i7 CPU en de gebruikelijke 8 gb RAM. Echter, deze uitstekende lage prijs geeft u maar liefst 512 gb opslagruimte.Bekijk De Deal
De Dell Inspiron 15 3000 | i5 / 8GB / 256GB | AU9 (was AU,199; opslaan AU0)
Alienware m17 Gaming Laptop | i7 / 16GB / 256GB SSD + 1 TB HDD / RTX 2070 | AU$totaal 3,374 (was AU,499; opslaan AU,125)
Het is misschien niet de meest krachtige gereedschap in de schuur, maar deze 15-inch Inspiron packs op de 10e generatie Core i5 CPU onder de motorkap en bij dit soort prijs die je normaal alleen verwacht van een Core i3. Onnodig te zeggen dat dit een van de beste mid-range biedt je gaat vinden op het moment.Bekijk De Deal
Sommige van deze week is de kortingen zijn bijzonder opmerkelijk, vooral omdat de verkoop omvat een geweldige aanbieding op onze all-time favoriete laptop, de Dell XPS 13. Dat is niet alles, hoewel, met tot 40% korting op geselecteerde Inspiron en Alienware versnelling. We hebben zelfs een prachtige gaming monitor die kan bespaart u een pakket op een goed aangeschreven, cutting-edge display.
Alienware AW3418DW 34-inch gebogen gaming monitor | AU,289.40 (was AU,149; bespaar 9.60)
Dell Vostro 14 5000 | i7 / 8GB / 512 GB | AU,359 (was AU,969; opslaan AU0)
Dit is het begin 2019 model van onze favoriete laptop, wat betekent dat er een top-of-the-line powerhouse. Onder de motorkap is een 8-generatie Intel Core i7 processor en 8 gb systeemgeheugen. Er is een fatsoenlijk bedrag van solid state-opslag, waardoor deze bieden een goede een. Vertaald, dat is 24% korting ten opzichte van de gebruikelijke 15% korting op de XPS-reeks.Bekijk De Deal