Disney Plus Marvel TV-shows en films: elke superheld die naar de dienst

Buiten deze wettelijke beperkingen, het is mogelijk dat Disney wil niet haar hele Marvel film catalogus per direct beschikbaar – er zijn DVD-en Blu-ray verkoop te handhaven na alle.
Dus, benieuwd naar wat Marvel behandelt zijn eigenlijk komst van Disney Plus? Hier is alles wat niet aangekondigd was het dan zo ver.
Bij de Disney verworven Marvel in 2009, waren we pas aan het begin van de Marvel Cinematic Universe fenomeen. Sindsdien is de MCU heeft opgeblazen op een enorme schaal met de drie fasen van de films en enkele TV-shows al achter ons. Sommige releases zijn meer succesvol dan de ander, maar allemaal spelen een rol in het grote geheel van het Marvel-universum.
De rechten van andere titels, zoals de 2008 Hulk film en Tom Holland in de Spider-Man films, zijn ook eigendom van en wordt gedistribueerd door andere studio ‘s en niet kan, daarom verschijnen op Disney’ s voor streaming service.
Er staan 23 films in de Marvel Cinematic Universe, maar helaas zijn ze niet allemaal beschikbaar op Disney Plus bij de lancering. De reden voor dit is een soort van ingewikkelde – sommige van de bestaande Marvel films zijn vastgebonden in bestaande licensing overeenkomsten en zijn daarom niet kunnen worden gestreamd consequent over de hele wereld.

Disney Plus Marvel Films: wat is er beschikbaar is bij de lancering?

Anthony Mackie en Sebastian Stan zijn samen te werken in De Falcon en De Winter Soldier, een @Marvel-serie op #DisneyPlus.11 April 2019
Zojuist aangekondigd in #D23Expo, MS. MARVEL, een originele serie van Marvel Studios, alleen op Disney+ pic.twitter.com/QZA1ybPZhw23 augustus 2019

Met de Marvel-montage naast de heavy hitters als Star Wars, Pixar en Disney zelf op de streaming-dienst, de fans zijn natuurlijk benieuwd hoeveel het zal kosten op hen te houden met de heldendaden van hun favoriete helden. Als dat het geval is ga dan naar onze Disney Plus prijs gids met alle informatie die je nodig hebt.

 • Iron Man
 • Iron Man 3
 • Thor: The Dark World
 • Guardians of the Galaxy
 • Avengers: Age of Ultron
 • Ant-Man’
 • Captain Marvel

Disney heeft al bevestigd dat er een handvol shows die zal komen naar de dienst in de komende paar jaar en we weten dat er een mix van live-action, animatie en documentaire-aanbod. Maar het zal een tijdje totdat het nieuwe aanbod start, met de eerste grote serie begint in 2020.
Op de geanimeerde kant van de dingen, Wat Als…? verkennen een hele reeks alternatieve verhaallijnen in het Marvel-universum, met inbegrip van wat gebeurd zou kunnen zijn had Peggy Carter genomen van de soldier serum in plaats van Steve Rogers. En gewoon omdat het geanimeerde betekent niet dat de sterren een stap terug – 25 van de grootste Marvel sterren zijn bevestigd te zijn terug te keren naar de stem van hun karakters, met inbegrip van Hayley Atwell en Samuel L. Jackson.

Disney Plus Marvel TV-Shows: wat en wanneer?

(Image credit: Walt Disney/Marvel Studios)
Dus, de toekomst ziet er drukke en helder voor het Marvel-universum op Disney Plus. Terwijl dingen op de TV voorkant niet steeds goed begonnen tot 2020, weten we op zijn minst dat de shows gaat sterk door 2021 en verder. Tussen de introductie van nieuwe personages en uitbreidingen op de verhalen van de mensen die we al weten, er is genoeg te komen – en als je er geïnvesteerd in de Marvel Cinematic Universe, Disney Plus is waarschijnlijk de beste plek om te zijn tussen de grote film releases.
Nu, als Marvel ‘s spel-veranderende Fase 3 komt een einde, en we gaan naar Fase 4 van de studio’ s grote plan, Disney is de lancering van de Disney Plus streaming service. Marvel zal een belangrijke pijler van de dienst te bieden heeft, en nu de studio ‘ s van de originele TV-programma zal nauw verbonden zijn met de films – in tegenstelling tot de vorige Marvel TV-aanbod op Netflix, die waren grotendeels van inconsistente kwaliteit en levensduur.

De eerste nieuwe en exclusieve show uit de gate De Falcon en de Winter Soldaat met Anthony Mackie en Sebastian Stan reprising hun respectieve rollen voor het kleine scherm.
Na dat we weten dat Elizabeth Olsen en Paul Bethanië herenigd zullen worden als Scarlett Witch en Vision in WandaVision; Tom Hiddleston zal ook worden veroorzaakt ravage als Loki in zijn heel eigen tak van de werkelijkheid, met dank aan de Tesseract. Als Loki, Hawkeye krijgt zijn eigen show, met in de hoofdrollen Jeremy Renner, hoewel we niet verwachten te zien premiere tot 2021.
Disney zal worden met behulp van haar TV-programma te introduceren nieuwe helden zo goed als het dieper in de verhalen van de bestaande sterren. Het werd bevestigd tijdens de D23 dat Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight, maken hun debuut op Disney Plus met hun eigen shows. Wanneer die debuteert zal worden, is echter nog steeds onbekend.

Maar voor de rest? Goed, we in ieder geval weten dat Avengers: Eindspel zal komen aan de dienst op 11 December 2019, maar de data voor de anderen blijven onbevestigd.
Een van de meest spannende dingen over Disney Plus het vooruitzicht van een stortvloed van nieuwe en exclusieve Marvel TV-shows die daadwerkelijk zou kunnen houden tegen hun filmische tegenhangers – en make-up voor vroegere lotgevallen. Gezien de grote namen verbonden aan de shows, en rapporten die in elke aflevering van elke show kon een budget van maar liefst miljoen, de verwachtingen van de kwaliteit zijn groot.

Disney Plus Marvel TV-shows: release-schema

 • Marvel ‘ s Hero-Project documentaire (12 November 2019)
 • De Falcon en de Winter Soldaat (Eind 2020)
 • WandaVision (Begin 2021)
 • Loki (Begin 2021)
 • Wat Als? (Mid-2021)
 • Hawkeye (Eind 2021)
 • Marvel ‘ s 6161 (2020)
 • Ms. Marvel (geen release datum)
 • Moon Knight (geen release datum)
 • She-Hulk (geen release datum)

Disney Plus en Marvel: de volgende fase

Het is waarschijnlijk dat de meeste van de MCU films zal verschijnen op Disney Plus uiteindelijk is het gewoon niet worden rechte weg, dus je moet om uit te houden op die fuif sessie die u hebt gepland.