Wilt u niet een oprolbare OLED TV? LG kan een opvouwbare er een voor u in de plaats

LG werken aan een opvouwbaar-televisie weer te geven, als een recent opgedoken patent is iets te gaan.

Gespot door LetsGoDigital, het octrooi is ingediend in Maart 2019, rond de tijd dat we hoorden over LG ‘ s plannen voor een nieuwe 48-inch OLED productie lijn. Het scherm lijkt te bestaan uit zes even en middelgrote secties van het paneel, die te klappen, in elkaar als een gekreukt stuk papier, of een harmonica / accordeon boek waar de rand van elke pagina voldoet aan de start van de andere.

Den Haag Internationale Ontwerp goedgekeurd Systeem voor het patent op 13 September met een octrooi beschrijving suggereert dat de beelden over het scherm zou fungeren als “staat” om het rechtop te houden, en dat een soundbar zou worden gebouwd in het panel:

“Dit ontwerp is voor een televisie-ontvanger met flexibel display die kunnen worden gevouwen op regelmatige tijdstippen. De vierkante frames aan beide zijden dienen als staat, evenals geluid bars.”

Om te folden, of niet te vouwen

Dus, wil jij een opvouwbare tv-scherm?

Opvouwbaar scherm technologie hoeft niet de beste rap op het moment, vooral na de desastreuze preventieve lancering van de Samsung Galaxy Vouw, die duidelijk niet de levensduur of de sterkte van materialen te maken van de game-changer is het de bedoeling te worden.

(Image credit: Aakash Jhaveri)

Om zeker te zijn het vrijgeven van een opvouwbaar scherm op grote schaal – vermoedelijk voor een 55-inch TV of groter – suggereert dat LG niet dezelfde problemen hebben, en de inval in de oprolbare formulier factoren kan helpen in dit verband.

De TV-fabrikant haalde de krantenkoppen vorig jaar met haar plannen voor een oprolbare OLED-televisie, nu ook wel de LG Signature Series OLED-R. Maar terwijl de set was de bedoeling om de lancering eind 2019, er is nog geen officiële lanceerdatum voor het op de markt komen.

Deze opvouwbare displays hebben zeker een nieuwigheid, en de mogelijkheden voor ruimte-besparende maatregelen, zelfs als ze lijken nog steeds een manier om uit de handen van de meeste.