Dit is de goedkoopste van de 15-inch Windows-laptop die we hebben gezien voor Black Friday

Als u op zoek bent naar een goedkope Windows laptop met een groot scherm, Walmart en Acer hebben de handen ineen geslagen om serieus te leveren. De twee zijn de verkoop van deze 15-inch Acer Aspire 1 laptop voor Chromebook-niveau van de prijzen in de Walmart Black Friday sale is begonnen in het begin.
Dit is veruit de goedkoopste Windows-10 laptop die we hebben gezien dit jaar, en gaat goed vooruit op Black Friday het jaar 2019. Moet u wachten op de mega sales event op te halen van een Windows-10 laptop in de buurt van deze goedkope? Dat is aan u, maar dit is een mooie deal te beginnen bij je – nu. Met deze, bent u het krijgen van een 15-inch laptop met Windows 10, weliswaar met absoluut een instap-onderdelen, maar met een 720p scherm en een full-sized toetsenbord.