Deze 9,7-inch iPad van Apple is op de laagste prijs ooit vooruit Black Friday

Meer informatie over de aankomende November verkoop evenement met onze gids op Black Friday het jaar 2019.Dit is niet alleen een fantastische prijs voor een feature-rijke tablet, maar ook een uitstekende Kerst cadeau idee voor iedereen op uw lijst. We weten niet hoe lang Walmart zal de iPad in de verkoop, dus je moet profiteer nu nog voor de vakantie winkelen seizoen begint op te warmen.De 2018 Apple iPad beschikt over een 9,7-inch LED-display en bevat a1.2MP front-facing camera. De krachtige tablet packs 128 gb opslagruimte, die je toelaat om op te slaan veel van films en foto ‘ s en het downloaden van apps en games. Dankzij Apple ‘ s A10 Fusion-chip, heeft de iPad loopt als een laptop met ultra-snelle prestaties en het vermogen om te multitasken. Het extra vermogen ook kunt u gebruik maken van de nieuwste apps, waaronder augmented reality-ervaringen. De Apple-tablet biedt een all-dag batterijduur van tien uur en omvat de Touch-ID voor beveiligde toegang.

Walmart iPad aanbiedingen:

Neem een voorsprong op uw vakantie winkelen met het begin van de toegang Walmart Black Friday verkoop. De winkelformule is het verdisconteren van een aantal populaire Kerst geschenken, die de best-selling iPad van Apple. Voor een beperkte tijd, kan je voor de 128 GB iPad te koop voor 9. Dat is een 0 korting op de laagste prijs die we hebben gezien voor de 6de generatie tablet met veel opslag. Als u op zoek bent naar een mobiel abonnement met uw tablet, Walmart heeft ook de 32GB iPad met een LTE-connectiviteit te koop voor 9.Shop meer Walmart kortingen met onze roundup van de beste Walmart Black Friday 2019 deals.Bent u geïnteresseerd in andere iPad-modellen? We hebben zelfs meer van de goedkoopste iPad aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn.